Portal...
Hehe i meni malo zao na kraju :P
Portal...
Hehe i meni malo zao na kraju :P
fatal frame 2 crimson butterfly
kad sestra ubi svoju sestru a cijelo vrijeme je bila uz nju do kraj igre
i jako tuzna pjesma
Čudi me da nitko nije spomenuo GTA 4 kad moraš odlučit da li će ti poginut rodjak i da će te cura odj*bat ili će ti cura poginut!! TO je meni bilo full ono za rasplakat se!! Dobro su napravili taj dio! Još sam se više rasplakao kad nikako nisam mogao proći tu usranu misiju prije vjenjčanja!! Bilo jedna ili druga!! Obje su gadne i teške!! JA sam se odlučio za onu da mi cura pogine!!
kako se zove ta misija????
Star Wars : The Force Unleashed
Zomg, 6 stranica teme, nigdje
PLANESCAPE: TORMENTA!
The Prica u povijesti igara, sto se tice depresije... povijest svakog lika je tuzna...
What can change a nature of a man?
CoD5 kad me na kraju rani onaj švabo...nezz jel onaj umre kasnije ali mi je malo tužno..
Meni je najtuznija prica o Super Mariu. Igras, igras..predes brda i doline, silazis kroz cijevi dole u podzemlje i udaras glavom u novcice, skaces po liftovima da bi spasio princezu pa zatim moras ubiti zmaja kad ono...pojede te kornjaca.
Strasno.
Jaoo pa ne znam tocno, bio sam jako mali kada sam igrao Max Paynea i Spidermana 2. Stalno sam se bojao sta ce biti ako me ube i to i kasno navecer igranje Max Payna uff grozno, ali me i nasmijao kada je igrao moj brat to kada ja nisam mogao preci, a sta mogu bio sam pinklec koko niti 6 godina haha on ih u jaja reseto xD. Preko weba ovako mozda Hotel 626. Od novijih igara Fallout 3 definitivno i Siren.
Portal...
Ajme, onaj dio kad treba baciti companion cube u vatru....
Ne želim to više nikad napraviti!
Super Mario .. ja i lazarus long smo plakali na kraju ...
Super Mario .. plakao sam na kraju ...
Ma bravo.
Pacman!
Šalim se,meni je bio tužan Assassin's Creed II,ubiju ti oca i dva brata izdajom.
Super Mario .. ja i lazarus long smo plakali na kraju ...
Smrc, a tek kad se sjetim koliko sam gljiva pojeo da porstem. Cak sam dobio toliku silu da sam mogao leteti, pa roniti ispod vode.
Proklete kornjace....
The Saboteur
CoD MW
CoD MW 2
Fahrenheit (Ko je napravio ovu igricu i smislio joj scenario itd... svaka mu časa graha)
assassins creed brotherhood :(
assassins creed brotherhood :(
Pitao bih te sto se radi ali ne mogu.
Da nisi ni slucajno reka xD
EPIC trenutak (jedva sam zadržao emocije)... Inače Ghost je baš badass lik u igri.
BTW, jedna od najtužnijih mi je Max Payne.
Meni MW2 kad tebe i Ghosta izda general Shepherd i zapali obadvoje :(
modern warware 2 kraj je tuzan kad te skoro ubiju
Dreamfall, Fahrenheit, Syberia...
COD MW, MW2? <--- Nisam imao pojma da netko igra SP, pa možete mislit moje iznenađenje da tu ima neka "priča",
pa još NAJTUŽNIJA ahahhahha NEMREM VJEROVAT!!
Dreamfall, Fahrenheit, Syberia...
Ovdje sve ovisi o tebi dali će biti tužna ili sretna.
Red Dead Redemption
Definitivno je Max payne i to prvi dio i drugi ima tuznu pricu ali jedinica je bas ono :-(((