Paranormalno

poruka: 2.052
|
čitano: 441.043
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Paranormalno

Moguće da se it desi.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
16 godina
protjeran
RE: Paranormalno
PC Street Hacker kaže...

Moguće da se it desi.

možeš mi molim te malo pojasnit kaj si pod tim mislio?
Kondomi su zakon, koristite ih i vi!
16 godina
neaktivan
Paranormalno

Evo sta se meni nedavno desilo:

Ja otiso spavat i skinuo trenirku sa sebe i majicu.Bio sam samo u boksericama i potkosulji.Kad sam se probudio na meni debela trenirka,debela majica(nije moja),i vesta a ja ono sav oznojan ne znam sta je bilo

Konfa:Intel Celeron 2.4Ghz/ATI Radeon 9550 128MB/NO-name napajanje 400W/MBO:Asrock P4V88+/HDD:80GB/1.5 GB ram/
17 godina
besla kaže...

Ja otiso spavat i skinuo trenirku sa sebe i majicu.Bio sam samo u boksericama i potkosulji.Kad sam se probudio na meni debela trenirka,debela majica(nije moja),i vesta a ja ono sav oznojan ne znam sta je bilo

Možda si u snu kihao ili slično pa te netko od tvojih dok si bio u polu snu obukao pa si zaboravio ili si čak sam a da si bio komatozan pa se ne sječaš!
16 godina
neaktivan
Joe Cavallo kaže...
besla kaže...

Možda si u snu kihao ili slično pa te netko od tvojih dok si bio u polu snu obukao pa si zaboravio ili si čak sam a da si bio komatozan pa se ne sječaš!
  LOL, nego ga je cijelog obuko dok je bio u polusnu,pa probudio bi se iz bilo kakvog sna da te neko oblači.
Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
17 godina
StormZg kaže...
Joe Cavallo kaže...
besla kaže...

LOL, nego ga je cijelog obuko dok je bio u polusnu,pa probudio bi se iz bilo kakvog sna da te neko oblači.
 Očito nikad nisi bio tako umoran da i kad se probudiš u toku noći i radiš nešto da se toga ujutro ne sjećaš! Još pogotovo ako si bolestan ili slično!
16 godina
neaktivan
Joe Cavallo kaže...
StormZg kaže...
Joe Cavallo kaže...
besla kaže...

Očito nikad nisi bio tako umoran da i kad se probudiš u toku noći i radiš nešto da se toga ujutro ne sjećaš! Još pogotovo ako si bolestan ili slično!
  Pa zna se dogoditi da zaboravim,ali me nitko nije oblačio da nisam znao. Mene najviše od svega fascinira, kad pokušavam zaspit dogodi mi se da se stresem,on sam od sebe.
Čuo sam da se i drugima to događa, ali ZAŠTO???? 

Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
17 godina
neaktivan
I like chineese kaže...
PC Street Hacker kaže...

Moguće da se it desi.

možeš mi molim te malo pojasnit kaj si pod tim mislio?
 Mislio sam da se taj događaj sa psima može desit.
Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
16 godina

Prije dok sam igro Call of Duty prek multiplayera.. sam cudne stvari, kad bi lego spavat , znaci u svojoj sobi, ak nebi nikog bilo od ukucana u dnevnom boravku i svjetlo da je upaljeno.. ja bi cuo glasove ispred mojeg stana al neke fakat jezive ko da neko vristi a pokusava uc u moj stan.. i ja upalim svjetlo pogledom kroz spijunku nema niceg nis se ne cuje. odem lec opet cujem onda sam stavio mp3 u usi da morem zaspat, kad sma presto igrat mi se to ne dogadja vise.. zna ko zast?

A kad mi stari ili stara gledaju u dnevnom tv a ja idem spat onda je sve normalno nis ne cujem! :S

16 godina
Paranormalno

www.net.hr/planet-x/page/2009/02/05/0516006.html

pogledajte sami i zaključite,ne mora to biti stvarno,to samo može biti u vašoj glavi....

2 su pravila za uspjeh u životu: 1) Nikad ne reci ljudima sve što znaš.
16 godina
protjeran
DAXINHO146 kaže...

Prije dok sam igro Call of Duty prek multiplayera.. sam cudne stvari, kad bi lego spavat , znaci u svojoj sobi, ak nebi nikog bilo od ukucana u dnevnom boravku i svjetlo da je upaljeno.. ja bi cuo glasove ispred mojeg stana al neke fakat jezive ko da neko vristi a pokusava uc u moj stan.. i ja upalim svjetlo pogledom kroz spijunku nema niceg nis se ne cuje. odem lec opet cujem onda sam stavio mp3 u usi da morem zaspat, kad sma presto igrat mi se to ne dogadja vise.. zna ko zast?

A kad mi stari ili stara gledaju u dnevnom tv a ja idem spat onda je sve normalno nis ne cujem! :S

bilo je par takvih slučajeva, to ti se može dogoditi zbog puno gledanja filmova, koji na neki način (da li pozitivni ili negativni) utječu na tvoju psihu. to su najčešće akcijski (od njih si uzbuđen-naravno ne na onaj način), horori (valjda je svima jasno zašto), drame koje imaju bliske veze sa onime što se tebi dogodilo (npr. ako si napušteno dijete, kad gledaš neki film o napuštenoj djeci, mogla bi ti se vratiti neka bolna sjećanja, moš past u depresiju itd.)- ta analiza vrijedi kod većine ljudi, ali naravno neki reagiraju drugačije.
to je što se tiče filmova, a što se tiče igara, ti si govorio nešto o tome da si čuo te glasove, dok si igrao COD. pa objašnjenje je praktički isto kao i za akcijske filmove - puno uzbuđenja, andrenalin, puno agresivnosti (niš' posebno za neku igru, ali se to u stvarnom životu može drastično odraziti), s tim da kod igara to sve dolazi još više, zato što si u igri s tipom FtF (face to face), a na filmu ipak imaš kadrove, koji rjetko prikazuju izravnu borbu.  
17 godina
neaktivan
Paranormalno

Meni se često puta znalo dogoditi da kad idem spavati i dok ležim u krevetu odjednom dobijem osjećaj kao da padam i onda se trgnem i sve je normalno

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
16 godina
Paranormalno

Mene je jednog jutra probudilo nesto odvratno..pretrnuo sam bio do straha dok sam lezao u krevetu i slusao taj hod i to disanje ispred prozora svoje sobe...nikad to necu zaboraviti ...bilo je oko 4 ujutro...najednom me probudi tezak hod nekoga ko je disao kao ogrman gmaz kao dinosaur ... nikad me nije bilo tako strah...kao da me zeli pojesti....a godinu dana prije toga sam dozivio isto...po ljeti mi se to desilo......ne pljugam...:)

16 godina

tako i meni...puno puta mi se to desi....

16 godina
neaktivan
BORN kaže...

Meni se često puta znalo dogoditi da kad idem spavati i dok ležim u krevetu odjednom dobijem osjećaj kao da padam i onda se trgnem i sve je normalno

e tako se i meni nekad dogodi...
16 godina
Paranormalno

Niste normalni, meni je groblje od kuće 70-ak metara, od prvog razreda sam išao po noći kroz groblje kad bih se vraćao iz škole

sve se to svodi na ljudsku psihu i ništa više.

To što se streseš je normalna pojava za sve ljude

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
17 godina
Paranormalno

meni se dogadja da sanjam u serijama, znaci neku drugu noc se nastavlja san neceg sto sam prije sanjao, cak se cesto dogadja da u snu  postanem svjestan da je to samo san, pa mogu na neki nacin kontrolirat sebe u snu i radit sto hocu, sto ne bi smio raditi u normalnom zivotu, npr. sanjao sam neku zensku koja mi se inace svidja, cim sam postao svjestan da je to samo san manio sam se price i presao na stvar, i tako je izgledalo sve uvjerljivo da kad sam se probudio sjecao sam se svih detalja kao da nije bio san vec da je se nekad desilo pa da se toga prisjecam,jednom sam sanjao neki party sve je bilo ono kao dosadni san sve dok nisam shvatio da je samo san i da mogu radit sta hocu, kad sam postao svjestan krenio sam redom po zenama, fin osjecaj kad se ujutro probudite i jos se prisjecate takvog snova, svjet u kojem vam je dopusteno da radite sta hocete, u kojem mozete da ostvarite svoje najdivnije snove, s tim sto cu naglasiti da ne mogu sanjati sta ja hocu vec samo prilagodjavat se onome sto vec sanjao, ne bojeci se da nesto krivo ne uradim i naravno ne mogu to stalno...  citao sam kasnije da cak postoje knjige koje uce kako se kontrolirat u snu, a ja mogu garantovat da je to moguce postici.

16 godina
Paranormalno

takvi snovi zovu se lucidni snovi upšiš u google pa vidi šta ti piše.

To ti nije ništa paranormalno, istraživanja su pokazala da svaki čovjek u životu doživi 2-4 lucidna sna,

prosjek ima ljudi šta ih imaju bezbroj

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2009 3:52 (Makić).
17 godina

vidio sam kasnije i cuo za to, osim toga cudno je da je u vitezu u trgovackom centru FIS prosle godine bomba eksplodirala bas na kasi 13, od moguci 15-16 kasa koliko ih ima, a bomba nije postavljena tu, vec je valjda dospjela tu kad je covjek tj cuvar koji je poginuo prenosio.

16 godina
neaktivan
Paranormalno

Hmpf, moram priznati da sam plah i da sam se naježil čitajući neke stvari ovdje, ali neke stvari sam na sebi potvrdio da su samo rezultat zaborava. Npr, ovo da ste ošli spavati skoro goli, a probudili se sa sedam slojeva odjeće, često mi se slično događa, odgovor je jednostavan. Često mi, kada se kratko po noći budim, fali filma(nisam pijanNevinašce, niti napušen, hell no!!!!) pa se budim pokriven do nosa, a da prije deku nisam ni imao. Inače često kod kuće čujem da me netko zove, a zapravo me nitko ne treba. I isto mi škripe stvari, al to je čista fizika...

If death of one man can save thousand lives,then that one sacrifice is worth it!
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2009 22:09 (Altair).
16 godina
neaktivan
BORN kaže...

ma to mi je najdraze kad mi se dogodi, sanjam i odjednom sve crno i pocnem padat, i tren prije nego dotaknem tlo se naglo zatresem i probudim sav znojav Smijeh
17 godina
Paranormalno

Evo što mi se desilo prije par dana. Spremao sam oprano posudje i vidim čaša na nozi za viski i sl. napukla ali onako blizu ruba skroz ukrug i samo je mali djelić ostao da drži taj "prsten" od ruba čaše i ostatak čaše. Kad sam uhvatio taj " prsten" ostao mi je u ruci, i samo sam u čudjenju gledao kako se to desilo. Eh sad, to nije ništa paranormalno, ali nakon 2 dana drugu čašu ali iz istog servisa također spremam nakon sušenja ( stoje pokraj lavandina ) i nećete vjerovat totalno isto napuknuće. Ja jednostavno nisam mogao vjerovat. Možda da ih usporedjuš koji mm razlika u visini gdje je puklo. Kad sam tu čašu digao i vidio trnci su me prošli.

17 godina
neaktivan
Gnarrkill kaže...
BORN kaže...

ma to mi je najdraze kad mi se dogodi, sanjam i odjednom sve crno i pocnem padat, i tren prije nego dotaknem tlo se naglo zatresem i probudim sav znojav Smijeh
 Postoji teorija da kad bi stvarno tako "pao" u snu, tj. kad bi dosao do tla, da bi umro! Jednostavno bi se mozak od prevelikog soka "ugasio", ili bi pao u komu!
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Paranormalno

Par puta mi se znalo desiti dok pokusavam zaspat: zatvorim oci oko 23h i kad ih otvorim ono 2-3 ujtro i oci me peku????

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz /HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr Windows 7 x86
16 godina
neaktivan

uff, bolesno....to mi se dogadjalo stotinu puta i svaki put se probudim prije nego dotaknem tlo

16 godina
protjeran
BORN kaže...

ja isto tak nekak, to mi se događa kad se nešto zamislim, ili kad sam na rubu sna.
16 godina
neaktivan
Paranormalno

Evo sto se meni jednom desilo, jedne veceri dodjem kuci oko 2 , vrata bila zakljucana starci spavaju, ja ljepo uzmem svoj kljuc odkljucam bravu okrenem kljuc kad ono nemogu otvorit vrata, kao da je zakljucano a nije jer sam odkljuco, i zvonim ja da probudim starce da mi otvore i nista, probam na silo kvaku otvorit i nista...tako sam jedno 20 min vani ceko i razmisljo kako da uđem u kucu a vani bilo jako hladno -10 , idem tako ponovo probat otvorit vrata i normalno se otvore... WTF? ja brijem da se bravica bila zamrznula od velike hladnoce pa se zato nisu dala otvorit... :P

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2009 17:38 (mtopol).
16 godina
Paranormalno

Ja sam takoder imao razna iskustva, jednom sam sanjao, bilo je to prije 10 ak godina sanjao sam da igram igru ( a prije toga igrao sam neka sranja u kojima samo mozes vozit aute) i onako sav sretan vozim aute, vozim heliće, tenkove onako mapa je ogromna, kad ono za nekoliko godina dode GTA SA. Vjerovali ili ne sve je bilo isto kao u igri...helic sam vozio kao u snu...

Takoder kad sanjam cesto kontroliram snove, nekad neznam dali sanjam ili  je to stvarnost ali sve češće znam da sanjam i često pokušavam "skočit sa visine" ( u snu) znajući da mi se ništa neće dogoditi, ali nikako nemogu jer me strah šta će biti ako zaista skočim

( iako sanjam), nikad jos nisam uspio kontrolirat takvu situaciju ali ću pokušat ako bude situacija u snu takva...

Znam da mislite da baljezgam gluposti, no istina je...

17 godina
Gnarrkill kaže...

uff, bolesno....to mi se dogadjalo stotinu puta i svaki put se probudim prije nego dotaknem tlo

E ja se tako skoro stalno budim, skoro padnes sa kreveta, sav uplasen kad ono samo obrises znoj i kases uuh(olaksanje, jer je san)
17 godina
neaktivan
I like chineese kaže...
BORN kaže...

ja isto tak nekak, to mi se događa kad se nešto zamislim, ili kad sam na rubu sna.
 Dogodi se baš u trenutku kad čovjek treba zaspati. Ona granica između jave i sna
Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice