Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.569
|
čitano: 14.478.750
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Probaj nac nesto sa garancijom, do kolko je budzet?????

Puno tih laptopa ispod 2000kn ima procesore slabije od startnog kojeg mozes dobiti za 2000kn u ducanu + onda dobis normalno jamstvo od 2 god. Sa Njuskala je pozeljno da pazis mozes li produljiti jamstvo, tj. je li ono vec produljeno. Odabir je preogroman, trebam znat cijenu i iz koje zupanije/zupanija gledas. Nebih ti preporucio da to postom rjesavas, nego na ruke.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2015 13:48 (The_Fichek).
13 godina
The_Fichek kaže...

Probaj nac nesto sa garancijom, do kolko je budzet?????

Puno tih laptopa ispod 2000kn ima procesore slabije od startnog kojeg mozes dobiti za 2000kn u ducanu + onda dobis normalno jamstvo od 2 god. Sa Njuskala je pozeljno da pazis mozes li produljiti jamstvo, tj. je li ono vec produljeno. Odabir je preogroman, trebam znat cijenu i iz koje zupanije/zupanija gledas. Nebih ti preporucio da to postom rjesavas, nego na ruke.

Što se tiče budzeta,ne planiram kupiti,nego  ga zamjeniti za bicikl koji mi više ne treba.

Gledam iz Zagreb i okolicu.

14 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

pozdrav, uzeo bih neki lap , polovni, do 2-2.5k. po mogucnosti da moze neke igre pokrenut, novije...moze malo i vise novaca ako se isplati..samo me zanima neke srednje lapove da mi date preporuke, da nije samo za net i da nije ultra za gaming, nego nesto izmedu :D

hvala

0 0 hvala 0
11 godina

Kakav te ultra gaming spopao, kada se laptopi opcenito pojavljuju od 2000kn. Koje ti to igre mislis igrati?

Uglavnom, laptop sa najboljom grafickom do 3000kn jeste Lenovo z50-70 za 2900kn, sa pristojnim dvojezgrenim Pentiumom posto jos uvijek pricamo o jeftinom rangu. Specificno opcenito za z50 je sto svi modeli imaju FHD rezoluciju pa tako i taj. Iduci laptop sa FHD se pojavljuje od 3440kn i nije best buy. Taj Pentium ima jezgre kakve ima i i3-4005U/4010U, al nema Hyperthreading, znaci za igre koje koriste dve jezgre je bolji od npr. n2940, a taj n2940 i 820M graficku ima startni laptop za nekakvo igranje Asus X552MD. n2940 za razliku od startnog Intela n28x0 ima +2 jezgre (znaci ima 4 jezgre), a naspram 3558U i i3U nema L3 Cache pa je zato slabiji u Single-Core performansama. 820M je prakticki 2x slabija od 840M, stoga bi ti konacno iz ducana preporucio Lenovo z50! Npr. sa njim mozes igrat popularne online igre bez problema na HD rezi, a neke i na FHD. Sa Njuskala u tom rangu gledaj Acer V5-552G sa 8750M grafom koja je nekih 20% ispod 840M, HD rezom, isto super izradom te 8GB RAMa.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2015 15:54 (The_Fichek).
14 godina
neaktivan

a vecinom igram telltels serijale, i neke avanture, ali naravno igrao bi i assasins creed, gta bar 4, razlicito

0 0 hvala 0
11 godina

Napisao sam sto mislim jer mi se nije dalo cekat odgovor, sada kad si odgovorio ti je moja konacna preporuka da se protegnes na Lenovo z50-70 za 2900kn.

Imas rezultate 840M za zadnja 3 nastavka AC-a na notebookchecku, a GTA5 moja pretpostavka da ces moc igrat na HD rezi sa jedno 50fps i povremenim velikim padovima u fpsu, gledajuc ovo (840M je vrlo blizu 750M koja je tu testirana, tj. izmedju 740M i 750M, ali one su obje testirane sa dost jacim procesorima od 3558U pa zato rekoh ocekuj maleni minimalni fps). Sve te igre su bolje optimizirane za Nvidiju nego Radeon.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2015 16:19 (The_Fichek).
14 godina
neaktivan

ma dobro je , nisam ni mislio pokretat gta V , prezahtjevna je igra :D ma imam ovaj komp pod moj pc, i mogu igrat jos igre, bilo bi dobro da  nabavim jaci cpu neki x4, onda bih bio miran, ali neda mi se ima pc , htio bi laptop da ga mogu nosit di god idem ...

hvala na preporuci, potrazit cu neki polovni :)

0 0 hvala 0
11 godina

Vidi si:

http://www.njuskalo.hr/hp-prijenosnici/hp-2000-notebook-nov-zapakiran-racun-garancija-1.48ghz-4gb-ddr-500hdd-oglas-9475360 (u ducanu je aktualan isto sa 3g jamstva, cijena mu ide od 3000kn)

http://www.njuskalo.hr/?ctl=search_ads&keywords=acer+8750m

Tu imas raznih cijena, a isti onaj V5-552G laptop, kompletan, samo eto, u vrijeme kada je bio best buy izmedju 3500-4000kn 840M nije bila aktualna u HR.

Moja preporuka u ovom slucaju je taj V5 Acer za 2000kn, pitaj samo kada je kupljen, od dana kupnje imas godinu dana za produljit jamstvo i to kosta 250-300kn, zatim cekas da ti ducan kod kojeg si kupio produljeno jamstvo posalje 2 koda koje onda dalje prema uputama saljes Acer EU timu, znaci morat ces slat mejl na engleskom ili nesto drugo, malo komplikacija ima, al se isplati.

-------------------------------------------------------------

Nevezano za prosli dio posta, evo 2 brutalna laptopa na Njuskalu za vrlo dobru cijenu (obadva oglasa imaju slike, cine se legitimni)

Acer V3-772G : 17,3" FHD, i5-4200M, GDDR5 760M, 120 GB SSD + 500 GB HDD, 4000kn, garancija do 29.04.2016. - klik1 - Osijek (prema Acer.hr, moze se produljit jamstvo i 3mj. nakon isteka jamstva od 1god)

Acer V3-772G : 17,3" FHD, i7-4702MQ, GDDR5 760M, 750GB HDD, 5000kn, Big Bang Kasko jamstvo iz Slovenije do 29.8.2016. (vec produljeno) - klik2 - Novo Mesto, Slovenija, veli da moze doc do ZG, mislim da je ili slagao ili slucajno napisao da ima IPS

Stock ddr3 850M u npr. Asusu X550JK je 20% jaca od stock 760M u tom Aceru, no 850M je cak 300Mhz vise clockana od 760M, tako da ima tu potencijala za OCanje 760M, al sa oprezom (taj laptop svakako moze pretrpit OCanje, pitanje je kakav primjerak graficke je unutra) 

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2015 16:52 (The_Fichek).
14 godina
neaktivan

dobar je, samo je 3k, s discom

edit: aha vidim ovaj za 2k,

dobri su ovi, ali su mi skupi, jbga

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2015 16:56 (Pri3s7).

0 0 hvala 0
14 godina

Kupujem ženi laptop za oko 5000 kn..

Gledam ovog ASUS-a; ASUS F751 (Razlog je zato što X751 nema full HD display)

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=ASUS+F751LN

Ono što mi nije jesano zašto nema nikakvih podataka o njemu na ASUS stranicama.

Ili ima nešto pametnije za tu cijenu?! neke preporuke.. 3D se neče igrat.. jedino farmvile i surfanje webom..

Da je Intel i3+ , 17'' display, full HD.

Te da nije HP i ACER zato što sam oboje posjedovao i ošli u 3PM par mjeseci nakon isteka gare..

Pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Interesantno je kako Asus ne stavlja podatke za neke modele. Drivera uglavnom imas za Win8.1 ovdje i ovdje, mozda i na sluzbenoj stranici, ja nisam pronaso.

Sto se preporuke tice, linkani Asus je super za tu namjenu, cak i prejak, no kako ne zelis Acera onda on dolazi kao prvi iduci FHD 17,3" na trzistu. Linkanog Acera je vec dost forumasa kupilo, isto ima iznadprosjecnu TN matricu. Svi laptopi imaju 2 god startnog jamstva osim HP, svi imaju moguce produljenje na 3g. Nakon toga je po meni vise stvar lutrije nego branda. 

Uzmi u obzir i Lenovo z70-80 sa IPS FHD 17,3" ekranom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2015 21:44 (The_Fichek).
13 godina

Pozdrav svima,

Jučer sam pitao koji je rabljeni laptop bolji,ali sam se ipak odlučio uzeti novi.
Trebao bi mi za internet(najviše youtube),gledanje filmova,i starije igre.

Pošto se ne razumijem baš u procesore,zanima me da li je to jednojezgreni ili dvojezgreni procesor?
Zanima me da li je ovo dobar laptop:

http://www.ekupi.hr/Asus-prijenosno-racunalo-X553MA-XX490D-500593.aspx

To je definitivno najviše što mogu izdvojit za njega,pa bi molio savjet.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2015 15:05 (Jurassic Park).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

n28x0 je dvojezgreni, a n29x0 cetverojezgreni

Laptopi tog ranga su svi vise manje iste izrade. Asus ima tu pogodnost sa jamstvom pa je dobra kupovina u bilokojem rangu. Koje igre mislis igrati jer integrirana nije bas predvjidjena za igre, vise za HD video sadrzaj. Za 2560kn se pojavljuje Asus sa zasebnom grafickom, taj ujedno ima i n29x0 procesor i +500GB HDD:  

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2015 18:21 (The_Fichek).
13 godina
The_Fichek kaže...

n28x0 je dvojezgreni, a n29x0 cetverojezgreni

Laptopi tog ranga su svi vise manje iste izrade. Asus ima tu pogodnost sa jamstvom pa je dobra kupovina u bilokojem rangu. Koje igre mislis igrati jer integrirana nije bas predvjidjena za igre, vise za HD video sadrzaj. Za 2560kn se pojavljuje Asus sa zasebnom grafickom, taj ujedno ima i n29x0 procesor i +500GB HDD:  

Hvala na pomoći.

Pa namjeravao sam igrati od 2010,pa na niže,naravno na low-med grafici.

Sam0 taj koji si ti rekao nema pržilicu,pa me zanima gdje se ubacuju CD/DVD?

10 godina
neaktivan

The_Fichek puno hvala na odgovoru!

Još se nisam odlučio koji ću laptop kupiti, ovaj Asus N551JM, mi je za sad 1. opcija (da nije 15", već bih ga kupio). 

Malo sam gledao po njuškalu i vidio ovaj oglas:

http://www.njuskalo.hr/dell-prijenosnici/dell-inspirion-17r-povoljno-cijena-nije-fiksna-oglas-15289408 

pa bih volio čuti tvoje mišljenje.

Unaprijed hvala na odgovoru!

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2015 20:21 (onetwo8).
11 godina

Lose i nist posebno, nemoj se zavarat da je i7U i7 sa 4/8 jezgri, konkretno taj i7 iz tog Della je na razini i5-5200U i laptop nema zasebne graficke.

17,3" best buyevi iz ducana oko 5000kn su:

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=Asus+X751+850m

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=Asus+X751LKB-T4098D

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=lenovo+z70-80

a sto se Njuskala tice, procitaj ovaj post (mislim da nema 2 bolje ponude 17,3" laptopa na Njuskalu trenutno)

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2015 20:34 (The_Fichek).
10 godina
neaktivan

Puno hvala! :-)

11 godina

Nema problema, znaci iz ducana biras kompromis ili kvalitetan IPS ekran Lenova, ali slabija graficka ili iznadprosjecan TN ekran Asus i jaca graficka. Prvenstvena razlika je u kutevima gledanja, zatim IPS ima bolju reprodukciju boja. 850M je cca 80% jaca od 840M, skoro pa 2x. 760M u onom Aceru ima potencijal sustici 850M, a da ne dodje do pregrijavanja (sto se moze vidit u ovom reviewu di trpi 765M graficku koja je oveclockana 760M i jos vruci i7). Taj Acer je prethodnik popularnog Nitro modela. 850M isto ima potencijal OCanja, ali ima vec solidan takt od nekih 900Mhz, 760M se vrti na samo nekih 650Mhz. Sa OCanjem naravno treba biti vrlo oprezan, tko got se upustao u to na bilokojem laptopu.

Ako se ti ili netko drugi zainteresira za tog Acera iz Osijeka evo malo dodatnih informacija za produljivanje jamstva u zadnji cas kod Acera.

Ja sam danas dobio konacno produljeno jamstvo na +2g od Acera. Bilo je komplikacija (prvi poslani kod nije radio) i prakticki sam prekoracio tu prvu godinu za produljit jamstvo (za 20 dana). Uspjeli su sve na kraju rjesiti u Centro.hr i takodjer su mi rekli tu informaciju (koju su dobili od hrvatskog Acera) da se jamstvo moze produljiti i 3 mjeseca nakon isteka prve god, a jamstvo se broji kao da si ti to rjesio u roku, znaci nece ti nadodat ta 3 mjeseca, ako npr. bas u zadnji moguci cas ides to rjesit. Da bi dobio konacnu potvrdu moras skenirat dokaze o kupnji, znaci racun laptopa i racun kupljenog produljenja jamstva te ugovor na koji se potpises, a koji dobijes kada dobis te kodove koje ti treba poslati ducan u kojem kupis produljeno jamstvo. Sve upute od Acera u PDFu treba poslati ducan u kojem se kupuje produljeno jamstvo, tako da nema brige, a malo je to zeznuto u ovakvom slucaju jer je valjda pozeljno da napises nekakav e-mail na engleskom (jer te dokaze se salje na e-mail od EU Acera) di napises razlog zbog kojeg kupujes produljenje jamstva van prve godine jer to bas nije po pravilima.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2015 21:00 (The_Fichek).
11 godina

Već sam bio ovdje pisao za laptop u cijeni između 4000 i 5000kn.

Upisujući na nabava.net pojam: "i5 850m" do sada je bio dostupan asus x550jk koji je imao i5-4200H procesor i nvidia 850m grafičku.

Htio sam naručiti taj laptop u svom gradu (nisam iz ZG-a), no oni preko svoga dobavljača ne mogu ga nabaviti (ne znam razlog).

Ono što mi drugo preostaje birati između modela sa istom grafičkom a procesorom i5-4210u i i5-5200u ali koliko vidim oba procesora su slabija od i5-4200h.

Grafička je prioriret, i ova mi je sasvim super za ovaj cijenovni rang, ali ukoliko ne mogu nikako nabaviti postojeći asus x550jk sa 4200h, uzeti onda procesor 4210u ili 5200u?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Laptop do 6000kn. Zanimaju me opcije. Ekran od 17" i da se može nešto na njemu odigrati sa solidnim fps-om u Full HD rezi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FistOfNorth kaže...

Laptop do 6000kn. Zanimaju me opcije. Ekran od 17" i da se može nešto na njemu odigrati sa solidnim fps-om u Full HD rezi.

1) Stavit cu 2 linka za jedan te isti laptop jer treba kucat druge kljucne rijeci da bi izbacilo sve ducane:

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=X751LKB-T4098D

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=x751lk+5200u+8gb

Cijena 5300kn- (5200kn u M-Computers)

Specs: i5-5200U, 850M, 8GB RAMa..

2) isti laptop, ali sa i7-5500U, 850M, 6GB RAMa..

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=5500U+850m

Cijena 5750kn-

Oba imaju istu izradu (cvrsta plastika, nema aluminija, nikakve metalne legure), istu prosjecnu bateriju, iznadprosjecan TN ekran:

17.3//LED Back-lit//300nits//FHD 1920x1080 16:9//AG//NTSC:72% 3D//EWV

RAMi se lako nadograde kod oba.

Jako lijep clanak di je opisana razlika izmedju procesora:

http://www.ultrabookreview.com/6135-intel-core-i5-5200u-i7-5500u/

Po meni taj i7U nije vrijedan 600kn razlike naspram tog i5U (velim 600 jer da bi bila postena usporedba treba stavit +2GB RAMa koji vrijede 150kn u skupljeg Asusa), osim ako ti je zbilja potreban cim jaci procesor, al u tom slucaju se onda radi kompromis na dijagonali pa se ide na 15,6" Asusa sa pravim i7HQ

marsovac zemaljski kaže...

Upisujući na nabava.net pojam: "i5 850m" do sada je bio dostupan asus x550jk koji je imao i5-4200H procesor i nvidia 850m grafičku.

Htio sam naručiti taj laptop u svom gradu (nisam iz ZG-a), no oni preko svoga dobavljača ne mogu ga nabaviti (ne znam razlog).

Ono što mi drugo preostaje birati između modela sa istom grafičkom a procesorom i5-4210u i i5-5200u ali koliko vidim oba procesora su slabija od i5-4200h.

Grafička je prioriret, i ova mi je sasvim super za ovaj cijenovni rang, ali ukoliko ne mogu nikako nabaviti postojeći asus x550jk sa 4200h, uzeti onda procesor 4210u ili 5200u?

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=x550jk Pitao si i ADM i Centro.hr (produznica Mikronisa)?

Ako nema X550JK idi na prvu opciju koju sam predlozio kolegi iznad ovog citata, ako zelis FHD (prva 2 linka ovog posta) ili na jeftiniju verziju sa 1600x900:

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=5200u+850m 

Ja nebi gledao i5-4210U jer je onaj sa 5200U skuplji prosjecno 150kn, doduse onaj sa i5-4210U ima brzi 7200rpm HDD.

Pazi, model sa FHD nema samo vecu rezoluciju nego i kvalitetniji ekran sa nesto vecim kutevima gledanja, vecom svjetlinom, vjerojatno i boljim kontrastom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2015 23:53 (The_Fichek).
10 godina
neaktivan

Stvarno ne dostavljaju? Ja sam mislio da dostavljaju svugdje po kontinentu kad mogu i meni na otok :D. Probaj onda da ti naruči neki prijatelj ili neko ko je u neko mjesto blizu tebe, a da mu dostavljaju...

11 godina
AirLive kaže...

Stvarno ne dostavljaju? Ja sam mislio da dostavljaju svugdje po kontinentu kad mogu i meni na otok :D. Probaj onda da ti naruči neki prijatelj ili neko ko je u neko mjesto blizu tebe, a da mu dostavljaju...

Nisam napisao da ne dostavljaju ovi s popisa trgovina na stranici nabava.net (da ih ne reklamiram).

Već lokalne trgovine u mom gradu ne mogu nabaviti od svog dobavljača taj laptop jer ga navodno nema. A sada da li lokalne informatičke trgovine u mom gradu imaju istog dobavljača kao i one sa nabava.net to ne znam, niti oni žele reći jer je to "poslovna tajna".

A razlog zbog kojeg preferiram lokalnu trgovinu u mom gradu je ta što zbog garancije u slučaju kvara nemam troškova, ovako plaćaj poštu da pošaljem njima pa da mi isto vrate, ili daj za gorivo pa se vozaj do ZG-a 300ak km.

11 godina

http://mojasus.com.hr/pouzdanost

Citiram: "U slučaju kvara nazovite ovlašteni ASUS servisni centar, koji će organizirati preuzimanje i popravak prijenosnika." 

Ta akcija vrijedi do kraja 2015. i jednom kad se aktivira vrijedi jednu godinu, tako da ti preporucujem da ne razmisljas o glupostima kao sto su placanje postarine itd. nego si odaberi laptop koji ti se vise svidja..

Ak si blizu Osijeka ili Slovenije mozes si pogledat i ona 2 V3-772G Acera koje sam linkao na prosloj stranici, zgodni su jer izmedju ostaloga uz grafu potencijala 850M imaju i5M (4k) ili i7MQ (5k).

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2015 14:33 (The_Fichek).
11 godina
The_Fichek kaže...

http://mojasus.com.hr/pouzdanost

Citiram: "U slučaju kvara nazovite ovlašteni ASUS servisni centar, koji će organizirati preuzimanje i popravak prijenosnika." 

Ta akcija vrijedi do kraja 2015. i jednom kad se aktivira vrijedi jednu godinu, tako da ti preporucujem da ne razmisljas o glupostima kao sto su placanje postarine itd. nego si odaberi laptop koji ti se vise svidja..

Ak si blizu Osijeka ili Slovenije mozes si pogledat i ona 2 V3-772G Acera koje sam linkao na prosloj stranici, zgodni su jer izmedju ostaloga uz grafu potencijala 850M imaju i5M (4k) ili i7MQ (5k).

Znam za tu prvu godinu, ali zbog iskustava s ostalim računalima krepa baš nakon pravilnog vremenskog perioda, baš nakon 1. godine ili 2. godine. Mislim da će ipak biti centro.hr i njihova ponuda od 4500kn pa će dostaviti do slavonije.

Uglavnom hvala za sada i prije mjesec dana kada sam te bio pitao za savjet. 

11 godina

Nema problema, razmisli si prvo koje bi igre igrao i na kojoj rezoluciji te kolko ti je opcenito bitna FHD reza i veci ekran. Za procesorski zahtjevnije igre, npr. za WoW, GW2 nemas sta mislit, ako su to vise graficki zahtjevne igre, onda razmisli. Ak si blizu Osijeka, preporucio bi ti tog Acera V3-772G, brutalan laptop bez kompromisa u usporedbi sa ovima koje komentiram, znaci ima i i5M (samo malo slabiji od i5H) i FHD i jaku grafu, usudio bi se rec i bolju izradu i hladjenje, jamstvo bi se definitivno dalo produljit (npr. 300kn Links).

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2015 1:27 (The_Fichek).
16 godina

Laptop do 3500,maks 3700. Namjena za igranje igrica, volio bi kad bi mogao pokrenuti GTA V,ako je uopce moguce.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

pozdrav

trebam preporuku laptopa do cc3000kn

koristio bi ga za internet vecinom, gledanje filmova igre mi nisu bitne toliko mada igram samo Football manager pa ako se nesto nade da moze i to pokrenut bilo bi super.druge neke zahtjeve nemam 
e da zaboravio postoji i mogucnost kupnje u njemackoj computer universe ukoliko se nade nesto bolje 
hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2015 19:16 (Biller542).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

kakva je stvar sa kupovinom laptopa u alzashopu, koja je tipkovnica na tim laptopima?

koliko košta hrvatska tipkovnica? hvala.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Biller542 kaže...

pozdrav

trebam preporuku laptopa do cc3000kn

koristio bi ga za internet vecinom, gledanje filmova igre mi nisu bitne toliko mada igram samo Football manager pa ako se nesto nade da moze i to pokrenut bilo bi super.druge neke zahtjeve nemam 
e da zaboravio postoji i mogucnost kupnje u njemackoj computer universe ukoliko se nade nesto bolje 
hvala

Lenovo z50 Pretpostavljam da ideš na 15.6''. Što se tiče kupovine vani, mislim da nebi prošao nešto znatno bolje.

@cale

Tebi mogu isto preporučiti taj lenovo z50, ali sa malo jačim i3u, iako dobro bi došao i i5u procesor (malo probija budžet). Od 4k ti počinje neštedljivi i5m, a za 4.5k imaš odličan laptop za igre asus x550jk. Ako ti probijanje budžeta nije nikakva opcija, samo ignoriraj :D.

@osvit

Što se tiče tih laptopa koji nemaju hrvatsku tupkovnicu, to lako namjestiš u postavkama windowsa. Ako ti smetaju druga slova kupiš naljepnice preko njuškala npr.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.5.2015 11:07 (AirLive).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice