Moguće da se it desi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moguće da se it desi.
Evo sta se meni nedavno desilo:
Ja otiso spavat i skinuo trenirku sa sebe i majicu.Bio sam samo u boksericama i potkosulji.Kad sam se probudio na meni debela trenirka,debela majica(nije moja),i vesta a ja ono sav oznojan ne znam sta je bilo
Ja otiso spavat i skinuo trenirku sa sebe i majicu.Bio sam samo u boksericama i potkosulji.Kad sam se probudio na meni debela trenirka,debela majica(nije moja),i vesta a ja ono sav oznojan ne znam sta je bilo
Moguće da se it desi.
Prije dok sam igro Call of Duty prek multiplayera.. sam cudne stvari, kad bi lego spavat , znaci u svojoj sobi, ak nebi nikog bilo od ukucana u dnevnom boravku i svjetlo da je upaljeno.. ja bi cuo glasove ispred mojeg stana al neke fakat jezive ko da neko vristi a pokusava uc u moj stan.. i ja upalim svjetlo pogledom kroz spijunku nema niceg nis se ne cuje. odem lec opet cujem onda sam stavio mp3 u usi da morem zaspat, kad sma presto igrat mi se to ne dogadja vise.. zna ko zast?
A kad mi stari ili stara gledaju u dnevnom tv a ja idem spat onda je sve normalno nis ne cujem! :S
www.net.hr/planet-x/page/2009/02/05/0516006.html
pogledajte sami i zaključite,ne mora to biti stvarno,to samo može biti u vašoj glavi....
Prije dok sam igro Call of Duty prek multiplayera.. sam cudne stvari, kad bi lego spavat , znaci u svojoj sobi, ak nebi nikog bilo od ukucana u dnevnom boravku i svjetlo da je upaljeno.. ja bi cuo glasove ispred mojeg stana al neke fakat jezive ko da neko vristi a pokusava uc u moj stan.. i ja upalim svjetlo pogledom kroz spijunku nema niceg nis se ne cuje. odem lec opet cujem onda sam stavio mp3 u usi da morem zaspat, kad sma presto igrat mi se to ne dogadja vise.. zna ko zast?
A kad mi stari ili stara gledaju u dnevnom tv a ja idem spat onda je sve normalno nis ne cujem! :S
Meni se često puta znalo dogoditi da kad idem spavati i dok ležim u krevetu odjednom dobijem osjećaj kao da padam i onda se trgnem i sve je normalno
Mene je jednog jutra probudilo nesto odvratno..pretrnuo sam bio do straha dok sam lezao u krevetu i slusao taj hod i to disanje ispred prozora svoje sobe...nikad to necu zaboraviti ...bilo je oko 4 ujutro...najednom me probudi tezak hod nekoga ko je disao kao ogrman gmaz kao dinosaur ... nikad me nije bilo tako strah...kao da me zeli pojesti....a godinu dana prije toga sam dozivio isto...po ljeti mi se to desilo......ne pljugam...:)
tako i meni...puno puta mi se to desi....
Meni se često puta znalo dogoditi da kad idem spavati i dok ležim u krevetu odjednom dobijem osjećaj kao da padam i onda se trgnem i sve je normalno
Niste normalni, meni je groblje od kuće 70-ak metara, od prvog razreda sam išao po noći kroz groblje kad bih se vraćao iz škole
sve se to svodi na ljudsku psihu i ništa više.
To što se streseš je normalna pojava za sve ljude
meni se dogadja da sanjam u serijama, znaci neku drugu noc se nastavlja san neceg sto sam prije sanjao, cak se cesto dogadja da u snu postanem svjestan da je to samo san, pa mogu na neki nacin kontrolirat sebe u snu i radit sto hocu, sto ne bi smio raditi u normalnom zivotu, npr. sanjao sam neku zensku koja mi se inace svidja, cim sam postao svjestan da je to samo san manio sam se price i presao na stvar, i tako je izgledalo sve uvjerljivo da kad sam se probudio sjecao sam se svih detalja kao da nije bio san vec da je se nekad desilo pa da se toga prisjecam,jednom sam sanjao neki party sve je bilo ono kao dosadni san sve dok nisam shvatio da je samo san i da mogu radit sta hocu, kad sam postao svjestan krenio sam redom po zenama, fin osjecaj kad se ujutro probudite i jos se prisjecate takvog snova, svjet u kojem vam je dopusteno da radite sta hocete, u kojem mozete da ostvarite svoje najdivnije snove, s tim sto cu naglasiti da ne mogu sanjati sta ja hocu vec samo prilagodjavat se onome sto vec sanjao, ne bojeci se da nesto krivo ne uradim i naravno ne mogu to stalno... citao sam kasnije da cak postoje knjige koje uce kako se kontrolirat u snu, a ja mogu garantovat da je to moguce postici.
takvi snovi zovu se lucidni snovi upšiš u google pa vidi šta ti piše.
To ti nije ništa paranormalno, istraživanja su pokazala da svaki čovjek u životu doživi 2-4 lucidna sna,
prosjek ima ljudi šta ih imaju bezbroj
vidio sam kasnije i cuo za to, osim toga cudno je da je u vitezu u trgovackom centru FIS prosle godine bomba eksplodirala bas na kasi 13, od moguci 15-16 kasa koliko ih ima, a bomba nije postavljena tu, vec je valjda dospjela tu kad je covjek tj cuvar koji je poginuo prenosio.
Hmpf, moram priznati da sam plah i da sam se naježil čitajući neke stvari ovdje, ali neke stvari sam na sebi potvrdio da su samo rezultat zaborava. Npr, ovo da ste ošli spavati skoro goli, a probudili se sa sedam slojeva odjeće, često mi se slično događa, odgovor je jednostavan. Često mi, kada se kratko po noći budim, fali filma(nisam pijan, niti napušen, hell no!!!!) pa se budim pokriven do nosa, a da prije deku nisam ni imao. Inače često kod kuće čujem da me netko zove, a zapravo me nitko ne treba. I isto mi škripe stvari, al to je čista fizika...

Evo što mi se desilo prije par dana. Spremao sam oprano posudje i vidim čaša na nozi za viski i sl. napukla ali onako blizu ruba skroz ukrug i samo je mali djelić ostao da drži taj "prsten" od ruba čaše i ostatak čaše. Kad sam uhvatio taj " prsten" ostao mi je u ruci, i samo sam u čudjenju gledao kako se to desilo. Eh sad, to nije ništa paranormalno, ali nakon 2 dana drugu čašu ali iz istog servisa također spremam nakon sušenja ( stoje pokraj lavandina ) i nećete vjerovat totalno isto napuknuće. Ja jednostavno nisam mogao vjerovat. Možda da ih usporedjuš koji mm razlika u visini gdje je puklo. Kad sam tu čašu digao i vidio trnci su me prošli.

Par puta mi se znalo desiti dok pokusavam zaspat: zatvorim oci oko 23h i kad ih otvorim ono 2-3 ujtro i oci me peku????
uff, bolesno....to mi se dogadjalo stotinu puta i svaki put se probudim prije nego dotaknem tlo
Evo sto se meni jednom desilo, jedne veceri dodjem kuci oko 2 , vrata bila zakljucana starci spavaju, ja ljepo uzmem svoj kljuc odkljucam bravu okrenem kljuc kad ono nemogu otvorit vrata, kao da je zakljucano a nije jer sam odkljuco, i zvonim ja da probudim starce da mi otvore i nista, probam na silo kvaku otvorit i nista...tako sam jedno 20 min vani ceko i razmisljo kako da uđem u kucu a vani bilo jako hladno -10 , idem tako ponovo probat otvorit vrata i normalno se otvore... WTF? ja brijem da se bravica bila zamrznula od velike hladnoce pa se zato nisu dala otvorit... :P
Ja sam takoder imao razna iskustva, jednom sam sanjao, bilo je to prije 10 ak godina sanjao sam da igram igru ( a prije toga igrao sam neka sranja u kojima samo mozes vozit aute) i onako sav sretan vozim aute, vozim heliće, tenkove onako mapa je ogromna, kad ono za nekoliko godina dode GTA SA. Vjerovali ili ne sve je bilo isto kao u igri...helic sam vozio kao u snu...
Takoder kad sanjam cesto kontroliram snove, nekad neznam dali sanjam ili je to stvarnost ali sve češće znam da sanjam i često pokušavam "skočit sa visine" ( u snu) znajući da mi se ništa neće dogoditi, ali nikako nemogu jer me strah šta će biti ako zaista skočim
( iako sanjam), nikad jos nisam uspio kontrolirat takvu situaciju ali ću pokušat ako bude situacija u snu takva...
Znam da mislite da baljezgam gluposti, no istina je...
uff, bolesno....to mi se dogadjalo stotinu puta i svaki put se probudim prije nego dotaknem tlo