Kad moj frend upali komp ne prikazuje mu se nis na monitoru. Ne gori ona lampica na monitoru, ko da nije ni upalio komp. Ponekad se ovak znalo upalit, ali kad bi ušo u Far Cry 2 imo oko 17 fpsa na medium, a ima hd4850 prije je sve furo na high s odličnim fpsima (ista stvar i s Command & Conquer 3: Tiberium wars). Pokusali smo i zamjenit grafičku i čak 3 monitora i ništa. Možda neko zna u čemu je problem? Unaprijed hvala
Na monitoru se ništa ne prikazuje
- poruka: 15
- |
- čitano: 3.143
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mozda maticna prelazi,pokusajte to zamjenit pa da vidite onda.
Koji je ostatak konfe?
To smo mislili, al mozda jos ima spasa pa čemu trošit pare ak nije potrebno.
Proc: AMD athlon 6000+ 3ghz
RAM: 3gb(800 mhz) DDR2
Grafička(već sam napiso al ajd bum opet): ATI hd 4850 512 ddr3
Otkad je počelo to da neradi?
Provjerili RAM memtestom?
Od prije tjedan dana.
Dobro a što mislite za grafu zašto ima tako malo, fpsa inace ja sam vlasnik tog kompa Jer prije je imala oko 60 fpsa na far crayu 2 sve na najviše na dx 10 a sad na dx 9 na medium ima 20 fpsa i jedva se "vuče"
Ma sve se vrti, niš se ne čuje znam na koje zvukove misliš to mi se prije jednom dogodilo. Jedino kad isključi komp zvučnici naprave neki čudan zvuk, neznam kak bi ga opiso.
zvučnici naprave neki čudan zvuk, neznam kak bi ga opiso.
nešto kao kad motorka počne rezat drvo
zvučnici naprave neki čudan zvuk, neznam kak bi ga opiso.
nešto kao kad motorka počne rezat drvo
Ne bi baš rekao da je motorka XD
Sve ukazuje na probleme s matičnom...
može bit danas ih idem pogledat ako misli netko drukčje samo neka kaže
to ti je jer koristis dx9 jer vista moze koristiti dx10 koji je brzi i zato ti je fino radila igrica
Kad moj frend upali komp ne prikazuje mu se nis na monitoru. Ne gori ona lampica na monitoru, ko da nije ni upalio komp. Ponekad se ovak znalo upalit, ali kad bi ušo u Far Cry 2 imo oko 17 fpsa na medium, a ima hd4850 prije je sve furo na high s odličnim fpsima (ista stvar i s Command & Conquer 3: Tiberium wars). Pokusali smo i zamjenit grafičku i čak 3 monitora i ništa. Možda neko zna u čemu je problem? Unaprijed hvala
preporučam scan sa nekim antivirusom i da odeš na ovu stranicu i daj nam ss sličica, a onda ću ti reći daljnje upute