Sony/HP prijenosno racunalo

poruka: 8
|
čitano: 1.249
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
prijenosno racunalo

Pozdrav,

znam da vec ima jako puno slicnih tema, ali se dvoumim izmedju ova 2-3 laptopa. Isto tako ako netko ima informaciju da li ce uskoro kod nas u ponudu doci HP-ovi 4720s/4520s serija javite.

dakle. ovaj http://www.vshop.com.hr/348/podrobnosti/Sony-Vaio-VPCEB1J1E-W.html

nije mi jasno zasto je takva cijena? nekako mi se cini jeftin. Sto se tice graficke jel ona jako losa ili cu moci vrtiti vise manje sve igrice?

ili ovo http://www.svijet-medija.hr/hp_probook_4510s_vq547ea,23196,154.aspx

ili HP4710s.

Radi se o tome da bi neki komp sa 4gb Ram-a. 320/500gb HDD, s tim da se ne razumijem bas u graficke, pa neznam jesu bas lose ove na HP-u ili su ok, da mogu tu i tamo neku igricu vrtiti.

Ako ima netko tko je narucivao izvana laptope, tipa njemacka/austrija/velika britanija/francuska. neka od navedenih zemalja, ako moze samo staviti link od nekog web shopa njihovog? da si mogu usporediti cijene.

p.s. sad sam tek vidio ovaj http://www.svijet-medija.hr/msi_cr620,22693,154.aspx

i on mi se cini prejeftin nekako?

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.3.2010 7:49 (amilegend).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony/HP prijenosno racunalo

Sony ima integriranu graficku tako da zaboravi igranje sa njim.

Ovo je daleko bolji izbor od bilo kojeg navedenog laptopa.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Sony/HP prijenosno racunalo

jedino sto me muci je sto je Asus

15 godina

što fali asusu,nisam s njima imao posla ali po pisanju forumaša doima se kao pouzdand brand,a i od svih tih ima najbolji hardver u sebi

isti dan otkaz i žuti
17 godina
neaktivan

Necu konkretno o pitanju koje je u prvom postu postavljeno al cu reci ovo. Svaki proizvodjac ima barem dvije serije i to biznis i home. Kod home verzije imate uglavnom manje rezolucije ekrana, losje ekrane i losije kuciste dok kod biznis serija uglavnom je to bolej al recim nema citaca kartica ili ima citac smart kartica, bolje su baterije i sl. Otuda razlika u cijenama. Zapitajte se kakvog je kvaliteta kuciste u kome su natrpane odlicne komponente po odlicnoj cijeni. Negdje je proizvodjac mora ustediti da bi postigao takvu cijenu.

P.S. Svim ovim gore laptopovima je zajednicko mala rezolucija. 768 pixela po vertikali je definitivno premalo za bilo kakav rad. Pola ekrana ce vam otici u menije.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 12:24 (logic).
15 godina

i ja sam na to pomislio pa sam sebi uzeo poslovni lapto hp probook 4710 s,ima tu istine što pišeš negdje moraju uštediti kad za tako malu cijenu utrpaju takve komponente

isti dan otkaz i žuti
17 godina
neaktivan

Solidan lap ali je 17" koliko mi se chini?

Meni prevelik. Ja sam uzeo NC 8430 u najjacoj izvedbi prije 3 pune godine i dan danas se nosi sa svim ovim novim lapovima ali je kostao 12000 kn tada. Koliko para toliko muzike.

15 godina

meni je 17 taman koristim ga kao stolno računalo,sasvim sam zadovoljan ,laptop mi zna po 15 sati raditi , i uopče se ne grije,a i nisam imao love za jačeg,ustvari jesam ali sam štedio za crne dane,i netreba mi bolje jer baš i ne igram igrice,tj nisam u životu zaigrao igricu

isti dan otkaz i žuti
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice