Par problema sa laptopom

poruka: 5
|
čitano: 990
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Par problema sa laptopom

Ovako imam par problema sa Asus-ovim laptopom F3Sr, prvi problem je što mi se stalno gasi, kada god ga upalim piše mi da imam punu bateriju na njemu, ali onda nakon 10-15 minuta se stavi na stand-by i onda mi se ugasi, ali se jednostavno samo ugasi, to me jako živcira jer mi uopče ne dojavi da je baterija pri kraju. Ja mislim da je to zbog starosti baterija ali nisam siguran. Onda, drugi problem, užasno vibrira, kada ga upalim onda počne jako tresti onaj dio gdje inaće držim zapešča kada pišem, malo je nelagodno. I onda zadnji problem, kada ga ugasim i zatvorim ga sa nadom da će se ugasiti, on se uopče ne ugasi, lampice svjetle ali ne proizvodi sliku. Da bi se ugasio moram ga držati otvorenim i paziti da se ugasi, a po neki put nemam vremena da to radmin. Molim vas za pomoć!!!!!1

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
RE: Par problema sa laptopom

koji os imaš?

1. baterija crkla

2. probaj vidjet dal je zbog venta ili zbog harda

3. to neznam...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
15 godina
neaktivan
Par problema sa laptopom

OS  mi je Vista 32-bit

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

onda i dalje neznam ono pod 3

jesi kad rastavljao laptop? da probaš maknut hard i vidjet dal se onda trese kod paljenja

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
16 godina
neaktivan
Sejki32 kaže...

Ovako imam par problema sa Asus-ovim laptopom F3Sr, prvi problem je što mi se stalno gasi, kada god ga upalim piše mi da imam punu bateriju na njemu, ali onda nakon 10-15 minuta se stavi na stand-by i onda mi se ugasi, ali se jednostavno samo ugasi, to me jako živcira jer mi uopče ne dojavi da je baterija pri kraju. Ja mislim da je to zbog starosti baterija ali nisam siguran. Onda, drugi problem, užasno vibrira, kada ga upalim onda počne jako tresti onaj dio gdje inaće držim zapešča kada pišem, malo je nelagodno. I onda zadnji problem, kada ga ugasim i zatvorim ga sa nadom da će se ugasiti, on se uopče ne ugasi, lampice svjetle ali ne proizvodi sliku. Da bi se ugasio moram ga držati otvorenim i paziti da se ugasi, a po neki put nemam vremena da to radmin. Molim vas za pomoć!!!!!1

To upučuje da ti na lapu negdje ima problema sa spojevima. upalin ga i probaj pomalo lupkati ako se treperi to je znak da je nešto odvojilo.

Drugo, možda ti se jajko zagrijava pa se sm gasi, dali si očistio hladnjak i procesor?

Nenad
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice