SX763 alternativni dynamic DNS

poruka: 3
|
čitano: 6.781
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
SX763 alternativni dynamic DNS problem

Bok, budući da dyndns više nije besplatan, jedan host je ali treba dat podatke o kartici pri registraciji i onda otkazat pro paket, kao alternativu koristim no-ip softver..tj. registrirao sam sam se na no-ip, otvorio hosta i instalirao jedan klijent na računalo koje šalje podatke o ip adresi routera hostu...znači klasični dynamic dns samo što promijenjenu ip adresu ne šalje router nego komp...e sad budući da još uz to koristim i WOL (Wake on LAN), a računalo na koje je instaliran no-ip client nije uvijek upaljeno...a naravno routeru se mijenja ip adresa svaka 24 sata, nemam uvijek dostupnu ip adresu routera jer računalo je ugašeno...

E sad me zanima, imam router sx763 koji u dynamic dns opcijama nudi naravno samo dyndns.org i TZO.com, od kojih ni jedan ni drugi nisu besplatni..e sad me zanima je li moguće ikako dodat drugog pružatelja te usluge, npr. no-ip ili bilo kojeg drugog besplatnog pružatelja usluge?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: SX763 alternativni dynamic DNS problem

Otiđi ovdje:

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-mrezne-teme/openwrt-dd-wrt-firmware-tutorial-gigaset-sx76/136525.aspx

i pitaj delboy-a da li open wrt podržava no-ip ili koji drugi free dynamic dns.

Drugo rješenje je da potražiš nekog frenda sa već kreiranim (starim) dyndns account-om i zamoliš ga da ti kreira dodatni host na svoj account.

Jer je free dyndns dozvoljavao najmanje 2 host-a na jedan account (nisam siguran da li i više od dva).

13 godina
neaktivan
Re: SX763 alternativni dynamic DNS problem

DTDNS dozvoljava do 5 besplatnih url-ova.

Meni je s Thomsonom 780 sve radilo 3 godine dok dotični nije uginuo.

Onda su mi dali Thomsona 782 koji je kod svake promjene javne IP adrese zbrljao NAT tablicu.

Maloprije su mi dostavili SX763. Serviser mi je rekao da ako ne uspijem dodat druge dyndns provajdere ( a trebam dtdns) da ga nazovem pa da će mi donesti Thomsona 780.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice