Pozz svima.
Dakle planiram sastavit PC prvi puta samostalno i imam jedno pitanje, ili problem,
Imam fractal r4 kuciste, koje dolazi sa 2 venta, i ja sam uzeo jos 2 corsairova 140mm, i na maticnoj imam 1 x CPU Fan connector(s) (1 x 4 -pin) 1 x CPU OPT Fan connector(s) (1 x 4 -pin) 3 x Chassis Fan connector(s) (3 x 4 -pin),
U CPU fan i Cpu OPT mislim da cu stavit ventilatore sa noctu-e, tako da mi ostaje 3 chassis fan connectora na 4 ventilatora koji su 3pin ja mislim.
E sad, kako to spojit?
Znam da moje kuciste ima i ugraden fan controler ja mislim, ali isto za 3 venta, a uz noctu-u cu dobit y spliter ja mislim...
Jel sigurno stavit 2 ventilatora na 1 connector na maticnoj?
Maticna je ASUS rog ranger
Hvala
(nadam se da sam u dobrom podforumu postao ovaj problem)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma sigurno je, samo pazi da ti je fan od cpu-a iskljucivo na cpu 3/4 pin utoru od ploce! ostalo mozes kak te volja!
ma sigurno je, samo pazi da ti je fan od cpu-a iskljucivo na cpu 3/4 pin utoru od ploce! ostalo mozes kak te volja!
uredu, hvala.. onda cu 2 case fana spojit sa y spliterom na jedan utor, a ostala 2 na posebne,
a cooler mi ima 2 venta pa cu morat jedan stavit na CPU fan, a drugi na cpu opt fan... noctua nh-d14