Age of Empires 3

poruka: 5
|
čitano: 1.473
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Age of Empires 3

Ovako,zelio bi znati jel mi moze Age of Empires 3 na lap.......Lap nije bas nesto ali za mene je ok.....

Ovo su moji

System Requirements:

Intel{R} Celeron{R} CPU

550  @  2.00GHz

2.00GHz, 0,99 GB RAM-a

Pa ako nije problem recite jel dovoljno....{#}

0 0 hvala 0
15 godina
Age of Empires 3

Ja sam igrao na P4 2,8 i 512 RAM-a + nvidia MX 4000 128MB....

http://www.ensemblestudios.com/system_requirements_xp.aspx

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 17:53 (phoenix2003).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Age of Empires 3

Pozz imam win8.1 x64 ne radi mi AoE 3 , samo se upali u procesu al nema slike , zvuka nistaaaa , pomagajteeeee

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Age of Empires 3

Bok

Igram igru godinama s svojima preko ES online.

Imamo razlicite sisteme, i godista, radi na sve, jer je nesto starija igra i tako zahtjevna (malo za danasnji pojam).

Sto se tice startanja igre, i ja ih imam. posto koristim Windows 7 U x64 i hardware opis, na pocetku zna zezati.

Naime, prilikom startanja presalta mi Windows 7 s Aero u Basic themu, i tako ide dalje igra normalno..Nakon igrer, vrati se na Aero, nista bolno.

Zasto tebi ne ide,? Ili se tvoj Win 8 ne da presaltati, pa ces ti  morati rucno u Basic themu ili imas neke transformacjjske dodatke nesto sto mjenja izgled.

Ako imas mogucnost koristi normalno WIndows 7, zbilja ne treba ici na novije. Uvijek je tako, volimo novije koristiti, ali teze ide s starijim programima. Isto tako, kad dodes u prlici doci do update same igre , svakako nadogradi.

Naravno ako je  original, ne znam kako je s drugacijom verzijom piratskom.

Kod svakog je dobro update, prvo bazna, pa The War Chef, pa The Asyan Dinasty. Brzo ide update, ono vrijeme prije, je bilo duuugo. izgleda brzi serveri (da pokucam o drvo)

Sama igra zna lijepo izgledati, kad se nastima u opciji same igre, npr. tako nam smanjiti donji dio bannera (da tako kazem), pa vam je sama povrsina bitke veca i impresivnija. F HD pogotovo .

Puno srece.

31..!

Nije mi rodendan danas!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Age of Empires 3
Jebodiah kaže...

Bok

Igram igru godinama s svojima preko ES online.

Imamo razlicite sisteme, i godista, radi na sve, jer je nesto starija igra i tako zahtjevna (malo za danasnji pojam).

Sto se tice startanja igre, i ja ih imam. posto koristim Windows 7 U x64 i hardware opis, na pocetku zna zezati.

Naime, prilikom startanja presalta mi Windows 7 s Aero u Basic themu, i tako ide dalje igra normalno..Nakon igrer, vrati se na Aero, nista bolno.

Zasto tebi ne ide,? Ili se tvoj Win 8 ne da presaltati, pa ces ti  morati rucno u Basic themu ili imas neke transformacjjske dodatke nesto sto mjenja izgled.

Ako imas mogucnost koristi normalno WIndows 7, zbilja ne treba ici na novije. Uvijek je tako, volimo novije koristiti, ali teze ide s starijim programima. Isto tako, kad dodes u prlici doci do update same igre , svakako nadogradi.

Naravno ako je  original, ne znam kako je s drugacijom verzijom piratskom.

Kod svakog je dobro update, prvo bazna, pa The War Chef, pa The Asyan Dinasty. Brzo ide update, ono vrijeme prije, je bilo duuugo. izgleda brzi serveri (da pokucam o drvo)

Sama igra zna lijepo izgledati, kad se nastima u opciji same igre, npr. tako nam smanjiti donji dio bannera (da tako kazem), pa vam je sama povrsina bitke veca i impresivnija. F HD pogotovo .

Puno srece.

31..!

Pokusacu da ugasim aero ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice