a gdje ti živiš?u hollywoodu?
Prašnjavost
- poruka: 38
- |
- čitano: 9.165
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Tako mi mlijeka u prahu, ova je tema za dobro se nasmijati!
Prvo kompresori, pa voda, ulje, pa WD40!!!!, mogli bi jos i super 3 ubaciti!!!
Ja svoje ventilatore cistim tak da u njih pusem s rucnom pumpom-onom za manje gume pumpati, a neko(ko se vec nade), prasinu to hvata usisivacem!!!
I ja sam dobil s kucistem neku vrecicu s komadicima slicnima gelu-valjda to zbilja i ima neku svrhu!
Humoristicna je ovo tema!
te vrećice sa komadičima su protiv vlage...
to se dobi i u kutiji sa cipelama koliko ja znam...
Pa cijeli zivot prodajes cipele!!!
Kak ne bi onda znal!!!
Vidi se da si glup.Nisam mislio na to jel bogat ili nije.Nego se tako kaze "koliko imas godina bogati,isusa ti,allaha ti,majke ti" Kontas li sada sta znaci rijec bogati!!??
Vidi se da si glup.Nisam mislio na to jel bogat ili nije.Nego se tako kaze "koliko imas godina bogati,isusa ti,allaha ti,majke ti" Kontas li sada sta znaci rijec bogati!!??
Extreme ako si već toliki seljak da neznaš skužiti kad se netko šali onda bar nemoj biti debil i vrijeđati ljude kojima vjera nešto znači...
Ovdje konkretno mislim na sebe i tvoje spominjane Isusa u ovom kontekstu mi se nimalo nesviđa...
Osim što spamaš temu još i psuješ i vrijeđaš ljude po forumu... Totalno neprilično...
A sad si i mene natjerao da spamam...
Primjetim da je pokretač teme riješio problem tako da bi moga pasti jedan lock da se završi ova šarada...
Extreme ako si već toliki seljak da neznaš skužiti kad se netko šali onda bar nemoj biti debil i vrijeđati ljude kojima vjera nešto znači...
Ovdje konkretno mislim na sebe i tvoje spominjane Isusa u ovom kontekstu mi se nimalo nesviđa...
Osim što spamaš temu još i psuješ i vrijeđaš ljude po forumu... Totalno neprilično...
A sad si i mene natjerao da spamam...
Primjetim da je pokretač teme riješio problem tako da bi moga pasti jedan lock da se završi ova šarada...