Koji su vaši omiljeni Wrestleri? Moji su Big Show, Chris Jericho, Randy Orton i CM Punk
Meni su najjači wresleri stare škole; Undertaker, Brat the Hitman Hart, DDP (za noobove Diamond Dallas Page:)), Yokozuna, Randy "Macho Man" Savage, STING!!!, Stone Cold Steve Austin, Beast from the East BAM BAM BIGELOW, Lex Luger, Booker T, i moj najdraži BILL GOLDBERG...
Kada sam bio klinac prenosili su ih vikendom na DSF-u, do 3 u noći se bilo budno da se to dočeka, tada su bili u "zlatnoj eri". Samo da znate, tada u dvorani nije bilo ispod 50 000 gledatelja + 250 milijuna uz TV...
ja ih nažalost pratim tek nešto manje od godinu dana. Volio bih da sam ih počeo pratit prije jedno 10 god. kada su na sceni bili Stone Cold, Goldberg, Rock, NWO, Angle, Lesnar i većina današnjih wrestlera. Po meni je to najjaće razdoblje u WWE.
jeste gledali NXT 18.5. ovo mi je najjaći trenutak u NXTu -- Brian Danialson rules!!! -- http://is.gd/cgx6P
Najbolji su mi Kofi Kingston,John Cena,Tyson Kidd,CM Punk,MVP i Triple H
meni su naj bolji kofi kingston
knig booker
mark henry
jeff hardy
a najviše mrzim johna cenu
ray mysteria
big show
iii
batistu
najrađe bi da ih ubiju da ih napadnu 15 wwe boraca
sa nakim štapovima da im polome kosti
hehe
kako bi to bilo lijepo
na dobro pređimo na stvar
kada je wwe na satelitu kojem programu i u koliko sati
plizz trebam pomoč !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Imate ga na OBN-u. U 21 i nešto. Ponedeljkom. Pogledaj na teletekstu pod kečeri.
fala puno heh
a najviše mrzim johna cenu
ray mysteria
big show
iii
batistu
najrađe bi da ih ubiju da ih napadnu 15 wwe boraca
sa nakim štapovima da im polome kosti
Dečko, smiri doživljaje! Sve je to gluma!
ma znam heh
John Cena je već dobio po pi... on Nexusa
John Cena je već dobio po pi... on Nexusa
aha... 7vs1? Naravno.., a jesi gledao nastavak Team WWE vs. Nexus?
Jesam, to je bilo na SummerSlam. Koliko se sječam wwe je pobijedio. Zanimljivo će biti sad u nedjelju na Bragging Rights: Smackdown vs. Raw i Orton vs Baret. moji favoriti su Smackdown i Orton.
daa eeee
deli ce ikad izaci novi wwe za pc...?