Znači. Kupio sam Gigabyte GTX 560 Ti i novo napajanje Corsair CX600. Sam sam ih instalirao i sve radi zadovoljavajuće. Ali problema ima kad igram igre, konkretno Witcher 2 i Crysis (1). U Witcheru mi nakon svakih 20-30 minuta igre zapne i pocrni ekran. To uspijem riješiti tako da minimiziram igru (Ctrl+Alt+Del) i ponovo ju otvorim nakon čega se ona normalno pokrene nakon par trenutaka i nastavi gdje je stala. Dok se Crysis nakon dvije minute igre zamrzne i tako ostane. Kad probam na način kao kod Witchera jednostavno se minimizira i kad ga ponovo otvorim bude samo crni ekran, ponekad sa kursorom iz igre. Zvukovi iz igre se cijelo vrijeme ćuju, ali samo pozadinski, svaki drugi (glasovi, efekti, pucanje, udarci mačeva) stanu što je logično jer igra stane, a pozadina je nevezana. Igre igram na postavkama koje su mi zadane automatski skeniranjem. Neznam je li problem u mojoj instalaciji (teško jer nema puno za zeznut u instalaciji PSU-a i grafičke kartice, ma kakav amater bio) ili neki softverski, driveri su svi najnoviji, grafa je nova novcata i ne grije se iznad 70-80 stupnjeva.
Jako iritantan problem.
Konfiguracija:
PSU: Corsair CX600; 600W
CPU: Intel Core 2 Quad 2.4 Ghz Q6600
GPU: Gigabyte nVidia GeForce GTX 560 Ti 1GB
RAM: 4GB RAM