Sve je počelo jednog dana kada sam ugledao slogan najnovijih HP pavilion nootbooka is dv 7 serije- "The Computer is Personal Again"! i kad mi se svidio njegov dizajn koji nije u sjeni njegovih performansi. Dva mjeseca nagon sretnog dana kupnje i nekoliko sati igranja CoD-a na ultra-modernoj lakiranoj tipkovnici, počele su se događati čudne i neobjašnjive stvari. Novo dizajnersko čudo iz HP-a počelo je gubiti gornji reljefni sloj oznaka slova na tipkovnici (pogodite kojih).
Naime, tipke WASD i C (za crouch kad se skrivate) koje se inače često koriste kod igranja sada su lagano izbljedile i drugačije su boje od ostalih, što odmah upućuje na nekvalitetno graviranje slova na tipkovnici.Nakon silnih razgovora sa hladnokrvnim HP-ovim predstavnicima došao sam do zaključka da je najbolje zaboraviti cijeli problem, jer pomoći nema. Molim za vaš osvrt, komentare, iskustva....
Nakon cijelog iskustva sa HP-ovom (ne)kvalitetom, ostao sam jako razočaran. Briga za korisnike i važnost njihovog feedbacka, čini se ne vrijedi u HP Hrvatska.
Hvala i pozdrav