Jel to zbilja garancija na sve ili samo prodajna fora? Tip na prodajnom mjestu kaže da je garnacija i na fizička oštećenja i na jos xy faktora
To bi značilo da pred istek garancije razbijem stari laptop i oni će mi zamjenit za drugi... da baš...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a šta misliš, na koji način da povećaju prodaju???
Bivša cura u vlaku zaklopi ekran i - krc - ostala slušalica na tipkovnici. LCD naravno pukao, pol ekrana crno, niš se ne vidi. Odemo u moj-servis, kažemo šta se desilo, dečki zamijenili ekran, podigli laptop za 3-4 dana, sve okej, prihvatili pod garanciju. Samo kažem iskustvo
Htio sam kupit hp i kaze tip slicni su, samo sto toshiba ima jamstvo na sve i traje 2 godine i objasni... i ja pitam, za dvije godine mogu doc tu i razbit laptop pred tobom i ti ces mi dat drugi...
-Tako je...
Htio sam kupit hp i kaze tip slicni su, samo sto toshiba ima jamstvo na sve i traje 2 godine i objasni... i ja pitam, za dvije godine mogu doc tu i razbit laptop pred tobom i ti ces mi dat drugi...
-Tako je...
1. Neces sigurno doci za dvije godine i razbijati laptop
2. Razbijanje laptopa pred trgovcem ne smatra se nehoticnim unistenjem i takve stvari "no matter what" ne pokriva"
3. Najvjerojatnije neces dobiti drugog nego ce ti biti popravljen stari, a ako i dobijes drugoga i dalje ces imati godinu dana star laptop u sjajnom kucistu, gdje je smisao?
4. "No matter what" jamstvo traje 1 godinu, a standardno jamstvo dvije. Da sam trgovac to bih ti napomenuo nakon sto otreses ispred mene laptop na pod.