Toshiba no matter what guarantee?

poruka: 5
|
čitano: 3.775
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Jel to zbilja garancija na sve ili samo prodajna fora? Tip na prodajnom mjestu kaže da je garnacija i na fizička oštećenja i na jos xy faktora
To bi značilo da pred istek garancije razbijem stari laptop i oni će mi zamjenit za drugi... da baš... {#} 

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2012 23:34 (tigra17).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

a šta misliš, na koji način da povećaju prodaju???

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Bivša cura u vlaku zaklopi ekran i - krc - ostala slušalica na tipkovnici. LCD naravno pukao, pol ekrana crno, niš se ne vidi. Odemo u moj-servis, kažemo šta se desilo, dečki zamijenili ekran, podigli laptop za 3-4 dana, sve okej, prihvatili pod garanciju. Samo kažem iskustvo

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Htio sam kupit hp i kaze tip slicni su, samo sto toshiba ima jamstvo na sve i traje 2 godine i objasni... i ja pitam, za dvije godine mogu doc tu i razbit laptop pred tobom i ti ces mi dat drugi...
-Tako je... {#}

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Toshiba no matter what guarantee?
tigra17 kaže...

Htio sam kupit hp i kaze tip slicni su, samo sto toshiba ima jamstvo na sve i traje 2 godine i objasni... i ja pitam, za dvije godine mogu doc tu i razbit laptop pred tobom i ti ces mi dat drugi...
-Tako je... {#}

1. Neces sigurno doci za dvije godine i razbijati laptop

2. Razbijanje laptopa pred trgovcem ne smatra se nehoticnim unistenjem i takve stvari "no matter what" ne pokriva"

3. Najvjerojatnije neces dobiti drugog nego ce ti biti popravljen stari, a ako i dobijes drugoga i dalje ces imati godinu dana star laptop u sjajnom kucistu, gdje je smisao?

4. "No matter what" jamstvo traje 1 godinu, a standardno jamstvo dvije. Da sam trgovac to bih ti napomenuo nakon sto otreses ispred mene laptop na pod.

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice