Paranormalno

poruka: 2.052
|
čitano: 441.690
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Paranormalno

Bilo je nekoliko članaka o toj kući u novinama. Kažu da se ponoći čuje plač nekog djeteta, žarulja svijeti sama od sebe iako nema struje i da u blizini kuće nema radio signala(WTF?). 

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 21:34 (Marko :D).
17 godina
neaktivan
Paranormalno

Dosjetio sam se nekih iskustava čitajući temu, pa da podijelim:

Djed i slika

Eto dogodila se takva nesreća da se doznalo da djed ima rak pluća te da nema dulje od mjesec dana života. On to nije znao, doktori mu navodno nisu rekli, od obitelji nitko nije želio reći mu to tako da je posljednjih mjesec dana živio uz nadu da će ozdraviti no nažalost to nije bilo moguće. Nekoliko dana prije smrti primljen je u bolnicu u težem stanju i bilo je samo pitanje vremena. Tako jednog dana, kao i svakog drugog, učio sam za neki ispit u svojoj sobi. Bilo je jutro, oko 10 sati. Kao i svako jutro, došao je otac do mene da vidi što radim i kakav mi je plan danas i u tom trenutku, nama obojici iza leđa, sa zida padne slika i razbije se. Malo začuđeni, skoknuli smo da pokupimo staklo i saniramo štetu, kad za par minuta zvoni telefon. Djed je umro prije nekoliko minuta. Slučajnost ili ne, ne znam...

"Paranormalne" pojave

U stanu imam tako postavljene instalacije da prolaze duž jednog zida spavaće sobe. Također, isto je i u kuhinji. A još jedna specifičnost je da živim u zgradi starogradnje pa imam i dimnjak u dnevnom boravku (zazidan i prefarban, tko ne zna da je to dimnjak mislio bi da je zid). Često kad netko od susjeda pušta vodu ili kada vani bude loše vrijeme znaju se čuti razni zvukovi. Sve to se može shvatiti poprilično jezivo, a nekima i paranormalno, ako ne znaju o čemu se radi. Svaku curu koja je ostala kod mene par dana je uhvatila panika da moram odmah ići provjerit (čak i u pola noći) što se događa u dnevnom boravku jer ona čuje da je netko tamo... Ja naravno unaprijed ne upozoravam na to jer mislim da je besmisleno i glupo, često se nasmijem kad se tako neko prepadne, ali eto znam da je ljude lako zavarat tako nekim pojavama u novom okružju.

Iskustvo pred smrt

Prije mnogo godina, teta se razboljela i kao žena u godinama, znalo se da bi joj to moglo biti zadnje. Ležala je na kauču u dnevnom boravku kuće mog djeda i bake i tamo je bila svima na oku i svi su joj mogli pružiti pomoć ako bi trebalo. Tako je i jednog dana došao taj dan da je bolest kulminirala i teta je rekla mojoj baki da će ona umrijet. Baka je brzo došla do nje, primila je za ruku i svjedočila nevjerojatnoj sceni. Teta je zaklopila oči i pričala mojoj baki kako joj je sada lijepo, da je prošla kroz jaku svjetlost u predivne krajolike i samo što nije započela opisivati dalje izdahnula je na rukama bake.

Inače sam takav tip osobe da me švašta zanima i sve što je novo mi je super. Tako sam jedno vrijeme imao poznanike koji su proučavali stare dvorce i slično kako bi pronalazili duhove i sl. Oni su tvrdili da su vidjeli svašta, ja sam s njima bio na par tih mjesta i nikada nisam ništa neobično niti vidio niti čuo... Long story short, jesu li oni stvarno nešto vidjeli ne znam, ali meni je to postalo dosadno i nisam išao dalje za tim.

https://www.facebook.com/pages/Filip-Radulovi%C4%87/504432012929374
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.4.2014 9:06 (Creative).
16 godina
Paranormalno

Upravo sam se sjetio nečega što zapravo znam već otprilike 2 godine, a nisam do sada nikome rekao jer svaki put zaboravim. Baš prije par mjeseci me majka pitala jesam li primjetio to i rekao sam da jesam.

Dakle, riječ je o prednjoj strani pakiranja praška za rublje LEL. Neću vam još reći što se vidi jer me zanima hoćete li to primjetiti. Inače sam to još primjetio mislim na boci Formila ako se ne varam.

To može biti slučajnost, a možda i ne. To bi onda značilo da su se gadovi uvukli i tu (znati ćete na što mislim).

16 godina
moderator
Re: Paranormalno

Dobro pa mi ovdje baš kupujemo takav prašak za rublje pa znamo kako izgleda...

Daj sliku.

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
16 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Upravo sam se sjetio nečega što zapravo znam već otprilike 2 godine, a nisam do sada nikome rekao jer svaki put zaboravim. Baš prije par mjeseci me majka pitala jesam li primjetio to i rekao sam da jesam.

Dakle, riječ je o prednjoj strani pakiranja praška za rublje LEL. Neću vam još reći što se vidi jer me zanima hoćete li to primjetiti. Inače sam to još primjetio mislim na boci Formila ako se ne varam.

To može biti slučajnost, a možda i ne. To bi onda značilo da su se gadovi uvukli i tu (znati ćete na što mislim).

Ajde nam poslikaj?

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
12 godina
neaktivan
Paranormalno

ajde,bogati,daj sliku....ja ga isto kupujem.

Nema 'leba bez motike,okopavam narkotike :)///Svi smo mi Mentalist///
13 godina
neaktivan
Izzy kaže...

De mi reci kod mene nema tih deterdzenata :D

Edit: Mislim da su masoni u pitanju

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2013 19:10 (Deep).
16 godina
Paranormalno

Evo je. Mislim, ono, ne mora to ništa značiti. Baš imam kući taj prašak samo plavo pakiranje i na toj kutiji gdje je roba piše 112.

EDIT: Gledajte odjeću naslaganu u toj kanti ili čemu već. Vidite li?

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2013 19:27 (Izzy).
15 godina
neaktivan
Paranormalno

Zakasnio... :)

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2013 19:29 (Marko :D).
12 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Evo je. Mislim, ono, ne mora to ništa značiti. Baš imam kući taj prašak samo plavo pakiranje i na toj kutiji gdje je roba piše 112.

EDIT: Gledajte odjeću naslaganu u toj kanti ili čemu već. Vidite li?

vidim samo kragnu od košulje,koja je nekim slučajem nacrtana kao rogovi {#}

16 godina

I ono "oko". I to sve skupa izgleda kao da te gleda. Uživo je zanimljivije. Barem meni.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2013 19:31 (Izzy).
15 godina
neaktivan
Paranormalno

A ja vidim samo prašak na slici :)

12 godina
neaktivan
Paranormalno

Zec ili krava,pitanje je sad {#}

P.S. uostalom koga boli ku*ac,meni je glavno da mi mudante mirišu {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2013 19:34 (kivic15).
16 godina
Paranormalno

Ponekad znam okrenuti prašak u suprotnu stranu samo da me ne "gleda" jer mi nekad zna stvoriti nelagodu. Znam, smiješno je i meni, ali što je tu je.

{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2013 19:36 (Izzy).
12 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Ponekad znam okrenuti prašak u suprotnu stranu samo da me ne "gleda" jer mi nekad zna stvoriti nelagodu. Znam, smiješno je i meni, ali što je tu je.

brže ćeš se usrat....

16 godina

Hahahahaha!!!{#}{#}{#} Umirem od smijeha!!!

EDIT: Pametno govoriš. Treba sve okrenuti u svoju korist.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2013 19:40 (Izzy).
16 godina
neaktivan
Paranormalno
Meni zgleda kak kukac(bakterija) koja je izolirana od odjeće. Toliko o tome da imam mašte -.-
Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
12 godina
neaktivan
Paranormalno

meni sliči na diferencijal od FAPa

15 godina
Paranormalno

Prilično sigurno ne spada u ovu temu, ali da sam malo praznovjerniji spadalo bi, ovisi o točki gledišta...

Prije nekih mjesec dana spavao sam kod cure, i probudi nas usred noći neko lupanje. Budući da sam ja dubok spavač pomislio sam da umišljam ali kad je ona u strahu (inače velika paničarka) pitala "jesi čuja ovo?" shvatio sam da je to nešto stvarno bilo. Da stvar bude bolja, tu večer smo gledali horor, na moj nagovor naravno :)

I tako dignemo se mi idemo vidit što je, nema ničega, u dnevnom boravku sve police na mjestu, WC uredu, soba uredu, taman ja pregledavam kuhinju kad iza mene ogroman prasak, okrenem se - pale pločice sa zida, odljepile se.

Teško je sad ovo prepričati i dočarati ali zamislite se u toj situaciji da vam netko usred noći iza leđa baci 10 pločica na pod, srce stane. Naravno sad nam je sve to sve smješno. {#}

Swedish latin super funk.
12 godina
neaktivan
Paranormalno

sad ćeš ispast hrabar {#} (štedilo se na ljepilu,jbga)....zato ja spavam s puškom {#}

12 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

Zec ili krava,pitanje je sad {#}

P.S. uostalom koga boli ku*ac,meni je glavno da mi mudante mirišu {#}

krava definitivno {#}

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
14 godina
Paranormalno

Paranormalno ili ne,ne sudim,ali dosta toga si ljudi znaju umisliti.Rijetke su stvari koje su se desile,a za koje jednostavno,znanost nema objasnjenja.

Jedno vrijeme sam dosta citao Arthura C.C i covjek me naterao da se zapitam.Sta je zapravo paranormalno?

Jesu li to stvari koje su sasvim normalne,ali to nas ljudski mozak jednostavno ne shvaca ili je u pitanju nesta drugo?

U zivotu sam naletio na dosta para/normalnih stvari,koje su na kraju ispale....normalne!

Nocna straza na taboru u Velikoj.

Dok sam "cuvao domovinu" na strazi,onako promrzao,negdje oko ponoci cuo sam šuškanje.Šuškanje u šumi,moš mislit,nekakva životinja-naravno.

Šuškanje je bilo sve jace i nije me bilo briga jer sam baterijom provjerio oko mene,da nije divlja svinja,medvjed,vuk,jbg sta ja znam.Hocu reci to su velike zivotinje,nemos ih profulati,a za sve ove male me nije bilo briga,jer mi ne mogu nista.

Šuškanje je prešlo u nekakvo lagano jecanje.E jbg sada,mi nije bilo bas svejedno.....Jecanje,deranje,mrmljanje(jako je tesko opisati taj zvuk),je bivalo sve jace i bliže.

Svjetlim,nema nikoga....Stari moj kako sam se ushro,pusku sam repetirao i štrepio ko prut.U jednom trenu ucini mi se da sam ugledao nekakvu prozirnu sablast,onako šušnula je pored mene.

Hebo ti domovinu,vojsku,stražu,dao sam si petama vjetra i bjež,natrag u tabor.

Kako sam se okretao nogom puknem u nekakvu mekanu loptu i cujem jezzzzivi krik!

Kad ono...prisvjetlim u loptu,ono...JEŽ.

Rođo se okrenuo prema meni i reži ko čuko,pušta zvukove,baš kao maloprije{#}

Hebote tko bi rekao da je mali jež sposoban takvo što prirediti?

Infra-zvuk iskustvo

Kod kumova smo pili kavicu na terasi.Suncan dan,negdje oko 15:00h,ono laganini se gušta....

Odjednom,u želucu osjetih nekakvu nelagodu,pritisak...tesko za opisati,ali ono,bas u kuhcu stanje.No ono,šutim,naravno da se necu sramotiti svojim zelucanim problemima.

No i kum i kuma,te moja skvo,lagano ušute i krenu se meškoljiti.Ja i kum se u cudu cudimo da su nase drage ženice prestale kokodakati,ne zapocnemo pricu na tu temu smijajuci se.

No nekako,jbg.je to smjesna tema,ali obojica se smijemo ko preko kuhca.

Nakon 15-tak min kumi pozli i izriga se pred nama,ko ja kada zabrijem u lokalnoj birtiji.Ma ono iz cista mira!Naravno,pokupili smo se i ostavili kuma i kumu da se ljece.

Sjeli smo u auto i krenuli u vec prije zacrtani put prema drugome prijatelju koji ima zoo vrt!

Cjelim putem nam nije bilo bas ugodno,imali smo osjecaj kao da ce se nesta ruzno desiti!

Dosli smo u zoo park,i zvrcnuo sam prijatelja(vlasnika),on se javio....i ...RUZAN OSJECAJ JE NESTAO?????

Sjeli smo na terasu i cakulali o neobicnome iskustvu sa vlasnikom.On se samo nasmijao!

Hehehe,ajd dodite da vam pokazem nesta,sve ce vam biti jasnije-rekao je!

Doveo nas je do Simbe(Bengalski tigar),usao u kavez sa njim,inace nista cudno,vec sam vidao da ulazi i igra se sa njim kao sa kućnmo mačkicom.

Poceo ga je dražiti-huškati,Simba se povukao u kut iskesio svoje zubalo i sasvim lagano poceo režati...

Meni odma žgaravica,pritisak u glavi-ma opca nelagoda,moja žena mi je zarila nokte u podlakticu i stisla se uz mene,ko da mi je plača sjela na račun!

Tek tada sam upoznao moć infrasounda,jer hebes ti to kada Simba reži ili urliče,hebeno je to kada pusta te svoje nečujne zvukove.

Vazno je napomenuti da zoo park i moj kum su udaljeni cc oko 3 km zracne linije,tek onda sam se zabezeknuo koliko to moze daleko putovati.

Miš u kutu sobe

Ok,ovo i nije bas nekakvo iskustvo,vise je test koji sam proveo sam na sebi!

Citajuci Arthura CC,odlucio sam sam sebe testirati teskom moći samouvjeravanja.Kaže....

Budite sami u sobi,tišina,smireni i probajte se uvjeriti da imate miša u kutu sobe koji nešta gricka.Ono,bas se uvjerite!

Nakon nekoga vremena,zaista cete cuti da nesta gricka u kutu!

Rezime:

Životinje kada su u opasnosti,pustaju svakojake jezive zvukove,Jež,Sova,Zec...u pravoj atmosferi i ugođaju znaju u covjeku izazvati pravi dar-mar,te ga naterati da mu se priviđaju svakojake stvari!

Infrasound (jos nije u potpunosti istrazen),djeluje na covjeka i fizički i psihicki,nije nepoznato da da totalno imobilizira(stuna rijecnikom pravih gammera),izaziva osjecaj nelagode.Infrasound nije cest saom kod zivotinja,nego ga mogu stvarati i hodnici,prostorije,materijali....

Moc samouvjeravanja;horror filmovi,freeky story,groblja....su savrsena kombinacija sa samouvjeravanja,tj.plasenja samoga sebe.

Nisam totalni nevjernik paranormalnoga,ali postoji dosta toga sto nam se desilo,a da se moze na sasvim logicki nacin objasniti,tako isto postoji i hrpa stvari koja su totalna nepoznanica sa nas svjet.

12 godina
neaktivan
Milka30 kaže...

Miš u kutu sobe

Ok,ovo i nije bas nekakvo iskustvo,vise je test koji sam proveo sam na sebi!

Citajuci Arthura CC,odlucio sam sam sebe testirati teskom moći samouvjeravanja.Kaže....

Budite sami u sobi,tišina,smireni i probajte se uvjeriti da imate miša u kutu sobe koji nešta gricka.Ono,bas se uvjerite!

Nakon nekoga vremena,zaista cete cuti da nesta gricka u kutu!

Da nebi, koje sam ja sreće stvarno bi bio miš u kutu...nebi bio prvi koji se ušetao u kuću {#}

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
14 godina
neaktivan
Milka30 kaže...

Infra-zvuk iskustvo

Kod kumova smo pili kavicu na terasi.Suncan dan,negdje oko 15:00h,ono laganini se gušta....

Odjednom,u želucu osjetih nekakvu nelagodu,pritisak...tesko za opisati,ali ono,bas u kuhcu stanje.No ono,šutim,naravno da se necu sramotiti svojim zelucanim problemima.

No i kum i kuma,te moja skvo,lagano ušute i krenu se meškoljiti.Ja i kum se u cudu cudimo da su nase drage ženice prestale kokodakati,ne zapocnemo pricu na tu temu smijajuci se.

No nekako,jbg.je to smjesna tema,ali obojica se smijemo ko preko kuhca.

Nakon 15-tak min kumi pozli i izriga se pred nama,ko ja kada zabrijem u lokalnoj birtiji.Ma ono iz cista mira!Naravno,pokupili smo se i ostavili kuma i kumu da se ljece.

Sjeli smo u auto i krenuli u vec prije zacrtani put prema drugome prijatelju koji ima zoo vrt!

Cjelim putem nam nije bilo bas ugodno,imali smo osjecaj kao da ce se nesta ruzno desiti!

Dosli smo u zoo park,i zvrcnuo sam prijatelja(vlasnika),on se javio....i ...RUZAN OSJECAJ JE NESTAO?????

Sjeli smo na terasu i cakulali o neobicnome iskustvu sa vlasnikom.On se samo nasmijao!

Hehehe,ajd dodite da vam pokazem nesta,sve ce vam biti jasnije-rekao je!

Doveo nas je do Simbe(Bengalski tigar),usao u kavez sa njim,inace nista cudno,vec sam vidao da ulazi i igra se sa njim kao sa kućnmo mačkicom.

Poceo ga je dražiti-huškati,Simba se povukao u kut iskesio svoje zubalo i sasvim lagano poceo režati...

Meni odma žgaravica,pritisak u glavi-ma opca nelagoda,moja žena mi je zarila nokte u podlakticu i stisla se uz mene,ko da mi je plača sjela na račun!

Tek tada sam upoznao moć infrasounda,jer hebes ti to kada Simba reži ili urliče,hebeno je to kada pusta te svoje nečujne zvukove.

Vazno je napomenuti da zoo park i moj kum su udaljeni cc oko 3 km zracne linije,tek onda sam se zabezeknuo koliko to moze daleko putovati.

Želiš reći da je taj Bengalski tigar djelovao sa Infra-zvukom na vas dok ste bili kod kumova 3km dalje? {#}

One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can't fly.
14 godina
majstorSZ kaže...

Želiš reći da je taj Bengalski tigar djelovao sa Infra-zvukom na vas dok ste bili kod kumova 3km dalje? {#}

Da,zaboravio sam napisati da mi je gazda zoo parka rekao da je Simbu dražio za nekakvu djecu prije nego sto cemo mi doci!

Covjece,ne mozes vjerovati,koliko je močan taj zvuk-ne cujes ga ali osjetis!

14 godina
neaktivan
Stvarno mocan zvuk. Nije mi vrag dao mira pa sam se uhvatio googlanja dok sam cekao tvoj odgovor. Nasao sam na youtubeu neki zvuk od kojeg su me prosli trnci, rodjak je isto poslusao njega su prosli trnci i nakon duzeg slusanja kaze da bi mozda imao i potrebu za povracanjem.
Nisam odmah povjerovao u pricu ali googlajuc sam se uvjerio da je moguce..
One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can't fly.
13 godina
neaktivan
Milka30 kaže...

Hebo ti domovinu,vojsku,stražu,dao sam si petama vjetra i bjež,natrag u tabor.

LOL {#}

15 godina
majstorSZ kaže...
Stvarno mocan zvuk. Nije mi vrag dao mira pa sam se uhvatio googlanja dok sam cekao tvoj odgovor. Nasao sam na youtubeu neki zvuk od kojeg su me prosli trnci, rodjak je isto poslusao njega su prosli trnci i nakon duzeg slusanja kaze da bi mozda imao i potrebu za povracanjem.
Nisam odmah povjerovao u pricu ali googlajuc sam se uvjerio da je moguce..

link?

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
Paranormalno

Pa poznato je da zvuk može utjecati na promjene raspoloženja ljudi i takvi eksperimenti su se izvodili.

Zapravo čitao sam za nekakav pokušaj gdje su valjda Rusi, a vjerojatno onda i Amerikanci pokušali zvukovima frekvencija koji su ispod i iznad praga čujnosti ljudskog uha (prag je od 20 Hz-20KHz) utjecati ljudima na raspoloženje i psihu i to čak onih ljudi koji su stotine kilometara udaljeni od tog uređaja. Postigli su nekakve rezultate, ali ako je i bilo bitnih rezultata, oni su vjerojatno tajna.

Također se sjećam da nam je profesor u srednjoj školi rekao da rezonantna frekvencija može biti opasna tj. ako se pogodi rezonantna frekvencija nekog organa (bubrega recimo), on bi se mogao rasprsnuti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 10:11 (Izzy).
14 godina
Paranormalno

Vec je dokazano da tigrovi koriste infrasound da paraliziraju svoj pljen,slonovi i kitovi za međusobnu komunikaciju....Sjetimo se da šišmiši,pa čaki pojedini ljudi koji su sljepi koriste eho za orjentaciju...zmije "paralizirajuci pogled"....

Hoću reči,svijet je prepun pojava koje još ljudski um ne razumije,ne moze si pojmiti nesta na sto nije navikao ili ne moze vidjeti,čuti,osjetiti.

Te pojave su tu,ali opet nisu paranormalne,ili opet jesu,jer ih takvima nazivamo!

Postoje kamere koje snimaju ultraljubičasto zracenje,infra crveno,naši HEP-ovci imaju kameru koja snima elekt.praznjenje elektriciteta,na dalekovodima(gledao sam kroz nju)...

Sve te "paranormalne" pojave mi golim okom ne vidimo-ali su opet tu!

E sada,pitam se,zasto onda i duhovi ili duše ne bi bile moguče?Možda su one cjelo vrijeme oko nas,ali ih ne mozemo vidjeti jer zrace nama jos nepoznatom spektru!

Moguce,zar ne?

Eh da,,zaboravio sam napomenuti,u svezi kolege gore koji tvrdi da je na Youtubeu nasao na infrasound.

Zar za infrasound ne moras imati močan niskotonac koji moze emitirati takvu vrstu zvukova?Jer mislim da ovo sto vecina forumasa ima od speakersa ne moze emitirati pravi infrasound!

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 12:12 (Milka30).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice