Brzina Downloada

poruka: 11
|
čitano: 2.731
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Brzina Downloada

Prije 3 dana dobio sam max-adsl flat.

Prvi dan je sve bilo super,brzina na torentima je prosječno bila oko 200kbps(najviše oko 380).Sa rapidshea i takvih atranica prosječno je bilo oko 400kbps.

Jučer i danas mi na torentima brzina dostiže jedva 100kbps,sa rapidsharea mi se vrti isto max 100kbps.

Brzina uplouda mi je nekad čak veća od downloada.

Šta bi mogao biti problem?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Brzina Downloada

Smanji upload na torrentu na oko 10

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Brzina Downloada

Ograniči u postavkama brzinu uploada na 10.

Edit: eto pretekoše me:)

det's a bulšit.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 11:45 (Asylum).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Brzina Downloada

Hvala,sada je sve po starom.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Brzina Downloada

gle to nema veze s tim brzina downloada ti ovisi o tome kolku brzinu ima onaj sta je uplodao kad skidas pise ti seeds i leechs  sto je vise seedsa to ti je brzi download znaci treba ti biti npr. 10 seedsa i 5 leechsa da bi ti iso do maksimalne brzine omjer treba bit 2:1 ili veci... a sto vise uploudas to ti je veci ratio i imas prednost ispred drugih... meni jje recimo ratio 1.354 to znaci da sam uplodao vise od duplo nego sta sam skinuo... sretno

assassin' creed 1 i 2 najbolje igre... ko se slaze nek stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Brzina Downloada
ivan'screed kaže...

gle to nema veze s tim brzina downloada ti ovisi o tome kolku brzinu ima onaj sta je uplodao kad skidas pise ti seeds i leechs  sto je vise seedsa to ti je brzi download znaci treba ti biti npr. 10 seedsa i 5 leechsa da bi ti iso do maksimalne brzine omjer treba bit 2:1 ili veci... a sto vise uploudas to ti je veci ratio i imas prednost ispred drugih... meni jje recimo ratio 1.354 to znaci da sam uplodao vise od duplo nego sta sam skinuo... sretno

Hm, zašto je onda njemu bolji download kad je ograničio upload a ne bi trebao bit kako ti kažeš?

det's a bulšit.
16 godina
neaktivan
Brzina Downloada

To sam riješio probem sa torrentima,nekad mi skine film sa skoro istim brojem seed i peers za sat i pol a nekad mu treba 5 ili 6 sati.I uvijek skidam torente gdje ima više seedsova.Tako da za ovaj ratio neznam,do sada mi je download bio 60 kbps a kada sam stavio ograničenje uploada na 100kb skočilo je na 200 kb i nakon minutu palo na 10 kb tako da neznam šta da radim.

Nego odem ja na  one testove brzine,ovaj npr http://speedtest.net/,tamo mi je maximalna brzina bila download oko 150kb a upload 50kb.

Sada neznam dali je to malo ili tako treba biti za adsl ali prve dane je bilo puno više,jel ima to veze sa brojem ljudi priključenih na internet?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Brzina Downloada

Može li mi netko samo nešto objasniti:

Kada ja upalim kompjuter meni se samo poveže na internet,netrebam ići ništa na dial up ili bilo što.

Nekada(u zadnje vrijeme)dosta često mi se ta veza sama od sebe prekine,nekada dođe odmah a nekad joj treba sat vremena da se natrag prikopča.

Na modemu imam one diodice koje svijetle i pored njih piše:Power,Ethernet,Wireless,Phone 1,Phone 2,Broadband,Internet,kada mi se dogodi ova situacija oično se samo Internet(diodica) isključi.

Danas sam otšao u mozilu i u adresno polje sam upisao 192.168.1.1,tada me tražilo lozinku i user name to sam sve napravio.

Kada sam došao unutra od tamo sam se prikopčao na internet,tada mi je sve radilo osim torenta,ništa se nije skidalo.

Može li mi netko objasniti ovo.

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Monte Christo kaže...

Kada ja upalim kompjuter meni se samo poveže na internet,netrebam ići ništa na dial up ili bilo što.

Nekada(u zadnje vrijeme)dosta često mi se ta veza sama od sebe prekine,nekada dođe odmah a nekad joj treba sat vremena da se natrag prikopča.

Na modemu imam one diodice koje svijetle i pored njih piše:Power,Ethernet,Wireless,Phone 1,Phone 2,Broadband,Internet,kada mi se dogodi ova situacija oično se samo Internet(diodica) isključi.

Danas sam otšao u mozilu i u adresno polje sam upisao 192.168.1.1,tada me tražilo lozinku i user name to sam sve napravio.

Kada sam došao unutra od tamo sam se prikopčao na internet,tada mi je sve radilo osim torenta,ništa se nije skidalo.

Hvala

bježi od t-coma ko od crnog vraga....

16 godina
neaktivan
Brzina Downloada

To je malo teže,tek sam u ponedjeljak dobio adsl.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
smrad06 kaže...
Monte Christo kaže...

Hvala

bježi od t-coma ko od crnog vraga....

Super savjet Belji se

Imaš novi Speedtouch ot T-Coma.. Ako se jako često dešava, nazovi 0800 9000 i prijavi kvar, ili da ti oni prvo provjere, pa će ti reći šta dalje...

Možda ti je loš torrent sa malo seedera, pokušaj sa drugim torrentom..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice