Kompjuter mi blokaje na svakoj igri

poruka: 7
|
čitano: 1.739
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

pozdrav!

imam jedan problem,nabavia san novu konfiguraciju za kompjuter( gigabyte radeon hd 7770 1gb,amd phenom x2 965 i 4gb rama kingmax ddr3 1600 mhz)ii na svakoj mogucoj igri mi blokaje tj vrti pre malo slicica u sekundi...pokusava san u postavkama igre namjestit ali nista ne pomaze naprimjer nfs most wanted 2012,dota 2, cod bo2,isto tako san dobro razmatra ovu konfu prije negoli san je kupia i svi govore da je super i da vrti dobro igre cak sam i na youtubeu gleda...ako mozda netko zna rjesit ovaj problem unaprijed zahvaljujem

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Kompjuter mi blokaje na svakoj igri

driver prvo to dali imas ako nemas stavi, hd pokusaj provjeriti za errore, i toplina pregrijavanje. to je ono sto bi ja prvo provjerio

14 godina
protjeran

Valjda si mislio phenom II x4 965?

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Provjeri temperature, najnovije drivere i defragaj hard drivove

0 1 hvala 0
14 godina

Nije ti ta grafička bogzna šta, bolje da si uzeo Radeon 7850, ali ide ono, koliko para, toliko muzike.

Valentin

0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan

Reseataj graficku

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nakon što provjeriš imaš li najnovije drivere i ponovo namjestiš grafičku na matičnoj ploči, provjeri OS.

Stavi frišku instalaciju Windows sedmice sa 64 bita. Osobno mislim da je ta grafička overkill na tom procesoru, ali nema nekakve velike razlike u takvim igrama kakve ti igraš.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice