Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.720
|
čitano: 14.743.902
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
mate960 kaže...
Deawood kaže...

Čisto da se nadovezem. Obavezno uzimaj Intela za AutoCAD, zato jer AMD NEVALJA za ništa iznad gaming.
Vjeruj, neželiš se naći kao ja da trebaš obraditi nekoliko stotina fotografija sa AMDom u PSu.

Preporucujem kolegi takoder Intel, ali ne radi ovako glupih razloga nego radi toga sto Serato softver preferira Intelove procesore, na odredenim AMDovima ima problema sa performansama za koje su krivi njihovi developeri.

Hvala vam. Evo sad sam vidio da Serato DJ ne podržava AMDove procesore tako da oni definitivno otpadaju! Super da sam saznao za ovaj problem na vrime! :)

12 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

koji je bolji do 4500 kn da pokreće nove igre ?

ACER

TOSHIBA 

HP

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.5.2013 11:44 (nooboslav).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Acer nikako, ima integriranu grafiku, Toshiba ima malo slabiji procesor (za 100MHz) od HP-a ali ima jacu graficku od HP-a, osobno imam konfiguraciju slicnu ovoj toshibi (pogledaj pod moj pc) i zadovoljan sam sa svime, sve igrice rade na high, a neke koje mogu i na ultra. Jedino su Battlefield 3 i NFS The Run na Medium, ali te dvije igrice po meni izgledaju jednako na low i na ultra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Evo da ne trazite, jel ima kaj bolje od ovoga, cijena je 5400?

Pavilion g6-2305sm, Intel Core i7-3632QM, 2,20/3,20 GHz, 2x 4096 MB, 15,6", 1366x768, SATA 1000 GB, Free DOS, AMD Radeon HD 7670M (2 GB), Blu-ray, 10/100 Ethernet, 802.11b/g/n, Bluetooth, HDMI, 1x USB...

Odustal sam od HD+ ekrana, jer za tu cijenu onda stave dosta slabiji procesor, ili graficku.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav, trazio sam na enabavi nažalost nitko više nema (Lenovo IdeaPad Y500 59-356552), pa me zanima imali negdje u zagrebu ili nešto u tom rangu/jače/bolja opcija? Hvala!

Let it be

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=12994 kaj velite bi se na ovome naigrao?

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2013.
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
protjeran
jurehabs
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.5.2013 16:50 (habs).
16 godina

Zna možda netko kad bi mogli doći novi laptopi s Intelovim Haswell procesorima?

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
12 godina
neaktivan

pozdrav svima 

evo ovako...trazim laptop do 3000kn max. pa me zanima koji je najbolji laptop za te novce...gledo sam lenova g580 i cini mi se super a i po postovima vidim da je vrlo hvaljen zbog hlađenja i izrade...znaci nikakve igrice samo net, office i to je to...moze da i nije lenovo samo bi mozda dobro doslo sto vise garancije...i da je 15''6 inča...

unaprijed hvala

0 0 hvala 0
15 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Evo da ne trazite, jel ima kaj bolje od ovoga, cijena je 5400?

Pavilion g6-2305sm, Intel Core i7-3632QM, 2,20/3,20 GHz, 2x 4096 MB, 15,6", 1366x768, SATA 1000 GB, Free DOS, AMD Radeon HD 7670M (2 GB), Blu-ray, 10/100 Ethernet, 802.11b/g/n, Bluetooth, HDMI, 1x USB...

Odustal sam od HD+ ekrana, jer za tu cijenu onda stave dosta slabiji procesor, ili graficku.

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_196_202&products_id=9342

evo ovaj tvoj za 5200

mislim da za tu cifru bi trebal trazit komp sa jacom grafom a slabijim procom, npr neki i5

https://www.hgshop.hr/artikl.aspx?lid=185729

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_102_243&products_id=9838

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_102_243&products_id=9922

u biti vidi sam

http://www.nabava.net/prijenosna-racunala__30?q=&cod=5300&cdo=5500&primijeni=Primijeni+ove+kriterije

kad je ta cjenovna kategorija ni vrit ni mimo kaj se tice grafa, 7670 nude jer je jeftilen, i slabije 7650, eventualno 630 ili 635

ili su i proc i5 ulv sa smanjenim taktom, jedan ima 640me isto sa smanjenom voltazom

u biti bi trebal nekaj ovak, i5, 740gt, u dolasku, 5950 kn

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_196_202&products_id=9944

od gore navedenih ti je lenovo edge najbolji izbor zbog komponenti i kvalitete izrade

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
14 godina
protjeran

Treba mi za CAD i za rendanje, zato bi isel na jaci procesor. Kolko jaka graficka treba biti za to ne znam (pretpostavljam da je 7670 dosta), a kaj se tice igranja, to je 0 bodova.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
optx kaže...

pozdrav svima 

evo ovako...trazim laptop do 3000kn max. pa me zanima koji je najbolji laptop za te novce...gledo sam lenova g580 i cini mi se super a i po postovima vidim da je vrlo hvaljen zbog hlađenja i izrade...znaci nikakve igrice samo net, office i to je to...moze da i nije lenovo samo bi mozda dobro doslo sto vise garancije...i da je 15''6 inča...

unaprijed hvala

http://futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=sam-np350e5x-a04hr#prettyPhoto

12 godina

Ja bi molil tipu za neki lap-top za oko 5000. Da li mogu dobiti i7 quad core i HD (1600×1200) ekran za te pare? Velicina ekrana nije bitna.

Hvala.

http://www.diskont24.com/product.php?productid=123701 plus kupi 4GB keks

ili se rastegnuti na AsusK75 i automatski dobivaš veći ekran(rezoluciju) i jaču grafičku, kvalitetniju izradu itd...

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.5.2013 2:01 (roby27).
14 godina
protjeran

Odlicno, sutra ih zovem za taj Asus i jos keks od 4 GB.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Odlicno, sutra ih zovem za taj Asus i jos keks od 4 GB.

Moj ti je savjet da ako se već ozbiljno baviš 3D grafikom taj novac utrošiš u radnu stanicu sa nekim Xeon procesorom, ili recimo uzmeš i7-3930K, a dobra grafička ti nije potrebna msm imaš ti i pro grafičke koje vrše rendanje ali ako ideš na CPU onda grafička se koristi samo u trenutku modeliranja, rotiranja itd, tako da možeš uštedjeti na grafičkoj a utrošit na procesor.

Druga stvar laptopi su skloni zagrijavanja zbog skušenosti (sve zbijeno, skupljeno a oslobađa toplotu) pa moguće da budeš imao i s tim problema (jer rendanje je vrlo zahtjevno pogotovo što neke animacije ćeš morati rendati danima) a ako uzmeš stolni računar jednostavno dodaš, zamjeniš cooler, očistiš i sve ponovo k'o švicarski sat. Ali ako si još u fazi učenja i vježbanje može proći i laptop a ako je nešto ozbiljno mani se laptopa.

It's not how good you are, it's how good you want to be.
13 godina
neaktivan

Imam pitanje (Lenovo IdeaPad Y500 59-356552) je recenziran u bugovom broju 243 sa cijenom od 8000kn... A ja sam našao najjeftiniji za 8500kn, pa me zanima odakle to bug vadi cijene ili iz kojeg shopa?

Let it be

0 1 hvala 0
16 godina
moderator

Kakvih sad 8000kn?

Lijepo ti piše tko je ustupio uređaj.

Just hating everyone for no reason.
14 godina
protjeran

Koji web shopovi salju na kucnu adresu, tj. pouzecem? 

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne vjerujem da ikoji webshop šalje doma pouzećem, jer oni po uplati tek idu naručivat robu budući da nemaju skladišta.

To je druga strana niže cijene, neke stvari treba progutati...

Potemkinhr#2800
14 godina
protjeran

Ima HG spot, ali su od jucer do danas maknuli ovaj Asus k75 koji sam htel uzeti, i ne mogu ga nigde naci. Da sam htel uzeti neki drugi model, valjda bi danas njega maknuli iz ponude.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Jel mi može itko odgovorit na pitanje koja je najbolja marka laptopa... Imao sam HP i nije mi drag, imam još uvijek Acer, al je najveće smeće... Dell mi se čini da se više plača marka nego kvaliteta i Toshiba mi isto ne ulijeva povjerenje, a ljubitelj sam Asusa pa mi se to uvijek čini najbolja opcija.

Vidim da je Lenovo ovdje dosta preporučena marka, a čuo sam da oni sve svoje proizvode, jel to istina?
Ugl. planiram si kupit laptop neki dogodine za studiranje (prvenstveno rad u AutoCAD programima), a planiram na njemu vjerovatno i igrat neke igre tipa Battlefield tako da ne bi želio neku krntiju kupit....

0 0 hvala 0
16 godina

Kolko sam ja čuo od prijatelja i poznanika najkvalitetniiji su Dell,Toshiba i Asus.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
14 godina
neaktivan
emerik kaže...

Kolko sam ja čuo od prijatelja i poznanika najkvalitetniiji su Dell,Toshiba i Asus.

Ne generaliziraj. Svaki proizvodac ima i dobrih i losih serija.

clock2much
13 godina
neaktivan

ADM salje pouzecem, ja sam prosle godine sklapao pc i tamo sam narucio sve komponente, overseas ti doveze sve kuci, ti platis covjeku kad ti da paket i sve super

14 godina
neaktivan
_mark0_69 kaže...

ADM salje pouzecem, ja sam prosle godine sklapao pc i tamo sam narucio sve komponente, overseas ti doveze sve kuci, ti platis covjeku kad ti da paket i sve super

Portio takoder.

clock2much
14 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Jel mi može itko odgovorit na pitanje koja je najbolja marka laptopa... Imao sam HP i nije mi drag, imam još uvijek Acer, al je najveće smeće... Dell mi se čini da se više plača marka nego kvaliteta i Toshiba mi isto ne ulijeva povjerenje, a ljubitelj sam Asusa pa mi se to uvijek čini najbolja opcija.

Vidim da je Lenovo ovdje dosta preporučena marka, a čuo sam da oni sve svoje proizvode, jel to istina?
Ugl. planiram si kupit laptop neki dogodine za studiranje (prvenstveno rad u AutoCAD programima), a planiram na njemu vjerovatno i igrat neke igre tipa Battlefield tako da ne bi želio neku krntiju kupit....

U nižem cjenovnom rangu ja bi svakako izbjegao hp, a nisu se zadnjih godina tu proslavili ni dell ni acer, iako je dell u pravilu 20% skuplji od konkurencije sa istim speckama.

Asusova K koja je u principu budget serija je izradom i kvalitetom izuzetno dobra za svoju cijenu, al također je to i lenovo g i lenovo z serija. S time da bi lenovo z serija bila perfektan multimedijalan odabir da je ekran fhd. U srednjem i višem segmentu tu svi imaju i dobrih i loših izbora.

Ovo boldano fali glagol ako se ne varam? Važno je da odrediš do koje bi cijene išao i da se vratiš kad budeš imao novce jer stiže haswell i stižu amd-ovi apui sa jako niskim tdp-om i moćnim grafičkim performansama.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
16 godina
5 lenovo b590
3 lenovo g580
McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

e-kupi

13 godina
neaktivan

Moze laptop do 3.800 sam Win. Koristio bi se za multimediju i DJ pa bi bilo ok da ima neki i3,4gb ram,i 500gb HDD i da je dostupan u Puli. Hvala!

Don't hate me,hate people who don't like you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice