pomoc za kupnju laptopa do 6000kn

poruka: 8
|
čitano: 2.324
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

znaci nesto oko te cifre, najvaznija je kvaliteta, lijepo bi bilo ako moze se pokrenuti ikoja igra ali nije presudno...sad najveca mi je nedoumica oko proizvodaca jer sam nekako mislio daje toshiba top, pa poslije njega hp ali citajuci postove po forumu vidim da se jako cijeni dell...nisam totalni bash pocetnik oko kompova i nije vazno da komp ima 17 ekran iako mi se svidjela ona konf od hp-a koji josh ima 250hdd, 4gb u biti link http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&

Sifra=5500253 ali sam citao na forumu da napajanje crkne nakon god, da ekran nije nesto...

I, da ako moze da je free os jer mi se vista lagano gadi i samo dize cijenu kompu

hvala ekipa

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovaj je dobar i ima free dos,,

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: pomoc za kupnju laptopa do 6000kn

evo malo sam pogledo po konikomu (premda i nisam najveci ljubitelj kupovine tamo) pa evo nekih dobrih

-Asus X71SL-7S010

-DELL studio 15

nekak su ovi dosta dobri bar po specifikaciji......a dal se kvare ili ne neznam to ti mogu reci samo oni koji ih i imaju, ali za te novce danas mozes dobiti odlican laptop

ili dodaj jos tisucu i kupi MacBoook Smijeh

16 godina

pa pogledaj možda ovaj hp, dobar procesor, solidna grafulja 4g ram  http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_114_213&products_id=3615

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moja preporuka ima prijatelj (jako dobro za tu cijenu)

HP 6730s FU488ES Core2 Duo T5870 3GB 250GB 15.4'' WXGA ATI HD3430 DVDRW WiFi BT cam. FreeDos+torba

4.999,00 kn

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

hvala ekipa na prijedlozima i sve, izgleda da bi ipak uzeo 17" ipak mi je to vise zamjena za desktop i da kad odem negdje mogu pogledat film, pisat seminar ...tako da mislim da mi je 15" ipak ne pase...tako da mi se nekako svidio najvise :

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=5500253

cini mi se nekako najbolji omjer kvalitete i performansa i drago mi je sto nema windowsa da mu dizu cijenu.....ako mi moze tko rec malo o njemu kakav je ekran, sveukupno, ako je tko imao kakvih iskustava s njim...

hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja ga imam, i mogu ti reci da ces biti prezadovoljan :) savrseno radi, performanse su odlicne a igre ces moci pokretati.. :) Uzivaj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kupi polovni MacBook. :(

iMac 20" - C2D 2.4GHz/2GB/320GB Mac OS X Leopard 10.5.5 ... Laborare non amo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice