CD/DVD čitač ne čita sve DVDe

poruka: 4
|
čitano: 1.329
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Znači bez problema mi učita cd, bez problema mi učita sprženi DVD, međutim evo konkretno imam DVD Call of duty: Advanced warware i ne može ga učitati.

Drive prepozna koji je dvd i o čemu se radi, čak me pita one opcije - hoću li instalirati ili otvoriti explorer, međutim odatle štogod da kliknem, nema pomaka, mortus.

Naravno ispada da drive radi cijelo to vrijeme ali sve zapravo stoji.

Zna li netko do čega je ovo? 

Da je crkao, onda ne bi mogao očitat ništa, zar ne?

Da probam očistit sa onim cdom za čišćenje?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: CD/DVD čitač ne čita sve DVDe
Soap_Mactavish kaže...

Znači bez problema mi učita cd, bez problema mi učita sprženi DVD, međutim evo konkretno imam DVD Call of duty: Advanced warware i ne može ga učitati.

Drive prepozna koji je dvd i o čemu se radi, čak me pita one opcije - hoću li instalirati ili otvoriti explorer, međutim odatle štogod da kliknem, nema pomaka, mortus.

Možeš probati čišćenje, no što je sa tim DVD-om CoD-a, da li je on ispravan, izgreban, jesi li probao u nekom drugom kompjuteru?

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
11 godina
neaktivan
Re: CD/DVD čitač ne čita sve DVDe
Soap_Mactavish kaže...

DVD drive MOŽDA polako crkava. Prvo ne učitava konkretni (e) DVD (ove), onda sve više medija. Meni je krepao Sony drive u starom PC-ju. *Probaj sa CD-om za čišćenje. Možda je CoD AW disk ogreban / oštećen. Probaj sa drugim DVD-om. *Kolega @boxer me je prestigao u odgovoru.

Windows 8 + DVDROM
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2015 19:55 (Flexan22).
10 godina
protjeran

Ne vrijedi ti ništa čistiti jer je drajv riknuo.

Ako imaš garanciju mijenjaj, a ako nemaš, imaš ih za 120 kn.

Nema ti tu više pomoći.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice