Externi HDD

poruka: 9
|
čitano: 1.289
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Externi HDD

Bok ovako imam externi hard Transcend storejet25m i windowse 7 i odkad sam ga kupio radio je normalno i prije nego sam ga poceo rabiti formatirao sam ga, znaci formatiran je...naime danas kad sam upalio racunalo uopce ga neprikazuje :( a kad odem na "device manager" pod "disk drives" tamo ga nade...i kad ga ukopcam na usb pise da ga je nasao ali nemogu uci u njega....i na hdd-u stalno gori lampica negasi se (sto nije normalno) inace kad nije u uporabi logicno je da neradi ali stvarno neznam...ako mozete pomoci hvala puno unaprijed.. :)

V-Ace
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Externi HDD

Jel ga ima u Disk Managementu? Bilo kao formatiran ili ''Unalocated space''?

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
17 godina
neaktivan

da ima ga pod nazivom "disk1" i da pise Unallocated i ukupna velicina diska...

V-Ace
16 godina
neaktivan

Znači da nije formatiran! Formatiraj ga.

17 godina
neaktivan

a izgubit cu sve podatke s njega onda... :( i kako da ga form.?

V-Ace
17 godina
Externi HDD

možeš probati s ovime vratiti particiju (nisam odgovoran za eventualno nastalu štetu)

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Pošto nema particije na njemu i ne znam na koji se način ''izgubila'' ,treba ti neki softver za vraćanje podataka ili cijelih particija!

Za cijele particije ,dobar je (i besplatan) MiniTool Partition Wizard Home.

Samo moraš na disku u PC-u imati dovoljno slobodnog prostora veličnine vanjskog diska da bi mogel vratiti particiju!

To vraćanje može potrajati nekoliko sati (ovisi o tome koliko je podataka bilo).

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 21:29 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
Externi HDD

Probaj spasit podatke s nekim data recovery programom kao Recuva ili Recover my files

pa onda formatiraj hdd

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

HVala vam svima :) naime skinuo sam onaj "mini" program nezz kak se dalje zove...i ubiti samo sam iso na opciju change letter of particion i isteko ga i usteko i evo radi :)) hvala vam jos jednom ;)

V-Ace
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice