Nece MSN

poruka: 11
|
čitano: 2.350
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Nece MSN

Nemogu pokrenit MSN stalno mi javlja neku gresku "Error code: 81000395". Ja sam trazio na strani msn-a pod help sta znaci ta greska, kao da nisu pravilno uneseni email adresa i lozinka, a jesu... cak nemogu ni na druge racune preko mog kompa, u cem je stos... virusa nemam, a i firewall i antivirus me nezafrkavaju jer sam probo sa njima i bez njih ponovo pokrenit i nije uspjelo...

Molim pomoc

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nece MSN

Tako se i meni ponekad zna desit, probaj za jedno 15 min i uspijet ces.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Nece MSN

Pokusavam zadnja 3 sata, uradio sam i restart i nista... dal da ga reinstaliram?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nece MSN

Pokušaj reinstalirati msn i popravi registri bazu trebalo bi riješiti problem jer susretao sam se sa sličnim.Smijeh

17 godina
odjavljen
Nece MSN

kako da pocistim registri bazu?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nece MSN

imaš program(freeware) Glary Utilities, ak ga imaš ideš na Modules-Clean Up & Repair- Registry Cleaner i počistit će ti registry

http://www.freewebs.com/horagio/ 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
buky kaže...

Tako se i meni ponekad zna desit, probaj za jedno 15 min i uspijet ces.

Mislim da je u tom problemu. Zna se i meni dogoditi da jednostavno nece po pola sata.
Pricekaj do sutra.

Ako je hitno logiraj se na npr. http://www.meebo.com/

E4600@2400MHz 1.16V, 8600GTS, 2GB DDR2@800MHz 4-4-4-12
17 godina
Nece MSN
Windows Live Messenger Error code: 81000395

Messers on the forum are reporting sign-in problems with the Windows Live Messenger 8.1 Beta. The error code 81000395 is caused by a server-side problem so we suggest you resolve to Web Messenger for the time being.

In other sad news, Microsoft is sending out e-mails to all those declined for the Windows Live Messenger 8.1 Beta. "We regret to inform you that one of the programs could not accept you for participation at this time. We encourage you to check available connections on the Microsoft Connect Web site regularly to check if there are any new programs open for participation. We value your support and are looking forward to partnering with you in future." Well, better luck next time!

http://www.mybilgisayar.net/windows-live-messenger/windows-live-messenger-error-code-81000395/

http://msn-errors.blogspot.com/2007/12/81000395-error-service-temporarily.html

Pogledaj na linkove o mogucim rjesenjima, uglavnom je problem vezan za beta verzije....

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nece MSN

Moj savjet je, osim ako ti je jako stalo do MSN Messengera..: izbrisi ga.

Uzmi neki drugi IM program. Ima ih puno, a po mom misljenju su i puno bolji od MSN Messengera.

Miranada, Pidgin, Trillian, Digsby.., su samo neki od vrlo kvalitetnih IM programa.

Osobno koristim Digsby-a, osim toga sto je u beti pa ima problema s potrosnjom memorije, prezadovoljan sam. Kad se i to sredi+jos par dodataka i nedostataka..

Dobro, nisam direktno odgovorio na tvoje pitanje, nadam se da ne zamjeras, ali po meni je ovo najbolje rjesenje.

Eh, da. Ja sam i ovaj MSN Messenger sto je vec sastavni dio instalacije Windowsa uklonio s kompjutera.

"Tako je" - povikse seljaci i slozno glavama razbise zid

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Nece MSN

Rijeseno... ociscen registri i reinstaliran MSN... sad radi... :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

za sad je riješeno no ako ti se to opet pojavi u slušaju ak imaš AVG u WebShieldu odznači protect MSN....ja sam također imao taj problem i sad je riješen...

...I'M HoT CoZ I'm FlY YoU Ain'T CoZ yoU NoT...ThiS Is WhY,ThiS Is WhY,ThiS Is WhY I'M HoT!!!!!!.... .......................................... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice