Asus k550lb - čudan zvuk

poruka: 3
|
čitano: 1.141
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Asus k550lb - čudan zvuk

model:Asus k550lb..Ljudi ako netko ima isti laptop ili tipa toga jel se vama cuje isti taj zvuk.

laptop je za vrijeme dok je ugasen i u sleep modu ispustao cudne zvukove kao da nesta susti,cvrci nemam pojma kao da se cuje struja u njemu.Posaljem ga na servis i kazu da je diagnostikom utvrdeno da nevalja hdd i maticna ploca.Vrate mi laptop nazad i kazu da su zamjenili maticnu plocu da je hdd ipak ispravan.Laptop i dalje ispusta isti zvuk sta sad ni ova maticna ploca nevalja??Jos su ga vratili sa par ogrebotina.Sta da radim ako ga saljem nazad konji ce mi opet zamjenit maticnu i izgrebat pola laptopa i tako 2g dok neistekne garancija.Ko je tu lud??I u slip modu se cuje taj sum i svakih par sekundi se cuje bip.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 14:10 (Danny_HR).

0 0 hvala 0
16 godina
Asus k550lb - čudan zvuk

vrati se na servis i ne preuzimaj ga dok ne otklone grešku

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 14:10 (Danny_HR).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Asus k550lb - čudan zvuk

Problem je u tom sto meni laptop treba i moram ga slat za zagreb i cekat 2tjedna da oni opet vide sta nije u redu..Znaci da se cuje struja iz laptopa nije normalno???i nisam kupio laptop da bi ga oni popravljali i igrali se na njemu i meni ga vratili cijelog izubijanog da izgleda koda su nogomet igrali s njim tamo.Ima 3 ogrebotine kad sam vidio kako je bacena kutija na pod u onom kombiju kad su ga dovezli pao mi je mrak na oci.Koda voze kutiju sa papirom a ne laptop.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 14:23 (mrle503).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice