Komp se restarta

poruka: 8
|
čitano: 883
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
komp se restarta

Komponente su: msi 760gm-p23, procesor amd fx 8350, graficka Sapphire R9 290X 4G GDDR5, ram kingston 12gb, ssd 120gb kingston,napajanje 750 w, kuciste zalman z9. I imam originalni windows 8.1 oem. Prilikom instalacije igre ili bilo kojeg veceg procesa komp se restarta sam od sebe. U event vieweru sam nasao ovaj error: amd northbridge error 20. Kolko sam uspio nac na internetu problem je sa pregrijavanjem maticne???? Jeste li se susretali s tim problemom vec? I jel imate kakav savjet? Hvala vam unaprijed na odgovoru

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Komp se restarta

A koliko vidim po stranim forumima da je ociti problem sa tim chipsetom 760g.... dal se netko susreo s tim problem?

0 0 hvala 0
16 godina
Komp se restarta

Ta maticna ploca nije nikako za fx 8350  bolje razmisli  o novoj mbo po mogucnosti 990fxa chpiset na tebi je koju ces odabrati.Ako nemislis ekstremne klokove  preporuka gigabyte 990fxa- ud3 ili asusova s ovim chipsetom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2015 10:24 (dreadmoore).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Re: Komp se restarta
dreadmoore kaže...

Ta maticna ploca nije nikako za fx 8350  

da. ..preciznije, CPU 125W, MBO do 95W.. tako da je poruka/problem očekivano.

-osim promjene (cpu ili mbo) možda može underclock, bar da radi bez gašenja...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
11 godina
Komp se restarta

Kak na takve komponente staviti matičnu od 400kn?

Kupi barem GA-970A-DS3P na više i problem riješen.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2015 10:32 (pqweasdyxc).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Komp se restarta

To sto ti imas od pc trenutno ti moze sluziti za ureda i kao npr mozes raditi u microsoft wordu i surfati po internetu stim da molis boga ako pokrenes youtube da se ne restartuje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Komp se restarta

Ja sam noob za to. Slagao mi je poznanik i slozio mi je kiflu. Nista hvala vam pa danas idem u potragu za novom maticnom. Kad stavim novu maticnu jel trebam reinstalirat win?

0 0 hvala 0
16 godina
Komp se restarta

Naravno moras ponovno raditi install windowsa. Ma da mozes pokusati i bez instalacije kad stavis novu mbo  probaj boot pa vidi  ali to je  mali postotak da ce bootati bez problema.

Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice