Problem sa komjuterom-nece da se upali..

poruka: 5
|
čitano: 1.121
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

Pozdrav,dosad sam imao samo sitne probleme i problemcice koje nije bilo tesko rijesiti ali sad se javio jedan ozbiljniji.

Naime jednom prilikom sam radio za kompom i on je odjednom zablokirao,znaci sve je zablokiralo i nista nije htjelo reagovati (ni caps lock,ni task menadzer ni nista...) i restartam ja komp i kad se ponovo palio nije se cuo onaj uobicajeni bip bip nego sad je bilo biiiiip bip bip bip,i ugasim ja komp.Povadim dijelove..produvam cooler od CPU-u,od grafe,povadim RAM memoriju pa stavim ponovo i sve to...I krenem ja da upalim komp i sad uopste nema bipa nikakvog nego se cooler oda graficke cuje jako (kao da je vent na 100%)...Ugasim ja i upalim komp par puta i ne pomaze,molim vas da mi pomognete ako znate sta bi mogao biti potencijalni problem bio bih vam mnogo zahvalan.

um caruje dok snaga ne popizdi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem sa komjuterom-nece da se upali..

svaka knjizica od maticne ima sta znaci ako je 2 puta napravio bip ili 3 ili 4 itd

pa pogledaj u toj knjizici.

ako nemas probaj ponovo sve povadit pregledaj kablove

ako imas vise plocica memorije probaj stavit jednu pa upalit komp,,pa drugu itd

sretno

16 godina
neaktivan

pc ti sve govori i prica a ti ga ne razumijes :) 

pogledaj ovo pa se mozda skuzite

0 0 hvala 1
15 godina
protjeran

Fala na pomoci ukupco samu cemu je problem...jedan kkabala od napajanja sam zaboravio staviti umaticnu

um caruje dok snaga ne popizdi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem sa komjuterom-nece da se upali..
sheX kaže...

Fala na pomoci ukupco samu cemu je problem...jedan kkabala od napajanja sam zaboravio staviti umaticnu

na greskama se uci {#}

super da nije nesto vise od zaboravljenog kabla

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice