Paranormalno

poruka: 2.052
|
čitano: 441.456
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Paranormalno
win4crazzy kaže...
majstorSZ kaže...
Stvarno mocan zvuk. Nije mi vrag dao mira pa sam se uhvatio googlanja dok sam cekao tvoj odgovor. Nasao sam na youtubeu neki zvuk od kojeg su me prosli trnci, rodjak je isto poslusao njega su prosli trnci i nakon duzeg slusanja kaze da bi mozda imao i potrebu za povracanjem.
Nisam odmah povjerovao u pricu ali googlajuc sam se uvjerio da je moguce..

link?

Malo vjerojatno. Zvučnici teško da mogu reproducirati zvukove iznad 20 kHz, a upravo tamo se nalaze infrazvukovi.

EDIT: pardon, to su ultrazvukovi. Infra se nalaze ispod 20 Hz. Hvala Izzy na ispravku.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 18:42 (betmen).
16 godina

Infrazvuk je ispod 20 Hz, a ultrazvuk je iznad 20 KHz.

14 godina
neaktivan
Paranormalno

Evo video: 

ja sam koristio slusalice od mobitela, u komentarima pisu upute..
stvarno nakon par slusanja na slusalice gdje me ne ometaju nikakvi drugi zvukovi neka nelagoda se stvori.. Ali pokusat cu jednom da netko od ukucana pusti zvuk bez da ja znam, da vidim oce li djelovati.. mozda sada samo umisljam  

One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can't fly.
12 godina
neaktivan
Paranormalno

pričao mi je također stari kad je bio na straži(mislim u karlovcu/požegi) isto tako je čuo jecanje i dahtenje,i pogodi što-Jež(čim sam počeo čitati to tvoje,odmah sam znao da je je jež) {#}

Nema 'leba bez motike,okopavam narkotike :)///Svi smo mi Mentalist///
14 godina
majstorSZ kaže...

Evo video: 

stvarno nakon par slusanja na slusalice gdje me ne ometaju nikakvi drugi zvukovi neka nelagoda se stvori.. Ali pokusat cu jednom da netko od ukucana pusti zvuk bez da ja znam, da vidim oce li djelovati.. mozda sada samo umisljam  

Ovo ti je care obicni freeky sound,nije infrasound.

Malo sam googlao i nadopunio svoje znanje o infrasoundu.

Ne mozes ga cuti,ali ga mozes itekako osjetiti,stvaraju ga zivotinjski predatori(ne svi OFC),te neki prirodni i neprirodni materijali.Pecine,kojekakvi tuneli strujanjem vjetra emitiraju infrasound,no uglavnom u mjestima gdije je temperatura niža od temperatura tunela.Dakle,nagađa se,da je i temperatura zraka vazan cindbenik....Khm...zvuci li sta poznato?Tuneli....hodnici,kutevi gdje je temperatura niza....

Mora se dosta toga pogoditi da se emitira infrasound.

Vjetrenjace emitiraju infrasound-i to svakodnevno--eee to nisam znao,mozda je zbog toga Don Quiote prolupao???

Infrasound ima nevjerovatnu mogucnost da putuje zrakom,cak i do 300Km-to bogme nisam znao.

Ljecnici,pokusavaju ljeciti uz pomoc infrasounda i to sam negdje procitao...

Sve u svemu,moćna je to stvar!

16 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

pričao mi je također stari kad je bio na straži(mislim u karlovcu/požegi) isto tako je čuo jecanje i dahtenje,i pogodi što-Jež(čim sam počeo čitati to tvoje,odmah sam znao da je je jež) {#}

Tvoj stari je Milka30? E to je već paranormalno.

12 godina
neaktivan
majstorSZ kaže...

Evo video: 

Ja sam inače jedna od onih ljudi koji ne čuju infrazvukove, tj ne osjetim ih. Bila sam jednom u skupini ljudi gdje je jedan frajer imao tu spravicu za infrasound.Neki su se bunili da im smeta, meni ništa. Jednostavno ih ne čujem.  A ovaj video mi samo ide na živce. Nikakva nelagoda ni ništa tako, samo me živcira {#}

Inače ja imam paranormalno iskustvo svaku noć zadnjih 4 godine. Kad legnem u krevet i kad je potpuni mrak nakon par minuta ispod kreveta počne struganje,mljackanje, lupkanje, stenjanje, puhanje, tu i tamo se javi i prodoran miris ko po trulim jajima. Na početku ide na živce al se kasnije navikneš da ti pas ima burne snove i ubojite vjetriće {#}

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
14 godina
neaktivan
Paranormalno

Ja ipak mislim da spada u podrucje infrasounda, no nebitno 
Da, vjetrenjace proizvode infrasound, ima neka pojava mozda se moze nazvat i bolest zove se "Sindrom vjetrenjaca".. to sam isto saznao dok sam googlao :D 

Tuneli, hodnici, podrumi + odredjeni postotak vlage- formula jezivosti?  

evo jos jedan video, ako nije vezan za infrasound barem je poucan {#}

One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can't fly.
16 godina
neaktivan
Paranormalno
E kad smo kod životinja..
Čitao sam jedan dan o slavenskoj mitologiji pa sam tako došao na Štrige...
I idem ja jedan dan kući po noći, i pošto nam u selu gase svijetla nakon 23,bio je mrkli mrak. I prolazim ja pokraj jednog dvorišta di ljudi imaju veliki orah u dvorištu kad začujem ja "smijeh" ili neš kao ono "vještačko cviljenje" e sav sam se us*o..Dotrčao sam kući zaključao se i mislim da cijelu noć nisam spavao..
Uglavnom kažem ja majci što je bilo kad ona veli da ti ljudi imaju paunove i da se paunovi tak glasaju,stvarno to su bili paunovi -.-...
Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
15 godina
neaktivan
Paranormalno

Idemo ja i frend jednu noć doma preko groblja po noći(kraće je bar 15 minuta) i čujemo mi nekoga kako mrmlja i gunđa nerazgovjetno. To je zvučalo kao čovjek kojemu se nakupila krv u grlu. BRLJGHRGHLJLJRG. Tako nešto. Dočarajte si, budite umjetnici!

To nas je pratilo, brat, bratu, 10 minuta, a kada se ta spodoba pokazala sa lopatom na ramenu i izderala se zašto ometamo mrtve u njihovoj večeri, mi smo dali petama vjetra i par dana nismo išli tim putem.

Sljedeći tjedan smo po danu prošli i isti grejver se nasmijao i upitao nas kakvi smo mi muškarci.

Eh, da.
Grejver troll.

U nerazumijevanju riječi "grejver":

Klesari ili graveri. Oni su zanatlije.

To "graver" se može protumačiti kao grejver, grobar.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
12 godina
neaktivan
chutac kaže...

Idemo ja i frend jednu noć doma preko groblja po noći(kraće je bar 15 minuta) i čujemo mi nekoga kako mrmlja i gunđa nerazgovjetno. To je zvučalo kao čovjek kojemu se nakupila krv u grlu. BRLJGHRGHLJLJRG. Tako nešto. Dočarajte si, budite umjetnici!

To nas je pratilo, brat, bratu, 10 minuta, a kada se ta spodoba pokazala sa lopatom na ramenu i izderala se zašto ometamo mrtve u njihovoj večeri, mi smo dali petama vjetra i par dana nismo išli tim putem.

Sljedeći tjedan smo po danu prošli i isti grejver se nasmijao i upitao nas kakvi smo mi muškarci.

Eh, da.
Grejver troll.

U nerazumijevanju riječi "grejver":

Klesari ili graveri. Oni su zanatlije.

To "graver" se može protumačiti kao grejver, grobar.

pa dobro vas je i pitao. {#} Mrtvi ustaju samo na dan mrtvih(Samhain). Inače ste sigurni. {#} 

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
15 godina
Milka30 kaže...

Stari mi je reko da su dobar dio metaka potrošili na ježeve :D

Evo i od mene nešto "paranormalno"

uglavnom ja, moj bratić i još jedan jako dobar prijatelj smo bili kod mene i gledali horore

Upalili mi amityville i nakon nekoliko minuta/sati gledanja mom bratiću se na desnoj ruci tj. zapešću otvorila jedna rana koja je krvarila i izgledalo je kao da ga je netko nožem porezao ali i bilo je dosta krvi

I kraj njega je bila jedna sjekira(koju smo mi tamo donijeli poslije roštilja i zajebancije) i on je bio jako iznenađen, neopisivo

:S

''Impossible is nothing..'' ''It's on me: To be lighter, fly higher, go further.,,'' ''Train your mind and the body will follow''
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 17:04 (Top Bugovac).
12 godina
neaktivan
betmen kaže...
kivic15 kaže...

Tvoj stari je Milka30? E to je već paranormalno.

To ne bi bilo paranormalno,to bi bila tragedija {#}

14 godina
neaktivan
Top Bugovac kaže...
Milka30 kaže...

uglavnom ja, moj bratić i još jedan jako dobar prijatelj smo bili kod mene i gledali horore

Upalili mi amityville i nakon nekoliko minuta/sati gledanja mom bratiću se na desnoj ruci tj. zapešću otvorila jedna rana koja je krvarila i izgledalo je kao da ga je netko nožem porezao ali i bilo je dosta krvi

I kraj njega je bila jedna sjekira(koju smo mi tamo donijeli poslije roštilja i zajebancije) i on je bio jako iznenađen, neopisivo

trebamo snimit film o tome!

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
14 godina
cod4gamer kaže...
Top Bugovac kaže...
Milka30 kaže...

trebamo snimit film o tome!

Več su snimili {#}

Treba provjeriti kod svečenika da tvoj bratić nije "odabrani"{#}

15 godina
neaktivan
Top Bugovac kaže...
Milka30 kaže...

Koji Amityville horror? Koji nastavak? Jel strašan? {#}

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit
12 godina
neaktivan

Ajd pošto je ovo tema o paranormalnom(recimo) a ovo vjerojatno spada pod (para)normalno da pitam..jel ima tko netko da je upoznat sa pojmom lucidnih snova? Da sad ne objašnjavam šta je to, zanima me dali postoji mogučnost upravljanjem dijelovima sna koji nije vezan uz moj lik. Znači npr sanjam da prema meni ide ogromni kamion i nemogu se pomaknut. Za sad u lucidnom snu mogu preskočit kamion i te fore. Zanima me dali npr mogu kamion pretvorit u mrava, jednoroga ili zgodnog frajera? I kako to učiniti {#}

15 godina
Paranormalno

Eto ja juce sanjao da je sunce eksplodiralo i dok sam bezo sam skuzio da je to nemoguce,a jednom sam sanjo medvjeda i taman da me zakolje ja mu velim ti meni nemres nis ja sanjam ,znaci u tih 2 sekunde u oba slucaja sam bio svijestan da sanjam al jbga uvijek se probudis..

Eto znam da nije paranormalno al nista strasnije nepostoji od nocne paralize kada se probudite a tijelo vam jos spava....,ovoga nema taj horor film koji je grozniji ,strasniji , ocajniji u tom trenutku koji sam ja (a i drugi) dozivili.

Znaci spavam ,otvorim oci i pogledam sa strane kreveta kad nekakve 2 odvratne spodobe stoje pokraj mene (jedna veca druga manja) i gledaju me i taj odvratni zvuk koji prolazi kroz prostor a ti se nemozes pomaknut,,,ovoga jedina reakcija je derat se iz petnih zila od straha u sebi (moram napomenuti jos da se to dogodilo u vikendici na moru di sam radio sezonu a kuca je stara 170 godina )...Jos jedna stvar se tada neke druge noci dolje dogodilo ugl,spavam i onak u polu snu (noga mi van plahte) kad ono osijetim da me neko primi za nogu mislim hello uzasssssssssssssssss........

Samo da napomenem ja sam osoba koja mijesecari i vecinom puta se probudim a da sam jos u filmu ,a i sijecam se prakticki svega sto sam sanjo od dijetinjstva (svaka cast mojim roditeljima sto su to sve istrpili i tolerirali).....

Sto se tice lucidnih snova ima ljudi koji to mogu bez beda (upravljat u snu),a oni koji to nemogu mogu probat uz neke vijezbe i malo vise truda...

Edit : sto se tice tih zvukova sta pricate (infra sound) bio ja u vojsci u Kninu zavrsavao smijenu u maloj kuhinji kad me odjednom prosao neki odvratni,ogavni,pokvareni ,truli osijecaj i okrenem ja glavu i vidim bogomoljku(zenku veliku) na zidu kak me gleda- dafuq is that shit...........

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 22:54 (lmutak).
14 godina
neaktivan
lmutak kaže...

Eto ja juce sanjao da je sunce eksplodiralo i dok sam bezo sam skuzio da je to nemoguce,a jednom sam sanjo medvjeda i taman da me zakolje ja mu velim ti meni nemres nis ja sanjam ,znaci u tih 2 sekunde u oba slucaja sam bio svijestan da sanjam al jbga uvijek se probudis..

Eto znam da nije paranormalno al nista strasnije nepostoji od nocne paralize kada se probudite a tijelo vam jos spava....,ovoga nema taj horor film koji je grozniji ,strasniji , ocajniji u tom trenutku koji sam ja (a i drugi) dozivili.

Znaci spavam ,otvorim oci i pogledam sa strane kreveta kad nekakve 2 odvratne spodobe stoje pokraj mene (jedna veca druga manja) i gledaju me i taj odvratni zvuk koji prolazi kroz prostor a ti se nemozes pomaknut,,,ovoga jedina reakcija je derat se iz petnih zila od straha u sebi (moram napomenuti jos da se to dogodilo u vikendici na moru di sam radio sezonu a kuca je stara 170 godina )...Jos jedna stvar se tada neke druge noci dolje dogodilo ugl,spavam i onak u polu snu (noga mi van plahte) kad ono osijetim da me neko primi za nogu mislim hello uzasssssssssssssssss........

Samo da napomenem ja sam osoba koja mijesecari i vecinom puta se probudim a da sam jos u filmu ,a i sijecam se prakticki svega sto sam sanjo od dijetinjstva (svaka cast mojim roditeljima sto su to sve istrpili i tolerirali).....

Sto se tice lucidnih snova ima ljudi koji to mogu bez beda (upravljat u snu),a oni koji to nemogu mogu probat uz neke vijezbe i malo vise truda...

da uspio sam i ja kontrolirat san jednom nazalost ali moj je san bio pozitivan...znaci skuzio sam da mogu sta hocu i poceo sam letjeti po svom kvartu :Da isto sam dozivio nocnu paralizu...zivi horor

13 godina
Paranormalno

svi smo više manje doživjeli lucidne snove. fora ali samo u početku. Kada mi se pojavljuje osječaj u snu da sanjam odmah si u glavi kažem da sanjam i prestani, prestani prestani te tako nastavim sa snom i prođe špica kada te prebacuje u lucidnost. Sve je počelo zapisivanjem snova u bilježnica ali ne odmah već nakon par mjeseci i toliko su učestali bili da sam želio da normalno sanjam i tako je i dan danas.

I hate this fucking heat. Somebody just shoot me! Far Cry 3
15 godina
cod4gamer kaže...
lmutak kaže...

da uspio sam i ja kontrolirat san jednom nazalost ali moj je san bio pozitivan...znaci skuzio sam da mogu sta hocu i poceo sam letjeti po svom kvartu :Da isto sam dozivio nocnu paralizu...zivi horor

E da letenje,bacanje sa zgrada jel ti kao nis nemre bit ma cuda i gro mi je jako kad ides iz sna u san tipa trebam ubit neka dva lika sa snajperom kad pogledam kroz scope vise desno a tamo dvije trebe se mazu sa uljem gole,i sljedeca radnja bacim pusku i idemo do trebi.......najvise sam imao negdje 5 preokreta u snu....

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
12 godina
neaktivan
dar01 kaže...

svi smo više manje doživjeli lucidne snove. fora ali samo u početku. Kada mi se pojavljuje osječaj u snu da sanjam odmah si u glavi kažem da sanjam i prestani, prestani prestani te tako nastavim sa snom i prođe špica kada te prebacuje u lucidnost. Sve je počelo zapisivanjem snova u bilježnica ali ne odmah već nakon par mjeseci i toliko su učestali bili da sam želio da normalno sanjam i tako je i dan danas.

Ja ne želim normalne snove {#} Imam lucidne snove već odprilike 10-tak godina. I super se zabavljam u njima. Nisam imala noćnu moru već godinama. Ali "problem" je u tome što ja radim šta želim al nemogu prisilit druge da rade što ja želim. Znači nemogu u potpunosti kontrolirat snove. Meditacija, pražnjenje glave i zapisivanje snova ne pomaže {#}

15 godina
ddarknessfairyy kaže...

Ja ne želim normalne snove {#} Imam lucidne snove već odprilike 10-tak godina. I super se zabavljam u njima. Nisam imala noćnu moru već godinama. Ali "problem" je u tome što ja radim šta želim al nemogu prisilit druge da rade što ja želim. Znači nemogu u potpunosti kontrolirat snove. 

Tako je i kod mene. Ne znam zasto.

Isto tako kad znam da sanjam odmah se pocinjem buditi i 'osjecam' svoje tjelo kao da sam budan, ali u stvari spavam. {#}

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
16 godina
neaktivan
Paranormalno

Kod lucidnih snova mi je najveci problem što ne mogu kontrolirat svoje strahove... Spavam i kada shvatim da sanjam onda ne mogu prestat mislit na to kako je oko mene mrak i u snovima mi se pojavljuju moji strahovi...

Inače, uspio sam u lucidnom snu totalno promijenit svoju okolinu,ali je zahtjevalo puno koncentracije i osječao sam se slabo nakon toga i naravno nije dugo trajalo a da se ne počnem bojati...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 1:44 (zerocool12).
12 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...
dar01 kaže...

Ja ne želim normalne snove {#} Imam lucidne snove već odprilike 10-tak godina. I super se zabavljam u njima. Nisam imala noćnu moru već godinama. Ali "problem" je u tome što ja radim šta želim al nemogu prisilit druge da rade što ja želim. Znači nemogu u potpunosti kontrolirat snove. Meditacija, pražnjenje glave i zapisivanje snova ne pomaže {#}

da imaš konstantnu derealizaciju 24/7,ne bi to govorila....(traje već 3 godine)

12 godina
neaktivan
Paranormalno

Evo da se i ja uključim malo u ovu temu. Te vaše priče i doživljaji su puno zanimljivi i strašni. Ja imam jednog prijatelja kod kojeg sam noćio par puta. Ali ovu jednu noć nikad neću zaboravit. Igrali smo nekih igara na kompu čitavu noć i nismo uopšte imali namjeru spavat. I tako ja sjedio pored prozora kad nešto odjednom zalupi u prozor tačno kod moje glave ja sam se odmah bacio na pod a prijatelj se i trzno i smijao meni. Pa i ja sam se sam sebi smijao. Isto jednu noć kod njeg sam otišao do wca i kad sam ušao kroz prozor su se čule neke stope po polju koje hodaju pa stanu i tako dva tri puta. Opet jednu noć sam ušao u wc kod njeg i čuo sam zvuk kao da je neko rekao neku nerazumljivu riječ. Ja sam konto da me on malo zeza ali kad sam izašao iz wca pitao me da li sam i ja čuo taj isti zvuk što znači da je i on čuo. Šta vi mislite o ovome?

12 godina
neaktivan
Gamingfan kaže...

Evo da se i ja uključim malo u ovu temu. Te vaše priče i doživljaji su puno zanimljivi i strašni. Ja imam jednog prijatelja kod kojeg sam noćio par puta. Ali ovu jednu noć nikad neću zaboravit. Igrali smo nekih igara na kompu čitavu noć i nismo uopšte imali namjeru spavat. I tako ja sjedio pored prozora kad nešto odjednom zalupi u prozor tačno kod moje glave ja sam se odmah bacio na pod a prijatelj se i trzno i smijao meni. Pa i ja sam se sam sebi smijao. Isto jednu noć kod njeg sam otišao do wca i kad sam ušao kroz prozor su se čule neke stope po polju koje hodaju pa stanu i tako dva tri puta. Opet jednu noć sam ušao u wc kod njeg i čuo sam zvuk kao da je neko rekao neku nerazumljivu riječ. Ja sam konto da me on malo zeza ali kad sam izašao iz wca pitao me da li sam i ja čuo taj isti zvuk što znači da je i on čuo. Šta vi mislite o ovome?

to te on trolla,definitivno :D

14 godina
neaktivan
Gamingfan kaže...

vjerovatno si halucinirao od straha...i meni se desilo par puta to...ne brini nije nikakav duh :)

12 godina
neaktivan
Paranormalno

ja kad počnem razmišljat o paranormalnom,onda se userem i od zvuka frizidera,lol

14 godina
neaktivan
Paranormalno

ne znam jeli ovo neki prank ili sta, meni je ful strasno.negdje sam procitao da se navodno ova voditeljica par mjeseci poslije ovog dogadjaja ubila

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice