Matična ploča Gigabyte GA-890XA-UD3

poruka: 72
|
čitano: 10.230
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Matična ploča Gigabyte GA-890XA-UD3
itomic009 kaže...
Stolnik kaže...
kokokoko kaže...

da

a dal je to ok ploca?

jer je rev.1 pa ima neke nedostatke koje isprave u rev.2 jelda? ili se varam?

Zašto si se ti toga uhvatio !! To nije nikakvo pravilo nego se desilo nekad što neznači baš ništa za budućnost i nije neko pravilo da je tako i sada. Uostalom šta mogu smuvat kad ti je 990 chipset isti kao i 890 chipset sa podrškom još za SLI i za nove procesore. Nema ništa nepoznato ili novo.

aha ok, trebam 990 plocu zbog nadogradnje AMD Bulldozer x8 procesora na jesen

16 godina
protjeran

Zašto si se ti toga uhvatio !! To nije nikakvo pravilo nego se desilo nekad što neznači baš ništa za budućnost i nije neko pravilo da je tako i sada. Uostalom šta mogu smuvat kad ti je 990 chipset isti kao i 890 chipset sa podrškom još za SLI i za nove procesore. Nema ništa nepoznato ili novo.

O ne ne

Dobro pročitaj ova dva teksta i onda pričaj

http://www.amd.com/us/products/desktop/chipsets/9-series-integrated/Pages/amd-990fx-chipset.aspx

http://www.amd.com/us/products/desktop/chipsets/8-series-integrated/Pages/amd-890fx-chipset.aspx

14 godina
kokokoko kaže...

O ne ne

Dobro pročitaj ova dva teksta i onda pričaj

http://www.amd.com/us/products/desktop/chipsets/9-series-integrated/Pages/amd-990fx-chipset.aspx

http://www.amd.com/us/products/desktop/chipsets/8-series-integrated/Pages/amd-890fx-chipset.aspx

Šta si ti mislio reći ?

16 godina
protjeran

Samo dobro prouči nemoraš ni čitat vidi se da ima razlike, jer je 890FX sadašnji 990X

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kokokoko kaže...

Samo dobro prouči nemoraš ni čitat vidi se da ima razlike, jer je 890FX sadašnji 990X

Pa šta sam ja reko nego da je isti uz dodatak SLI podrške i novih procesora ??

14 godina

znaci treba cekati 990FXA jelda?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Stolnik kaže...

znaci treba cekati 990FXA jelda?

I najjači model chipseta 990 se nerazlikuje u ničem drugom značajnom osim u onom što sam rekao od 890. Jedino što sam vidio kod Asusove 8 i to samo kod Asusa) najjače 990 je da ima brži HT Link (3.0 ghz je sadaa ta Asus ima 3.1 Ghz) inače i ostale top 990 ploče od AsRocka i Gigabyta imaju HT Link 3.0 Ghz. Dakle i te bolje ploče će se razlikovat po nekim drugim sitnicama ali u suštini ništa bitno.

16 godina
protjeran

Wrong i dalje prouči ona dva linka ima nešto šta nisi obratio pažnju

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kokokoko kaže...

Wrong i dalje prouči ona dva linka ima nešto šta nisi obratio pažnju

Pa hajde reci onda ako si ti skužio nešto što ja nisam, šta glumiš sada. Inače to oko razlika nije moje mišljenje ( mislim nimsa ja izmislio ) nego mišljenje ekipe sa PCEXPERTA koji su recenzirali ploču 990 chipset.

16 godina
protjeran

Graphics Not Included
Up to 4 slots for Graphics Upgrade

to piše za 990FX

Graphics Not Included
Up to 2 slots for Graphics Upgrade

to piše za 890FX

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kokokoko kaže...

Graphics Not Included
Up to 4 slots for Graphics Upgrade

to piše za 990FX

Graphics Not Included
Up to 2 slots for Graphics Upgrade

to piše za 890FX

A jesi legenda {#}. To je jedna od onih razlika koje postoje kod ploča od 1800 kn i ploča od 900 kn a isti je chipset !! To nije nikakva generacijska razlika ili neki napredak odnosno promjena posebna !

16 godina
protjeran
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice