Problemi sa NTLDR prilikom instaliranaj starog hdd

poruka: 12
|
čitano: 4.121
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Dakle..

U kompu iamm dva hdd 500 gb i 250 gb .. isada ovog od 250 sam bio jednostavno istekao(samo sata konektor)kad je komp bio ugasen ..i kasnje sam upalio komp i sve je normalno radilo bez hdd-a i sada akda sam htio opet ga koristiti ustekao sam ga i upalio komp ali mi se javlja problem da ntldr is missing .. 

Da li itko ima kakvo rijesenje ali da bude bez gubitaka podataka jer na tom hddu imam krcato podataka jak ovaznih ... hvala

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/

0 0 hvala 0
15 godina

Mislim da HirensBoot CD ima alat za popravljanje "missing NTLDR" problema.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: Problemi sa NTLDR prilikom instaliranaj starog

? molim te mozes li malo detaljnje {#}

Odnosno ..kako cu ja to napravit kad nempgu pokrenuti pc ..

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 20:51 (ante5656).
15 godina

Skini ISO image HirensBoot CD i sprži ga na disk. To je skup alata za testiranje računara i rješavanje problema. Kada ga spržiš ostavi ga u računaru i restatraj ga. Prilikom boot-anja pokreni HirensBoot CD i prati upute. Nađi alat koji se zove baš tako nekako missing NTLDR i pokreni ga...

http://www.hirensbootcd.org/download/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Možeš pokušati popraviti boot sector sa instalacionim diskom

http://support.microsoft.com/kb/927392/hr?wa=wsignin1.0

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

da ga spržim kao sliku?? ..moze li mi to izbrisati podatke s ovog hdda sto mi radi

15 godina
ante5656 kaže...

da ga spržim kao sliku?? ..moze li mi to izbrisati podatke s ovog hdda sto mi radi

Svi podaci ostaju. Za svaki slučaj preporučujem ti da digneš Linux Ubuntu i sve bitne podatke kopiraj na USB ili neku drugu particiju.

14 godina

Sad : cannot boot  cd  code 5 ... 

15 godina
ante5656 kaže...

Sad : cannot boot  cd  code 5 ... 

Šta pokušavaš da boot-aš? Ili je disk neispravan ili je 64-bitni kojeg hardware ne podržava.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 21:34 (phoenix2003).
14 godina

DA..WTF.nez ..sutra cu uzet praznih dvdova pa cu vidit 

13 godina
neaktivan
ovako imam problem s hdd i hocu instalirati win xp ili bilo koji drugi i kada ga boota i krene instalaciju stvori se plavi screen i pise nesta da ntfs sys nije u redu neznam sta je probao sam i xp i 7 sve i nece nijedan a neznam rijesit pa tko moze pls rjesenje ili nevalja vise hdd
THE HIIIIe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dumina kaže...
ovako imam problem s hdd i hocu instalirati win xp ili bilo koji drugi i kada ga boota i krene instalaciju stvori se plavi screen i pise nesta da ntfs sys nije u redu neznam sta je probao sam i xp i 7 sve i nece nijedan a neznam rijesit pa tko moze pls rjesenje ili nevalja vise hdd

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/bsod-sto-zasto-kako/21360.aspx

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice