...pa mi se čini da je to malo previše. 3-4 taba su otvorena.
Molim cijenjena mišljenja :)
edit: Win XP SP2
...pa mi se čini da je to malo previše. 3-4 taba su otvorena.
Molim cijenjena mišljenja :)
edit: Win XP SP2
nabavi si flat
uzmi chrome....kao pretrazivac.....20-50MB tosi i manje
Ufff... Ne da sam zbunjen, nego...
Što, tko, gdje troši?
150MB prometa ili 150MB RAMa?
nabavi si flat
Meni FF trenutno varira od ~120 - ~125 MB
Do naloprije sam bio na Chromeu, koji je papao ~20 MB.
Tako da, nevidim ništa čudno, iskreno... FF je poznat po svojoj gladi za memorijom.
Hhahahhahah kakav nesporazum. Pa onda si uzmi jos rama bar je to danas jeftino.
A FF je poznat da guta malo vise memorije, ne znam sad koliko tocno ali trosi dosta.
Normalno je da Firefox uzima dosta memorije u RAMu. Ako ti se to ne sviđa, pređi na Operu/Chrome/IE ili neki drugi browser. Iskreno, kad surfaš netom, i nije ti baš potrebno da imaš 1-2gb rama slobodno.
ja momentalno trošim 720mb rama otvoreno mi je svašta na raspolaganju imam 4g rama nevidim da se zbog tog moram misliti a vas zabrinjava 120mb rama smješno
Mislim da se nebi trebao buniti, bolje da drži sve i svašta u ramu nego da to sprema na disk, tj cache.
A inače... 150 mb rama? Nije to danas ništa. Meni sistem troši 100, a firefox nekad po 700.
Ne smeta mi. :)
Kad smo vec kod potrosnje memorije Firefoxa evo kako stoji kod mene situacija, Firefox je otvoren cijeli dan i sad trenutno trosi 270 mb memorije sa 8 tabova otvorenih pa sad vi ocijenite malo li puno meni osobno je svejedno!!!
meni crome s 10-ak otvorenih tabova ne papa ni 100MB
ja uvijek koristim chrome(koristim neki drugi browser u slučaju da je pokvaren ili da ga netko nema)
nema veze je li imaš rama ili nemaš i kolika je cijena, to je jednostavno previše... i meni sada troši cca 100 MB sa tri taba i zaista je jedan od većih "žderača" memorije.
nema veze je li imaš rama ili nemaš i kolika je cijena, to je jednostavno previše... i meni sada troši cca 100 MB sa tri taba i zaista je jedan od većih "žderača" memorije.
Da napravimo usporedbu? Otvorimo 3 iste str u 3 iste verzije firefoxa sa istim pluginima na što više različitih sistema i nek svak kaže koliko rama uzima...
Evo kod mene Opera troši 127 MB pri osam otvorenih tabova. Zanimljivo, Firefox mi troši oko 79 MB pri osam otvorenih tabova.
Konf je iz potpisa. OS: Vista Ultimate 32 bita.
11 tabova 2 glave troši Firefox :)
Pređi ti na Operu.Ja imam operu i vrlo sam zadovoljan njome.
Meni s youtube i forumom troši 90 mb
Meni s youtube i forumom troši 90 mb
Evo kod mene Opera troši 127 MB pri osam otvorenih tabova. Zanimljivo, Firefox mi troši oko 79 MB pri osam otvorenih tabova.
mozda imas puno instaliranih addonsa za firefox pa ti to pojelo memoriju?