Provider mobilnog interneta u BiH

poruka: 19
|
čitano: 6.660
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran

Pozdrav, idem na skijanje na Jahorinu, pa me zanima u Bosni gdje se i od kojeg providera moze nabavit onaj stick za mobilni internet(ko šta mi imamo od Vipa, Tele 2 itd). Već stick imam od Vipa, samo mi treba kartica.

Dali uopće ima tamo 3G, znam da su pred par mjeseci dobili ADSL, pa možda nemaju. I tko ima najeftinje, najbolju uslugu, po mogućnosti dati link:)

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Provider mobilnog interneta u BiH
proćerani kaže...

Pozdrav, idem na skijanje na Jahorinu, pa me zanima u Bosni gdje se i od kojeg providera moze nabavit onaj stick za mobilni internet(ko šta mi imamo od Vipa, Tele 2 itd). Već stick imam od Vipa, samo mi treba kartica.

Dali uopće ima tamo 3G, znam da su pred par mjeseci dobili ADSL, pa možda nemaju. I tko ima najeftinje, najbolju uslugu, po mogućnosti dati link:)

Pa imaš 3 provider-a:

• BH Mobile
  • HT Eronet
  • M-Tel

U nas je je podjela po korištenju ovakva:

• Muslimani
  • Hrvati
  • Srbi većinom i dijelom Hrvati i Muslimani (npr. poruka je 5 feninga)

Ja mislim da svi imaju pokrivenu cijelu BiH, a Eronet-ov 3G sam i ja sam koristio (doduse ne na planinama), ali u raznim dijelovima BiH.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
13 godina
protjeran

Hvala. Dali ću moći samo karticu kupit koju cu stavit u svoj vodafone stick ili ću morat cjeli paket sa stickom kupovati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
proćerani kaže...

Hvala. Dali ću moći samo karticu kupit koju cu stavit u svoj vodafone stick ili ću morat cjeli paket sa stickom kupovati?

HT Eronet broj je sam po sebi jeftin, 3G pristup sam na mobitelu dobio klasičnim načinom (posaljem im poruku ili nazovem i dobijem SMS sa postavkama).

Ne znam hoće li u Vodafon stick-u raditi, ali stvarno ne vidim razloga zašto ne bi (osim ako stick npr. nema u sebi ograničenje).

Sad ću još malo google-ati pa ti javim.

Evo nešto o BH mobile stick-ovima. 

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2011 19:00 (Mentalist).
16 godina
neaktivan

Radit će ti vipov ako je otključan ali ne sa vodafone softwareom, znači zavisi koji stick imaš ili sa huawei mobile partner-om ili sa zte join air-om s tim da moraš ručno unijeti postavke od te neke mreže u novi profil tipa apn itd...

i kakve veze ima adsl sa 3G? jedno ne isključuje drugo nikako :)

bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2011 20:29 (Oldy).

0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Oldy kaže...

Radit će ti vipov ako je otključan ali ne sa vodafone softwareom, znači zavisi koji stick imaš ili sa huawei mobile partner-om ili sa zte join air-om s tim da moraš ručno unijeti postavke od te neke mreže u novi profil tipa apn itd...

i kakve veze ima adsl sa 3G? jedno ne isključuje drugo nikako :)

Lol, nisam to ni mislio. Nego pošto su tek pred 10 mjeseci dobili ADSL, a u svim državama je već 5-6 godina i više, mislio sam da još nemaju 3G uopće.

16 godina
neaktivan

A-ha to a čuj jedino što znam da jesu dosta tanki sa tim dosta slabiji od nas (a ni mi nismo bajni) ali to je samo teoretski što znam o njihovom 3G, trebat će ti na to odgovoriti baš netko od susjeda tko to koristi

0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Oldy kaže...

A-ha to a čuj jedino što znam da jesu dosta tanki sa tim dosta slabiji od nas (a ni mi nismo bajni) ali to je samo teoretski što znam o njihovom 3G, trebat će ti na to odgovoriti baš netko od susjeda tko to koristi

Čovjek živi u Crikvenici, nema susjeda na Jahorini.

13 godina
protjeran
Mentalist kaže...
Oldy kaže...

Čovjek živi u Crikvenici, nema susjeda na Jahorini.

HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHA{#}

16 godina
neaktivan

Mislio sam na susjede iz Bosne i Hercegovine, koliko znam da su nam još uvijek susjedna država, teško je sa djecom imati posla

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
proćerani kaže...
Nego pošto su tek pred 10 mjeseci dobili ADSL, a u svim državama je već 5-6 godina i više,

{#} kak prije 10 mjeseci?
pa ja u bosni sam imao adsl prije 3 godine.

13 godina
protjeran

Tako sam pred 2-3mjeseca procitao na ovom forumu.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Od kad imamo ADSL u BiH...., samo sto cijene nisu bile pristupacne. A FLAT smo dobili prije desetak mjeseci. Ja osobno koristim netflat 6 paket, 6144/512 kbps, i još imam .com domenu u sklopu paketa.

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
proćerani kaže...

Tako sam pred 2-3mjeseca procitao na ovom forumu.

LOL  to je provala godine

Ja znam da je ADSL u BiH sigurno već 5-6 godina. Al neznam koliko se isplati koristiti ovaj mobilni internet u BiH još.. od svih mislim da je m:tel najpovoljniji..

90% žena je nezadovoljno svojim seksualnim životom, što je i normalno jer ja ne mogu da stignem na sve strane.
13 godina
protjeran

Ispricavam se mislio sam na flat.Al opet poanta je bila da kasne za nama koji kasnimo za ostatkom svijeta:)

Naci odem na kiosk i kupim tu karticu,kolike su cijene odprilike nekih tarifa,znam da u vipu za 10 kn imas flat cjeli dan.trebalo bi mi da tu i tamo oden na internet i odigram minecraft mp.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A nisam baš siguran da je tako jeftino (u snovima možda)

Evo ti ovdje cjenovnik pa prouči malo

BH Telecom

m:tel

ERONET

90% žena je nezadovoljno svojim seksualnim životom, što je i normalno jer ja ne mogu da stignem na sve strane.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
proćerani kaže...

Ispricavam se mislio sam na flat.Al opet poanta je bila da kasne za nama koji kasnimo za ostatkom svijeta:)

Naci odem na kiosk i kupim tu karticu,kolike su cijene odprilike nekih tarifa,znam da u vipu za 10 kn imas flat cjeli dan.trebalo bi mi da tu i tamo oden na internet i odigram minecraft mp.

Uh što nas ocrni {#}  , ne kasnimo baš toliko {#} . Moj ti je savjet da se maneš mobilnih lihvara i nađeš smještaj sa wirelles AP-om.

13 godina
protjeran

Ma nisam vas zelio uvrijedit:)moram jos pitat dal ima wlan tamo gdje sam smjesten,ako ima onda super.ako ne flat tarifa bi bila super,ako ima tako kao i vipu,10 kn cjeli dan.kad dodem tamo otic cu do njihovog centra i raspitat se malo.Hvala svima na pomoći!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Evo sad mi se javio ovaj kod kojeg apartman uzimamo i kaže da imaju wlan, tako  da neću ništa uzimati:)

Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice