Novi laptop do 15000 kn

poruka: 29
|
čitano: 9.133
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Novi laptop + volim igre :D

Kupujem novi laptop, pa sam malo istrazival po netu ( nabava.net ) i dosel do dva izbora za sad Toshiba Qosmio  X500-11U    i    Asus G73JH-TZ140V  ,oba dva su dobra, jedino mi smeta sto nemaju neke nove standarde ( usb 3.0 itd )
zanima me a ima jos netko kakav prjedlog o dobrom laptopu do 15.000 kn ili da mi olaksate izbor izmedu ta dva laptopa
hvala unaprijed  

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Novi laptop + volim igre :D
Schockey kaže...

Kupujem novi laptop, pa sam malo istrazival po netu ( nabava.net ) i dosel do dva izbora za sad Toshiba Qosmio  X500-11U    i    Asus G73JH-TZ140V  ,oba dva su dobra, jedino mi smeta sto nemaju neke nove standarde ( usb 3.0 itd )
zanima me a ima jos netko kakav prjedlog o dobrom laptopu do 15.000 kn ili da mi olaksate izbor izmedu ta dva laptopa
hvala unaprijed  

evo ja cu ti probati pomociSmijeh! ja bih uzeo asus jer si rekao da volis igre, a asus ima bolju grafu pa eto

hh
15 godina
neaktivan
MegaZero kaže...
Schockey kaže...

hvala unaprijed  

evo ja cu ti probati pomociSmijeh! ja bih uzeo asus jer si rekao da volis igre, a asus ima bolju grafu pa eto

potpisujem Osmijeh

17 godina

Nemoj misliti da ti želim trollati po temi, ali... postavi si pitanje - zašto tako skupo platiti laptop koji će ti koristiti za igranje? Za te novce možeš složiti i više nego pošteni PC + 24-inčni HD monitor i igrat se ko čovjek, i još ti ostane novaca. Jel zbilja želiš da nešto platiš 15.000 kn i da ti se, zbog jačine komponenti, neprestano pregrijava (pogotovo u ove ljetne dane), pa da moraš kupovati kojekakve eksterne hladnjake? Govorim ti to iz iskustva... Ja ti savjetujem da si kupiš običan komp ako se zaista voliš igrati. I još postoje velike šanse da ti krepne laptop nakon 2-3 godine rada, i onda si bacio 15.000 kn...

Ali kako hoćeš.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 23:31 (Marko).
16 godina
neaktivan
Poslusaj marka, ja sam ti isto htio napisati to al nije mi se dalo trolati
Model fashion guru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

za 15 000 KN sastavis sebi dobar komp, i ostane ti jos love za laptop koji ce ti zadovoljit sve potrebe (osim igranja)

16 godina
neaktivan

Definitivno izbor neka ti bude Asus. Nova G serija temeljito kopira Alienware i po rješenju hlađenja i po izgledu i radi jako dobro.

Što se hlađenja tiče radio sam na demo primjerku koji je imao dvije atijevke ugrađene i lap smo mučili i gazili i ostao je hladan i tih, i uostalom imaš recenzije pa možeš vidjeti da to nije problem koji ti spominju ljudi koji su kupili neki Acer koji natrpa sve i svašta za sitne novce a hlađenje ostavi od celerona i interne grafike.

Na drugu stranu Toshiba ima 3g jamstva i slabiju grafiku i definitivno će se više grijati jer im je hlađenje ostalo standardno i osobno nesviđa mi se što je sva glossy tako da u principu ako je planiraš nositi kod frenda na lan party na toshibi će se vrlo brzo poznati ogrebotine tako da na toshibinoj strani je jedino ta dodatna godina garancije više :)

I ako se nevaram uz Asusa bi u paketu trebao dobiti Asus ROG ruksak, Razer miša i Razer slušalice tako da kad to sve zbrojiš isplati se definitivno.

I da što se tiče trajanje baterije makar vjerujem kad kupuješ takvo računalo da ti to nije bitno neočekuj više od 1h ni na toshibi ni na asusu jer vidio sam da su tamo na toshibi napisali 3h ali za takvu konfu to je nemoguće.

Y.P.F.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Schockey kaže...

hvala unaprijed  

Novi laptop + volim igre :D ( u prjevodu imam 15godina i Noob sam i neznam da se neisplati kupovat laptop za igranje igrica, jer za 7000Kn dobijes konfiguraciju koja je brza od tog laptopa, i ugodnije je igrat na njoj. )

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
15 godina
protjeran

24"HD monitor

quad core

6GB RAM

SSD 64GB + HDD 500 GB ili kakve vec imas potrebe za storage

Geforece GTX 465

cca 11-12 000kn

za ostale 3 si kupis netbook

i imas sve

16 godina
neaktivan

treba mi bas laptop kad idem na fax i treba mi mobilnost, znam da bi si za te novce mogel kupiti zvjerusu od stolnog racunala al kak da si to stavim na leda i da odidem na fax???
zato mi bas treba bas  laptop, a i na faksu delam u cad programima pa mi treba malo jaci i zbog toga

0 0 hvala 0
17 godina

Ako bas moras kupiti laptop za igranje,onda uzmi asusov jer ima bolje rjeseno hladjenje tj,ima dva ispuha.Jedan za cpu,a drugi gpu,dok toshiba ima jedan vent koji je povezan bakrenom cijevi sa gpu i cpu.Ali najbolje ti je da ne uzimas nikakav game laptop jer ce ti sigurno riknuti u ili izvan garancije i onda by,by keš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Schockey kaže...

treba mi bas laptop kad idem na fax i treba mi mobilnost, znam da bi si za te novce mogel kupiti zvjerusu od stolnog racunala al kak da si to stavim na leda i da odidem na fax???
zato mi bas treba bas  laptop, a i na faksu delam u cad programima pa mi treba malo jaci i zbog toga

Na fax se ide uciti a ne igrat igre po laptopu, BTW. kakav je to fax a da nema vlastite PC lab-ove s računalima?? nego ti trebaš imat svoj laptop za to. U vrijeme kad sam ja išo na Fax , asistenti su izricito zabranjivali korištenje svojih laptopa za vrijeme lab vježbi...

15 godina
neaktivan

Lap za 4000 kn je dovoljno jak za bilokakvo programiranje,a za preseravanje frendovima kak mozes igrat metro 2033 na medium,low postavkama  na svom laptopu od 15 000 kn je cista gluspot...radije si doma složi mašineriju i imas i igre i mobilnost!

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Stvarno neshvaćam di su moderatori sada da vam svima daju ban, čovjek postavi temu, a vi ga sad tu napadate umjesto da mu ili odgovorite ili nepišete ništa, da svaki od vas ima 15000kn za potrošiti na lap sigurno bi ga kupili. Glupo je da se upopće mora i opravdavati.

Y.P.F.
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Žbica kaže...

Stvarno neshvaćam di su moderatori sada da vam svima daju ban, čovjek postavi temu, a vi ga sad tu napadate umjesto da mu ili odgovorite ili nepišete ništa, da svaki od vas ima 15000kn za potrošiti na lap sigurno bi ga kupili. Glupo je da se upopće mora i opravdavati.

Na godišnjem su odmoru, ali nema veze, Tko si ti ovjedje da djeliš pravdu i određuješ tko će šta pisati, svatko ima pravo na svoje mišljenje. Nitko neželi odmoc autoru teme, nego pomoc. Jer velika je glupost dati 15000Kn za laptop kojem će cjena za godinu dana past na 3000Kn, kad si ljepo za te pare može kupiti pristojan laptop za 6000Kn za po Fax-u i pristojnu gaming konfiguraciju za po doma za 7000Kn, i to je sveukupno 13000Kn i još mu ostane 2000Kn ...

Evo jedan banalan primjer: Recimo da netko otvori temu gdje ima najbliži most da se baci s njega i pocini samoubojstvo!!! I sad vidis hrpa forumaša ga odgovara od toga da pocini samoubojstvo, i onda recimo dođeš "TI" i kažeš zasto svi skrecu s teme, covjek je ljepo postavio pitanje pa mu odgovorite gdje ima najblizi most da se ubije i idemo dalje...

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.8.2010 12:46 (mtopol).
16 godina
neaktivan
mtopol kaže...
Žbica kaže...

Na godišnjem su odmoru, ali nema veze, Tko si ti ovjedje da djeliš pravdu i određuješ tko će šta pisati, svatko ima pravo na svoje mišljenje. Nitko neželi odmoc autoru teme, nego pomoc. Jer velika je glupost dati 15000Kn za laptop kojem će cjena za godinu dana past na 3000Kn, kad si ljepo za te pare može kupiti pristojan laptop za 6000Kn za po Fax-u i pristojnu gaming konfiguraciju za po doma za 7000Kn, i to je sveukupno 13000Kn i još mu ostane 2000Kn ...

Evo jedan banalan primjer: Recimo da netko otvori temu gdje ima najbliži most da se baci s njega i pocini samoubojstvo!!! I sad vidis hrpa forumaša ga odgovara od toga da pocini samoubojstvo, i onda recimo dođeš "TI" i kažeš zasto svi skrecu s teme, covjek je ljepo postavio pitanje pa mu odgovorite gdje ima najblizi most da se ubije i idemo dalje...

Svejedno ja sam prijavio moderatorima(koji su na godišnjem) ovo offtopičarenje pa neka odluče :D

Y.P.F.
16 godina
neaktivan
Žbica kaže...

Svejedno ja sam prijavio moderatorima(koji su na godišnjem) ovo offtopičarenje pa neka odluče :D

A ovo što ti pises kao nije OT?

15 godina
neaktivan
Žbica kaže...
mtopol kaže...
Žbica kaže...

Tuzio nas je...o kako slatko!Ko dijete u osnovnoj skoli hahaha katastrofa!

17 godina
neaktivan

Jel bitno ima li autor teme 12, 15, 17, 99 godina?

Kupuje laptop i naveo je razloge a vi mu dajte savjete bez nepotrebnog pametovanja i filozofije.

World Championships: 7, GP started: 263, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,407

8 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moja preporuka ide na Asus. Skoro je bila recenzija u BUG-u nekog G73 i koliko se sjećam dobio je samo pohvale. Kao što je netko već naveo prije mene, G73 ima dva prolaza za ispuh zraka, što je jako bitno, pogotovo kod jačih prijenosnika koji se više zagrijavaju.

Now I must find way to exit this magical forest full of trolls.

We do not quit playing because we grow old, we grow old because we quit playing.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Novi laptop do 15000 kn

jbt, 15 000 kn. Uzmi AlienWare M15X. Ne znam koliko kosta, mislim oko 15 000 kn. A imas i AlienWare M17x koji kosta oko 20 000 kn, ali je zato prava zvijer. Ako jos ne znas, AlienWare M17x ti je najjaci laptop ikada napravljen. Ima jako dobar protok u hladenju sustava tako da ce tesko doci do pregrijavanja. Ja ga nisam imao priliku kupiti jer je skup za mene, ali moj frend ima M15x i jako je dobar. Jedino sto se imam zaliti je to sto nekada tipke dodju ljepljive ali to nije neki problem.

http://www.youtube.com/beleudovice

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Novi laptop do 15000 kn
AKO SAM POMOGAO KLIKNI HVALA
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Novi laptop do 15000 kn

evo link od AlienWare M15x.

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?manufacturers_id=65&main_page=index

Sta bi da ga imam

http://www.youtube.com/beleudovice

0 0 hvala 0
17 godina
Žbica kaže...
mtopol kaže...
Žbica kaže...

Kakav si ti jadnik majko mila."ja sam prijavio moderatorima".De upucaj se

17 godina
Novi laptop do 15000 kn

Uzmi si bolje stolni za 10k krznenih, ostale 4k za laptop. Bit će ti bolje, ako ništa barem ćeš moći lakše nadograđivati škatulju Namigiva

Ja sam sebi isto dok sam išao na faks uzeo laptop, kao trebat će mi za po faksu i te fore... ne znam jesam ga 2 puta nosio, a i to što sam ga trebao mogao sam posuditi od nekoga.

Ali ako bi već nešto od ta 2, eo ti prikaz performansi svi grafičkih za laptope pa ti možda pomogne:

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

...Borba za mir je kao jebanje za nevinost...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Novi laptop do 15000 kn
dturko kaže...

Sta bi da ga imam

po čemu je ovaj lap boljji od G73???

pogotovo ako ce se lap koristiti za gaming?

16 godina
neaktivan
RE: Novi laptop do 15000 kn
simeparanoja kaže...
dturko kaže...

Sta bi da ga imam

po čemu je ovaj lap boljji od G73???

pogotovo ako ce se lap koristiti za gaming?

Istina, meni se cak vise svida taj Asus :D

16 godina
neaktivan
Novi laptop do 15000 kn

hvala vam svima na savjetima i preporukama, jucer sam narucil g73 za 14 soma i predobar je :D
imam i jos jedno podpitanje, a je alienwareov ducan v rijeci propal???

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice