Prašnjavost zaključana tema

poruka: 38
|
čitano: 9.168
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Prašnjavost

a gdje ti živiš?u hollywoodu?Smijeh

17 godina
Prašnjavost

Tako mi mlijeka u prahu, ova je tema za dobro se nasmijati!

Prvo kompresori, pa voda, ulje, pa WD40!!!!, mogli bi jos i super 3 ubaciti!!!

Ja svoje ventilatore cistim tak da u njih pusem s rucnom pumpom-onom za manje gume pumpati, a neko(ko se vec nade), prasinu to hvata usisivacem!!!

I ja sam dobil s kucistem neku vrecicu s komadicima slicnima gelu-valjda to zbilja i ima neku svrhu!

Humoristicna je ovo tema!

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Thermaltake V1, Gigabyte GA-M56S-S3, Kingmax 4x1Gb DDR2 800, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prašnjavost

te vrećice sa komadičima su protiv vlage...

to se dobi i u kutiji sa cipelama koliko ja znam...

0 0 hvala 0
17 godina

Pa cijeli zivot prodajes cipele!!!

Kak ne bi onda znal!!!

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Thermaltake V1, Gigabyte GA-M56S-S3, Kingmax 4x1Gb DDR2 800, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr.
17 godina
neaktivan
Prašnjavost

Vidi se da si glup.Nisam mislio na to jel bogat ili nije.Nego se tako kaze "koliko imas godina bogati,isusa ti,allaha ti,majke ti" Kontas li sada sta znaci rijec bogati!!??

Extreme_Tech

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Extreme_Tech kaže...

Vidi se da si glup.Nisam mislio na to jel bogat ili nije.Nego se tako kaze "koliko imas godina bogati,isusa ti,allaha ti,majke ti" Kontas li sada sta znaci rijec bogati!!??

Izražavaš svoju kulturu ili??
Izgleda  da  neznaš  ništa  drugo  osim  psovanja  i  vrijeđanja.
Pazi  na  jezik! 

Athlon X2 5000+@ 3200mhz,Gigabyte GA-MA770-DS3,Geil ultra 2x1gb, Gigabyte radeon HD 3870
17 godina
neaktivan
Prašnjavost

Extreme ako si već toliki seljak da neznaš skužiti kad se netko šali onda bar nemoj biti debil i vrijeđati ljude kojima vjera nešto znači...

Ovdje konkretno mislim na sebe i tvoje spominjane Isusa u ovom kontekstu mi se nimalo nesviđa...

Osim što spamaš temu još i psuješ i vrijeđaš ljude po forumu... Totalno neprilično...

A sad si i mene natjerao da spamam...

Primjetim da je pokretač teme riješio problem tako da bi moga pasti jedan lock da se završi ova šarada...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
brainiac kaže...

Extreme ako si već toliki seljak da neznaš skužiti kad se netko šali onda bar nemoj biti debil i vrijeđati ljude kojima vjera nešto znači...

Ovdje konkretno mislim na sebe i tvoje spominjane Isusa u ovom kontekstu mi se nimalo nesviđa...

Osim što spamaš temu još i psuješ i vrijeđaš ljude po forumu... Totalno neprilično...

A sad si i mene natjerao da spamam...

Primjetim da je pokretač teme riješio problem tako da bi moga pasti jedan lock da se završi ova šarada...

u pravu si prije nego što svo njegovo "znanje" ovdje ispuca.....

CLOSED!! 

Athlon X2 5000+@ 3200mhz,Gigabyte GA-MA770-DS3,Geil ultra 2x1gb, Gigabyte radeon HD 3870
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice