.. Pitao sam u jedan servis i rekli su da je vjerovatno hardwerski problem i onda u drugi i rekli su da je vjerovanto problem sa HDD...
-pitaj VidovitogMilanaTM ... ovi jednako tako pogađaju (preko telefona?).
Majstor, može po simptomima predpostavljati, ali ne može znait dok ne proba-testira. Znaju samo ''majstori'' kao hitna PC služba.
U linksa mi kazu da je HDD problem, a u future da probam reinstalirat windowse....i sta ja sad da radin. Ja ne znan reinstalirat sam. Ako to platim nekome ode mi 300kn, ako je hardwer onda moran slat komp u zg i propadne mi 300kn za reinstalaciju i moran je placat ponovo...a jesan proklet u pm.
ako je problem HDD, tad je HW problem (ali je na HDDu sav soft-OS.. novi HDD = nova instalacija, mada bi se ovo moglo migrirati, bolje ne).
-ako je samo soft problem (nije smio postojati ako je origigi .. i neki majstor koji je instlairao??), ali ako je soft, tad možda samo clean install popravi, možda ostane isto.. to nitko ne zna, tj ne zna se uzok, njega treba eliminirati (bezveze kao primjer, loš driver, virus i sl.). Često je znanje (majstora) povezano s radom PCa, proporcionalno.
utjeha? svaka škola se plaća. (kao i sve u RL). Ovaj Forum, služi (ako nisi običan juzer-početnik) upravo tomu da sam nešto našraviš, možda uštediš 300kn, ... možda napraviš još više štete. Opet je to nagađanje iz graha, jer baš nikakve korisne info nemamo.
-nabavi neki liveOS (hirens, miniPE, linux-ubuntu-...), bootaj, vidi kako se ponaša. Ako je OK, tad nije HW Problem, bar ne za HDD (može biti npr VGA i sl..)