pozzz!
ovako, kad god radim nesto na kompu upali mi se IE ali nema ga na desktop nego kada stisnem alt+tab ili task menagera vidim ga u processu. probao sam ga maknuti s Kis-om i s anti-malware-om al ne da se...
ako neko zna vise..hvala!
pozzz!
ovako, kad god radim nesto na kompu upali mi se IE ali nema ga na desktop nego kada stisnem alt+tab ili task menagera vidim ga u processu. probao sam ga maknuti s Kis-om i s anti-malware-om al ne da se...
ako neko zna vise..hvala!
samo cu jos jednom zamolit za pomoc...
Alt-Tab nije isto što i procesi. Znači IE ti se pokrene u pozadini, otvori neku stranicu, ali se ne maximizira, ili je samo u procesima?
Alt-Tab nije isto što i procesi. Znači IE ti se pokrene u pozadini, otvori neku stranicu, ali se ne maximizira, ili je samo u procesima?
Neki specifični site ili homepage?
homepage: google;
a svejedno je bio na netu il ne on se upali.
Koji browser obično koristiš?
provjeri da li ti se naselio kakav malware, spyware ili neki virus, ovo se obicno dogadja kad pokupis nesto tako
provjeri da li ti se naselio kakav malware, spyware ili neki virus, ovo se obicno dogadja kad pokupis nesto tako
Pokušaj skenirat sistem s Spybot Search & Destroy ili s Spyware Terminator možda pomogne.
Skenirao sam i s spybot-om i terminatorom i remove-o IE s kompa i cini mi se da nakon ovog restartiranja IE vise ne dosađuje.
Vidjet cemo kako ce biti dalje. u svakom slucaju zahvaljujem na dobrim savjetima i dobroj volji.
Pozdrav!!!
na zalost problem se nakon nekog vremena opet pojavio
evo opet molim da ako netko ima idejuj o rijesenju da se javi.
Pa obriši ga....
Provjeri jeli ti namješten kao "default web browser" ako je - namjesti da nije
ovo je sigurno neki spyware
probaj ovako...
kontrolna ploča - dodaj ili ukloni programe - lijevo odaberi postavi pristup programu i zadane vrijednosti - ako je odabrano posebna, ponovno klikni na to - i makni kvačicu sa omogući pristup ovom programu koja se nalazi kraj internet explorer
a svejedno je bio na netu il ne on se upali.
probaj ovako...
kontrolna ploča - dodaj ili ukloni programe - lijevo odaberi postavi pristup programu i zadane vrijednosti - ako je odabrano posebna, ponovno klikni na to - i makni kvačicu sa omogući pristup ovom programu koja se nalazi kraj internet explorer
probaj skiniti spyware terminator i update ga i ona scan cijeli sistem
probaj skiniti spyware terminator i update ga i ona scan cijeli sistem
Formatiranje XD..to je jedino sto mi je pomoglo kod takvog problema