Problem sa misevima (kompjuterskim)...

poruka: 3
|
čitano: 2.552
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina

Ovako prije nekoliko mjeseci odjednom mi je mis (logitech g9) sam poceo odlucivati hoce li kliknuti ili dvokliknuti, a s vremenom je postalo nemoguce oznaciti bilo koji duzi tekst jer je ocito da gubi signal kad to pokusam napraviti. Nista odnio sam ga u servis i to je za sada to.

U meduvremenu sam kupio novi laptop i poceo koristiti starog misa (ione 50kn) i opet mi se poceo dogadati isti problem kao i sa g9. Znaci potpuno isti scenarij po malo je poceo odlucivati hoce li kliknuti ili dvokliknuti i naravno da nakon nekog vremena ne mogu vise uspjesno oznacit bilo koju vecu kolicinu teksta.

Meni ovo stvarno ne ide u glavu. Isti problem na dva potpuno razlicita laptopa, dva razlicita misa pa cak i sa razlicitim win7 (na novom laptopu mi je novija verzija win7). Jedino sto je zajednicko tim dvama laptopima su sljedeci programi: alcohol 120%, MS office 2010, revo uninstaller pro, winamp km player, win rar i to je to.

Naravno da sam trazio rijesenje na googleu ali nazalost nista od toga.

Ima li itko kakvi pametni prijedlog?

0 0 hvala 0
18 godina

Nemate nikakvih prijedloga?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Problem sa misevima (kompjuterskim)...
Sint1 kaže...

Jedino sto je zajednicko tim dvama laptopima su sljedeci programi: alcohol 120%, MS office 2010, revo uninstaller pro, winamp km player, win rar i to je to.

Isto tako zajednicko svim tim programima su krakovi koji su virusi. Ovo se pogotovo odnosi na Alcohol 120%. Niti Officeov krek nije nista bolji....

Ako su navedeni programi legalni onda primi moje izvinenje! Ako se ovo desava na razlicitim kompjuterima na kojima je originalan Windows 7 i to frisko instaliran onda si uklet i trazi pomoc Milana Tarota (:

A programmer is just a tool which converts caffeine into code
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice