Nero 8vs9

poruka: 22
|
čitano: 5.457
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Nero 8vs9

jel zna neko koji je za sada najbolji nero???

mislim ko brze snima,sigurnije,manje rama trosi...itd

RoBa the ljuti

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nero 8vs9

znam da nije ni 8 ni 9 ali, nero 7 najmanje memorije zauzima za vrijeme rada i brzo prži

procesor:intel e8400 matična:gigabyte ep35 ds3l grafička:xfxhd4870

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nero 8vs9

Po meni je najbolji Nero 7, ali ne radi najbolje na Visti. 9 je meni bolji od 8.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nero 8vs9

Zar ne postoji ništa bolje od Nere, možda čak da je free? (ironično pitanje)

Meni se čini da se nero u prošlo vrijeme dosta promjenio i pokvario, ali to ne mogu potvrditi, jer ga ne koristim.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina

najbolji je nero6.

inače, taj program je Yebeni bloatware.

dobar je i ashampoo, easy cd-dvd creator itd itd..

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2009 19:35 (nixass).
16 godina
neaktivan
Nero 8vs9

ja koristim Ashampoo Burning Studio 8

on nije besplatan (49.99 USD) , ali verzija 6 je besplatna

ABS je bolji od nera jer nije pretrpan. nero je postao glomazni multimedijalni paket, a ne samo program za snimanje medija. sada s nerom možete i gledati filmove, uređivati pjesme i videje, slušati pjesme, ripadi audio cd-e, pregledavati slike, izrađivati backup podataka itd. za te stvari postoje drugi programi koji su bolji od nera u tome. i kada instalirate neki burning program, program za gledanje filmova, slušanje pjesama, uređivanje pjesama itd svezajedno zauzimaju manje prostora nego nero. instalirao sam nero 9 trial i zauzimao je mislim negdje oko 2-3 GB prostora (ispravite ma ako griješim). a sada imam instaliran ABS 8 i on zauzima samo 84 MB i kada zbrojim koliko mi zauzimaju svi programi koji su mi instalirani a imaju iste funkcije koje su ugrađene u nero ispane mi oko 450 MB što uopće nije puno. ni 2-3 GB nije puno ako imate HD velikog kapaciteta, ali opet to je puno za jedan program. pa neke (starije) igre zauzimaju toliko prostora

ABS je super jer služi onome za što je napravljen - snimanje medija

ali ako ipak preferirate nero imate verzije micro i lite koje su smanjenje verzije cijelog paketa i imaju samo osnovne funkcije. možete ih skinuti odavde

hehe. ovo pišem već treći put ŠutimNeodlučan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nero 9 ..istina troši resursa ali odlično radi pod Vistom i implementira se i u Windows Media Centar
...radi sve što mi treba..ostali Nero 8 i Nero 7 imaju dosta problema s radom pod vistom...na XP-u su najbolji Nero 6 i 7.
Za ove druge alate znam da su isto dobri ali ja sam nekako navikao na Nero pa ostale rijetko koristim.

Private
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2009 21:14 (Private).
17 godina
neaktivan
nixass kaže...

najbolji je nero6.

inače, taj program je Yebeni bloatware.

dobar je i ashampoo, easy cd-dvd creator itd itd..

Nero 6 i 7 su skoro isti, barem ja ne vidim neku značajniju razliku.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan

NIsu isti 6 i 7 jer sedmica ima verziju za Vistu a 6-ica  nema i ne može pod Vistom raditi ni pod razno!

Private
16 godina
neaktivan

Kao što je jurluk napisao, Ashampoo burning studio 6 je besplatan i dosta dobar iako kvaliteta zapisa na medije zaostaje za nerom primjerice.

Ja bi preporučio ImgBurn koji je besplatan snima kvalitetno (kvalitetan zapis na medije što je najvažnije) i nema niti 2 megabajta. Jedino što se treba naviknut jer su opcije razmještene za sve samo ne za početnike. Namigiva

JDM4LFE
16 godina
protjeran
Nero 8vs9

evo bas sam naso noviju verzijuAshampoo Burner Studio 2009 pa cu da probam

RoBa the ljuti
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2009 11:43 (gujarroba).

0 0 hvala 0
17 godina
Igor kaže...

Po meni je najbolji Nero 7, ali ne radi najbolje na Visti. 9 je meni bolji od 8.

Sedmica na VISTI radi bez ikakvih problema. Koristim ga već godinu dana i nikada problema, a instaliro sam ga na još minimalno 8 kompjutera i radi bez greške.
pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju http://doktor1.blog.hr/
16 godina
protjeran
doktor1 kaže...
Igor kaže...

Sedmica na VISTI radi bez ikakvih problema. Koristim ga već godinu dana i nikada problema, a instaliro sam ga na još minimalno 8 kompjutera i radi bez greške.
 na kojoj visti 32 ili 64
posto imam 64-bitnu pa neznam dal ce biti problema
RoBa the ljuti
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Igor kaže...

Radi i kod mene sedmica, ali stalno mi skaču nekakve poruke o nekompatibilnosti nero drivera.
16 godina
protjeran
Nero 8vs9

znaci 8 ultra edition stavit ...ugasite  one silne opcije o ripanju muzike filmova...itd

RoBa the ljuti

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

ja koristim Ashampoo Burning Studio 8

on nije besplatan (49.99 USD) , ali verzija 6 je besplatna

ABS je bolji od nera jer nije pretrpan. nero je postao glomazni multimedijalni paket, a ne samo program za snimanje medija. sada s nerom možete i gledati filmove, uređivati pjesme i videje, slušati pjesme, ripadi audio cd-e, pregledavati slike, izrađivati backup podataka itd. za te stvari postoje drugi programi koji su bolji od nera u tome. i kada instalirate neki burning program, program za gledanje filmova, slušanje pjesama, uređivanje pjesama itd svezajedno zauzimaju manje prostora nego nero. instalirao sam nero 9 trial i zauzimao je mislim negdje oko 2-3 GB prostora (ispravite ma ako griješim). a sada imam instaliran ABS 8 i on zauzima samo 84 MB i kada zbrojim koliko mi zauzimaju svi programi koji su mi instalirani a imaju iste funkcije koje su ugrađene u nero ispane mi oko 450 MB što uopće nije puno. ni 2-3 GB nije puno ako imate HD velikog kapaciteta, ali opet to je puno za jedan program. pa neke (starije) igre zauzimaju toliko prostora

ABS je super jer služi onome za što je napravljen - snimanje medija

ali ako ipak preferirate nero imate verzije micro i lite koje su smanjenje verzije cijelog paketa i imaju samo osnovne funkcije. možete ih skinuti odavde

hehe. ovo pišem već treći put ŠutimNeodlučan

Slažem se , ja također koristim ABS i sve najbolje o njemu !
AMD Athlon64 X2 4000+, Gigabyte GA-M56S-S3, 2x1GB DDR2 Kingmax 800 Mhz, ATI Radeon HD4670, Hitachi 250 GB SATA II, Maxtor 250 GB SATA II, Samsung DVD-RW, Logitech Wireless Keyboard & Mouse, Philips 190CW Widescreen 1440 X 900 !
17 godina
neaktivan
Nero 8vs9

Nero 8 Micro. Sadrži samo Nero Burning Rom, a instalacijska dadoteka je velika 20 mb! Radi savršeno na Visti.

You only got one finger left And its pointing at the door
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2009 12:04 (Vulgaris).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Još jednom ponavljam 7 i 8 Nero na Visti uvijek će doći trnutak za update na devetku jer nešto ne štima..
9-tka je idealna za Vistu...koristio sam sve ..a 7 -icu do nedavno ali mi nije šljakalo dobro s Vistom jer
kad sedmica radi ne može media player i stalno poruke o nekompatibilnosti kad se rai nešto ozbiljnije s Videom.
Zato ,ako se radi o Visti svi savjeti su krivi osim da se instalira devetka full verzija.!!!!

Private
16 godina
protjeran
Nero 8vs9

ok...hvala

RoBa the ljuti

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nero 8vs9

najbolji nero je 7.

koristio sam i 8 i 9 ali 7 je najbolji.

OS: Windows XP Professional Edition SP3,Windows 7 Ultimate Beta 1(Build 7000)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
djdomi kaže...

najbolji nero je 7.

koristio sam i 8 i 9 ali 7 je najbolji.

Slažem se.
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
 Sedmica na VISTI radi bez ikakvih problema.
 Radi sedmica na visti, ali novije verzije. Verzija 7.0 ne radi.
Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice