- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo, nakon dugo zayebancije s jednim likom, napokon je stigla živa i zdrava.
Svoju HD 4850 512 MB sam prodao za 400 kn (L2 Pro) na forumu, a ovu sam kupio za 450 kn (s garancijom) na njuškalu.
Dobar deal
Da ne duljim, evo slika. Za vikend malo više kada ju budem ugrađivao, a poslije Božića još više kada budem radio case modding (mali).
Prilično je mala u odnosu na 4850, ali je teža, ne znam zašto. Valjda zbog većeg, masivnijeg hladnjaka.
Ova isto ima neku reviziju AC-ovog L2 samo sa cijelom bakrenom bazom (koliko vidim).
EDIT: sorry na kvaliteti, slikano SGS II -.-
Evo u zadnja 2 tjedna ja sam se fino ponovio (lijepu svotu love iskrcao) i nije mi žao niti jedne kune potrošene Prvo su stigli Logitech Z623 zvučnici, a neki dan MSI GTX 560 1gb grafa. Zvučnici su strašni, od glasnoće preko jakog subwoofera do čistoće zvuka iz satelita. Doduše fali im srednjih tonova, ali ne žalim se, prezadovoljan sam, Transformersi 3 u 1080p su mi jako lijepo prodrmali sobu, više neću ić u kino trošit lovu
Kad nađem vremena budem još malo poslikao zvučnike i kako se grafa smjestila u novo radno okruženje.
Zadnji tjedana sam se malo ponovio :D
-Privremena maticna
ASRock 770 Extreme3
-AMD Phenom II X4 840
(NISAM ZADOVALJAN NIKAKO VRACAM SE NA INTEL PO HITNOM POSTUPKU)
-GRAFICKA AMD SAPPHIRE 6950 2GB
-LG 24" Full HD
-Full Tower kuciste sa njuskala za 250kn
Sad cekam vodeno hladjenje da mi stigne pa cemo ponovo komp na stol dok se sve ne sredi
možda još u doglednoj budućnosti samo prominim grafe i uzmem nešto jače :)
evo da stavim i ja svoju konfiguraciju, od nedavno se usudim pokazati ju stime da još moram par stvari nabaviti pa bude onda kompletan...za sad trebam još nabavit grafu novu, kučište veče i osnovnu periferiju...
evo trenutne konfe:
MBO: EVGA P55 Classified 200
CPU: Intel i7 860 @ 2.8Ghz
Cooler: Scythe Mugen 3 120mm
RAM: 2x4GB Corsair Vengeance
Graphic: ATI Radeon HD5570 1GB DDR3
Power: EVC 550w
Monitor: LG LCD TV 82cm
HDD: Seagate 320GB
Prije kojeg tjedna ubaci osam još jedna SSD, pa ih stavio u RAID 0.Brzine jednog su bile oko 200MB/s, a u RAID 0 brzine su max. do 450-500MB/s read.Došao m ije također i Xbox 360 Receiver za PC, još nemam gamepad, ali bude kroz koji tjedan, receiver je falše, ali veli ekipa da i i falše rade odlično, javim kada ga probam s gamepadom.
Stigla HD 5870 AVP.Palim se na XFX i crveno.Usput eto malo i kucista.
Danas sam kupio memorisku za mob - samsung micro sd 16Gb class 10 za 150Kn (akcija u protisu).
Evo kako bi to trebalo biti u praksi...
Update kompa... Slike od prije 1.5 godine LINK
Stavio novi SSD, Samsung F3 1TB i još 2X2GB RAM-a :)
+ Samsung Galaxy S2