Lenovo Edge sa AMD Neo procesorom

poruka: 2
|
čitano: 1.036
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Lenovo Edge sa AMD Neo procesorom

Pozdrav svima

Htio bih kupiti laptop koji nije netbook, ali nije punih dimenzija... dakle 13.3" je taman za moje potrebe.

Normalno, da imam novaca uzeo bih Macbook i mirna bosna... a pošto baš nemam onda gledam jeftinije solucije (e sad... zašto ja kao

Prije svega mi treba za poslovne stvari... powerpoint prezentacije na poslu i na kongresima, surfanje po netu i tak.

Svidio mi se Lenovo Edge sa AMD Neo X2 L325 procesorom i Radeon R3200 grafikom... cijena je OK, procesor je dvojezgreni, kaj sam ga "pipao" u technomaxu sviđa mi se tastatura i touchpad... ali nigdje nemogu naći recenziju - sve recenzije su za model sa Intelovim CULV procesorom... a taj je skuplji (ima jači proc i slabiju grafičku... intel < hd3200 < nvidia ion)

U Diskont24 cijena je 3500 kn i to mi se čini kao OK cijena za laptop sa 13.3" ekranom, 320G diska, 2G rama i kvalitetnom tastaturom.

Da li ovdje ima koji vlasnik navedenog? Hvala

Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Lenovo Edge sa AMD Neo procesorom

I ja sam isto zapikira jedan takav. Pa, rekli su mi majstori u struci da je Intelov procesor bolji, ali da je kod svih laptopa manje više usko grlo grafička. Zato ti je bolje uzeti ovaj jeftiniji, a ATI Radeon R3200 je najbolja integrirana grafička kartica. A što se tiče procesora, ako radiš na bateriju, niti jedan ne daje takt veći od 1 ghz, tako da ti je to manje bitno.

Ako ga kupiš javi dojmove.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice