Firefox nova verzija zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 1.322
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Firefox nova verzija

imam firefox 3.5.2 i automatski mi se nadogradio na noviji (3.5.3) i otada svaki put kad upalim firefox pokaže mi se prozor

i kad stisnem OK nakon par sekuni uđe mi u firefox i sve je normalno...prolem je u tome šta mi se to događa svaki put kad ponovo upalim firefox(čak i nakon restarta računala) tako da uvijek moram stiskat ok na tom prozoru da bih ušao u firefox

a onda sam se probudio...
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2009 22:41 (crazy_luđak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Firefox nova verzija
Help-Check for Updates...
Ako ne upali, skini Firefox 3.5.3 verziju, uninstaliraj ovu i instaliraj tu 3.5.3. Za to ti ne treba više od pet minuta, što si mogao odavno napraviti umjesto da tu čekaš da ti netko odgovori. :P

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Firefox nova verzija

Kao prvo, nemoj bezveze postati. Netko će već nešto napisati. Ne može se odma u 1 minuti (tvom slučaju 20) dobiti odgovor.

Pokušaj unistall Firefoxa te pomoću nekog softvera počistiti registry. Nakon toga skini Firefox sa službene stranice te instaliraj.

0 0 hvala 1
17 godina
crazy_luđak kaže...

imam firefox 3.5.2 i automatski mi se nadogradio na noviji (3.5.3) i otada svaki put kad upalim firefox pokaže mi se prozor

i kad stisnem OK nakon par sekuni uđe mi u firefox i sve je normalno...prolem je u tome šta mi se to događa svaki put kad ponovo upalim firefox(čak i nakon restarta računala) tako da uvijek moram stiskat ok na tom prozoru da bih ušao u firefox

Pa unninstaliraj firefox,ali zadrži postavke, bookmarke itd. ,skini novu verziju 3.5.3 i instaliraj i vozi.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
17 godina
neaktivan
Firefox nova verzija

to je poznati problem XUL Runner-a, 

a u mom slucaju je pomagalo uninstaliranje i ponovo instaliranje zadnje verzije..

ps. koristis li win 7 ?

celeron 333mhz / 64sdram / monitor u boji

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Firefox nova verzija

hvala svima na pomoći, inače odma sam i napravio ono šta ste svi preporučili: deinstalirao sam stariju verziju, sačuvao osobne postavke i instalirao noviju verziju

ali stvar je u tome šta mi se to događa SVAKI put kad nadogradim verziju pa me zanimalo rješenje da ne moram baš svaki put reinstalirat firefox...al nije ni to neki veliki posao

inače sry na 2 posta zaredom al eto bilo mi dosadno, bio sam nestrpljiv i sl...inače ni ja nevolim baš kad netko otvori temu pa odma kuka kako mu nitko ne pomaže... Izlanuo se

HVALA svima

EDIT: @jim:

koristim vista 64bit ultimate(piše u moj PC)

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2009 23:45 (crazy_luđak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
crazy_luđak kaže...

hvala svima na pomoći, inače odma sam i napravio ono šta ste svi preporučili: deinstalirao sam stariju verziju, sačuvao osobne postavke i instalirao noviju verziju

ali stvar je u tome šta mi se to događa SVAKI put kad nadogradim verziju pa me zanimalo rješenje da ne moram baš svaki put reinstalirat firefox...al nije ni to neki veliki posao

inače sry na 2 posta zaredom al eto bilo mi dosadno, bio sam nestrpljiv i sl...inače ni ja nevolim baš kad netko otvori temu pa odma kuka kako mu nitko ne pomaže... Izlanuo se

HVALA svima

Zahvaljuj se gumbom HVALA. Uglavnom, bilo mi je drago pomoći.

16 godina
neaktivan
Raving Rabbid kaže...
crazy_luđak kaže...
...

Zahvaljuj se gumbom HVALA. Uglavnom, bilo mi je drago pomoći.

pa eto ovako sam se zahvalio svima i usput objasnio neke stvari

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice