Da li je IE8 toliko loš ili se možda varam?

poruka: 8
|
čitano: 1.673
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

moj problem kod IE8 nije cak njegova sporost vec njegova nemogucnost spajanja na net. imam normalnu vezu na net preko t-coma i zapravo nije bitno to, vec otkada sam nadogradio na IE8, nemogu preko njega na net. firefox (kojeg i inace koristim) radi kao i opera. zna li netko sto to onesposobljava IE da se spoji na net? ako netko zna kako ga opet pokrenuti, bio bih zahvalan na bilo kakvom savjetu/informaciji. Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Možda mu je uključen offline mod.

Da ga isključiš kilkni na Work offline u Tools meniju.

(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Da li je IE8 toliko loš ili se možda varam?

nije bio problem sa work offline. hvala na prijedlogu. neobicno, ali firewall ga je automatski blokirao. nasao sam "firewall rule", promijenio ga no svejedno me pita za dopustenje za spajanje na net kada pokrenem ie. opet kazem, firefox i opera rade normalno. mozda je to stvar firewalla, iako sumnjam. do sada nisam imao takvih problema sa njim. inace, koristim comodo firewall i do sada je radio svoj posao odlicno.

jos jednom, hvala na prijedlogu.

16 godina

-ako je bila instalirana beta postoje problemi (smeće..) deinstal/instal bi trebalo riješiti, ili na MSu možda pronađeš neku korisnu...

Pošto si već otkrio uzrok (firewall) pokušaj njega deinstal/install -možda ga tek tako doda u firewall rule...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
bacvica kaže...

nije bio problem sa work offline. hvala na prijedlogu. neobicno, ali firewall ga je automatski blokirao. nasao sam "firewall rule", promijenio ga no svejedno me pita za dopustenje za spajanje na net kada pokrenem ie. opet kazem, firefox i opera rade normalno. mozda je to stvar firewalla, iako sumnjam. do sada nisam imao takvih problema sa njim. inace, koristim comodo firewall i do sada je radio svoj posao odlicno.

jos jednom, hvala na prijedlogu.

Ima trik , odes na na firewall tab (comodo) Define a new trusted app   i odaberes running proceses   - i ti nadjes proces od IE8 i to je to!
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2009 14:34 (insomniac_cro).
17 godina
neaktivan

Iskljuci sugested sites,toolbare ako ih imas (pogotovo oni antiphishing koje stavlja sigurnosni paket)

Mozda imas ukljuceno da Compatability mode javlja Microsoftu za nove apdejte (za kompatabilnost),acceleratore isto tako..mozda ih imas mnogo

I na kraju osiguraj se dali si pretplacen na RSS feedove

"Kupimo si robote da nema više rabote kome robot radi ne boji se gladi" Monteniggers-Robot
16 godina
neaktivan

formatiranje racunala i instaliranje svega i stvar radi. znam da je to brutalna metoda i radilo je i prije (reinstalirao comodo) ali izgleda da mu je trebalo nesto tako. krenuti ispocetka ponekad je najjednostavnije.

hvala na savjetima.

16 godina
neaktivan

Nije toliko loš koliko je zapravo dobar u odnosu drugih browsera, vjerovatno ti je krivo nešto konfigurirano u LAN settingsima - pod Tools > Internet Options > tab Connections > Lan Settings.

Ako je tamo sve u redu onda si blockao neki file preko firewall koji možda funkcionira preko IE kada se spaja na internet. Korisnici više manje radi neinformiranosti i neznanja učine nešto pogrešno što nebi trebali a da nisu toga ni svjesni što su zapravo učinili. Ili bi ti možda prešao na Safari?

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro http://www.dailymotion.com/video/x44dz_chernobyl-ghost-town-for-1000-years_creation?from=rss
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice