Bok
Od zadnjih povećanja brzine imam velikih problema sa bnetom u smislu da veza na internet rjedje neki put par puta dnevno,
a cesce i po par puta na sat.
Zagreb, Crnomerec
Imam njihov 3D paket. Kad veza pukne TV i telefon dalje rade.
Mijenjali su prvo adapter na Cisco routeru a potom su zamijenili Cisco router za Thomson.
Dok je bio Cisco router u igri veza bi se cesto vratila nakon 20-60 sekundi bez potrebe za restartanjem routera, no nakon sto su ga zamijenili za Thomson, moram ga restartati ili na prekidac ili iz browsera.
Komp je spojen zicno, a kad pukne veza ni laptopi koji su spojeni wirelesom nemaju internet, tako da je za pretpostaviti da nije do kompa.
Koristim firewall od Windowsa 7 i Nod32 antivirus, sa licencama, sve je redovito azurirano.
Kažu da je kod njih sve OK te da je nesto do mog kompa te da ce poslati majstora sa laptopom za dijagnozu, no ako ustanove da je kvar bio do mojih kompova - naplatiti ce troskove od 150 Kn.
Koristenje usluge na ovakav nacin je nemoguce jer mi pucaju uploadi fajlova, Skajp konferencije, FTP komparacije direktorija itd, a da ne spominjem online igranje, pukne veza i pogibe ja :)
E sad zanima me tko je imao slicnih problema i kako (ako) ih je rijesio.
Molim vas da napisete:
- Lokacija (grad/kvart):
- kad ste imali probleme:
- kako su se manifestirali:
- kako ste/su ih rijesili:
- koji router ste imal:
- operativni sistem:
Ti podaci ce mi trebati ako mi budu pokusali mazat oci da sam jedini s tim problemom i ako budem morao raskidati ugovor.
Zahvaljujem