Zyxel P600 ruter podešavanje

poruka: 46
|
čitano: 26.508
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Probao sam reinstalirati network adapter i sve je bilo isto. Onda sam probao ovo s kvacicom kod IPv6 protokola i mreža je poradila! File shareing i spajanje na net preko laptopa rade! HVALA DECKI !!! :D

Hm, ali u CMD-u je i dalje sve spoje i device gateway je i dalje 0.0.0.0. tako da jos uvijek ne mogu nastimat pass na routeru. :(

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Zyxel P600 ruter podešavanje
Juggernaut kaže...

Probao sam reinstalirati network adapter i sve je bilo isto. Onda sam probao ovo s kvacicom kod IPv6 protokola i mreža je poradila! File shareing i spajanje na net preko laptopa rade! HVALA DECKI !!! :D

Hm, ali u CMD-u je i dalje sve spoje i device gateway je i dalje 0.0.0.0. tako da jos uvijek ne mogu nastimat pass na routeru. :(

Probaj u browser upisati 192.168.0.1 jer vidim da ti je ip 192.168.0.101, pa bi ovo bilo nekako logično

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 23:47 (drnde).
15 godina
neaktivan
RE: Zyxel P600 ruter podešavanje
drnde kaže...
Juggernaut kaže...

Probaj u browser upisati 192.168.0.1 jer vidim da ti je ip 192.168.0.101, pa bi ovo bilo nekako logično

Nope, ne radi. Probat cu se raspitati na ZyXEL support forumima.

15 godina
neaktivan

zyxel p-660hw-d3, kako ga vratiti iz bridge moda u route mode. odnosno znam kako i gdje u firmwareu routera, ali ne znam kako ući ponovo u firmware budući da je u bridge modeu router postao nevidljiv na mreži.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Kako povezati DSL Zyxel Prestige 600 ruter na modem? Problem je u tome sto ne odgovara mrezni LAN kabal od modema na ulaz ovog routera...Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Zyxel P600 ruter podešavanje
jovan1989 kaže...

Kako povezati DSL Zyxel Prestige 600 ruter na modem? Problem je u tome sto ne odgovara mrezni LAN kabal od modema na ulaz ovog routera...Hvala

Konektori za LAN su uvijek isti. Šta ti sa čime pokušavaš povezati?

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan

P600 je prije svega ADSL router i podrazumjeva da u njega ide telefonska zica na kojoj je aktivan _ADSL signal. Ima jedna fora da ga podesis da radi kao ethernet router ... odes u setup routera i pod WAN imas negdje opciju da odaberes etherent wan i u tom slucaju ili prvi ili zadnji port na integriranom switchu djeluju kao WAN port.

*dobitnik i7-4790K!
16 godina

-router bi trebao imati WAN port, na taj port se spaja modem. Za ostalo kemijanje imaš problem, dva routera-jedna mreža... (vjerojatno sasvim pogrešna ideja). Ili traži bridge mod ISPa. (ali taj router je zastario..).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
neaktivan
ihush kaže...

-router bi trebao imati WAN port, na taj port se spaja modem. Za ostalo kemijanje imaš problem, dva routera-jedna mreža... (vjerojatno sasvim pogrešna ideja). Ili traži bridge mod ISPa. (ali taj router je zastario..).

Ovaj nema, jer je wan port zapravo ADSL ... ali ako ga se flasha s originalnim zyxel firmwareom i makne onaj glupi FW od nasih providera s iptv-om i idiotarijama, dobijes jako dobar router s full firewallom (source, destination, port ext, port int, ...)

U nekim mojim testicima sam uspio tjerati kroz taj FW 15Mbps s ukljucenim firewallom. Definitivno je bolji od vecine stvari koje danas dobijes od ISP-a.

Dakle original ISP router u bridge mod i onda zyxel :)

*dobitnik i7-4790K!
10 godina
neaktivan

Hvala puno, to bi bilo najbolje rjesenje ako mogne..al kako uci u setup rutera

13 godina
neaktivan

spoji svoj PC iza u one zute portove. Tvoj PC bi trebao dobiti ip adresu. Idi na start->run i upisi CMD

u CMD prozor upisi

ipconfig /all

pod linijom Default Gateway je ip adresa od zyxela. Pristupi zyxelu tako sto ces tu adresu (npr. 192.168.1.1) upisati u adresu firefoxa/chromea/iexplorera

pojavit ce ti se username i pass upit

user je admin

pass je 1234

ako je netko promjenio ime/sifru - moras ga resetirati na tvornicke postavke ...

Ako dodjes do dijela gdje trebas ime i sifru a nisu admin/1234 - javi pa cu ti reci kako da napravis factory reset.

*dobitnik i7-4790K!
14 godina
neaktivan

Da ne otvaram novu temu, imam problem

Imam Zyxel AMG1202-T, i kada ukucam 192.168.2.1 (jer mi je to Default Gateway), dobijem login screen, ukucam podatke, i opet me baci na login screen (ne izbacuje mi ni krivi password ni ništa, nego me samo baci).

Ako netko ima savjet neki, hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Ranko Kukumar kaže...

Da ne otvaram novu temu, imam problem

Imam Zyxel AMG1202-T, i kada ukucam 192.168.2.1 (jer mi je to Default Gateway), dobijem login screen, ukucam podatke, i opet me baci na login screen (ne izbacuje mi ni krivi password ni ništa, nego me samo baci).

Ako netko ima savjet neki, hvala.

Vjerojatno je krivi pass ali se tako manifestira

Freak Show Inc.
10 godina
neaktivan

E prijatelju uspio sam resetovati ruter i usao sam u postavke...ruter salje signal al ga ne mogu povezati s modemom preko LAN portova. Kako sada podesiti da jedan od LAN portova bude WAN?

17 godina
odjavljen
jovan1989 kaže...

E prijatelju uspio sam resetovati ruter i usao sam u postavke...ruter salje signal al ga ne mogu povezati s modemom preko LAN portova. Kako sada podesiti da jedan od LAN portova bude WAN?

Morat ćeš sačekati kolegu bastarda...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...

Vjerojatno je krivi pass ali se tako manifestira

Da, rješio sam s googleom problem, krivi password je u uputstvu xD

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice