Dečki ja vam kažem da su najbolji miševi s kuglicama!
Ali ako više volite laserske uzmite Genius Navigator 335, de iza piše "Made in China"
Dečki ja vam kažem da su najbolji miševi s kuglicama!
Ali ako više volite laserske uzmite Genius Navigator 335, de iza piše "Made in China"
Evo ja naisao u oglasima na Deathaddera za 160kn.Polovan sa garancijom od dvije godine.
Evo ja naisao u oglasima na Deathaddera za 160kn.Polovan sa garancijom od dvije godine.
uzimaj ... ^^ ali pazi da te lik ne zaebe ...
Nece valjda,kaze da ga je kupio u ZG i da ima garanciju od dvije godine i da mu trebaju pare,tipican razlog,ali ponijet cu ja vjerojatno laptop pa cemo ga probati,dali Razerovi misevi rade bez drivera?
...dali Razerovi misevi rade bez drivera?
Da, svi misevi rade bez drivera, ali ne rade razne dodatne funkcije (podesavanje DPI, dodatne tipke).
Radit ce preko Windows drivera, ali ce se ponasati kao najobicniji mis. Tek instalacijom spftwarea dobije razne dodatne mogucnosti.
...dali Razerovi misevi rade bez drivera?
Da, svi misevi rade bez drivera, ali ne rade razne dodatne funkcije (podesavanje DPI, dodatne tipke).
Radit ce preko Windows drivera, ali ce se ponasati kao najobicniji mis. Tek instalacijom spftwarea dobije razne dodatne mogucnosti.
To pitam da znam ako budem probavao mis hoce li odmah raditi.
Skini si dan pre šopinga Razer drivere sa neta i instališi ih na laptop bre. Razumeš?
Probao sam dosta miseva i najbolja kompbinacija mi je Razerov Deathader + Golaithus control podloga(500kn sam platil u zit-u)
deathader mi je najbolji jer je vrlo jednostavan,brz mada ima 1800dpi,precizan,lagan,nista ne skripi,al tipke su mi jedino nekako pretvrde i mis koristim bez drivera jer je komplicirano i jede RAM-a bezveze a skoro nikakve koristi
Meni je Deathadder ujedno jedan od najljepsih miseva.Nadam se da cu ovoga kupiti.
Meni je bijeli DeathAdder (Mac Edition) super lijep, ali ipak je moj Ikari kralj ergonomije i leži u ruci kao ček na milijun dolara.
Deathadder s 1800dpi-a više nije na tržištu, barem ne kod nas..
Sada je verzija sa 3500dpi-a..
Probao sam dosta miseva i najbolja kompbinacija mi je Razerov Deathader + Golaithus control podloga(500kn sam platil u zit-u)
deathader mi je najbolji jer je vrlo jednostavan,brz mada ima 1800dpi,precizan,lagan,nista ne skripi,al tipke su mi jedino nekako pretvrde i mis koristim bez drivera jer je komplicirano i jede RAM-a bezveze a skoro nikakve koristi
Kako mislis vrlo jednostavan? Daj mi primjer komplikovanog misa.
Platis mis 500 kn i koristis ga bez drivera sto znaci kao i svaki drugi genreicki mis?
I jos kazes kako je najbolji ali su ti tipke pretvrde driver mu ne valja nista.
;)
Hhehehhee
Platis mis 500 kn i koristis ga bez drivera sto znaci kao i svaki drugi genreicki mis?
;)
Hhehehhee
pa pod jednostavno sam da ima dve tipke+dve sastrane+scrol jer moji susjedi imaju one dpi ekrancice+neke dodatne tipke+utege+bezicne+baterije+senzore ;)
al ne kuzim sta ce mi driveri?isto mi je tak i tak sam prvi u codu ;) glavno da mis ne laga il nesto skripi i da ga je lijepo drzati,a software mi netreba za to imam ruku :)
lol
pa pod jednostavno sam da ima dve tipke+dve sastrane+scrol jer moji susjedi imaju one dpi ekrancice+neke dodatne tipke+utege+bezicne+baterije+senzore ;)
al ne kuzim sta ce mi driveri?isto mi je tak i tak sam prvi u codu ;) glavno da mis ne laga il nesto skripi i da ga je lijepo drzati,a software mi netreba za to imam ruku :)
lol
Kako vas je zanimljivo citati kako hvalite ono sto i sami imate...
Sto se tice onoga sto susjedi imaju, jedino nekog smisla imaju utezi.
;)
Hhehehhee
lol
Hahahahah
NE trebaju ti driveri?
PA sto ne kupis obicnog geniusa jer ti taj tvoj sad radi kao i mis od 20 kn.
pa sto ce mi driveri?za sto vi koristite drivere?
tak i tak ovi razerovi driveri su nula
Ma u pravu si. Kupis skup mis koji je skup radi dodatnih funkcija izmedju ostalog i onda ih ne koristis. Genijalno ;)
pa kojih dodatnih funkcija pobogu?
evo instalirao sam drivere i sto sad mogu promijenti?nista,sve isto,bezveze
da razumijem,ali nista mi nekoristi jer nista nemoram mijenjati,kuzis?
dpi je na 1800,polling rate 1000,sensitivitiy podesim u igri,a speed mogu i u windowsima,tako da nike koristi,kuzis?
EDIT:Mozilla steka
Ja mislim da ste vi otisli u velikiii OT.
Kad si presao sa smece optike na laser. Nisi probao mx-a i steelseies qck podlogu, nema ista bolje na svijetu.
Ako cemo vec dokazivat, svi pro gameri igraju sa optikama, ili sa mx-om ili sa Microsoft intelli 1.1 (najcesce 1.1), nađe se i pokoji sa deathadderom( a to opet nije laser nego IR senzor), pa se ti misli zasto...
Znaci najbolji (najcesci kod najboljih igraca) su MX518, deathadder i intellimouse 1.1.
I sto je bilo kada si se probudio ?!?!
Pogledaj review. U početku ti se može učiniti bezveze, ali ako odgledaš sva 3 dijela vidjet ćeš da tip dobro zna o čemu govori. I definitivno se vidi da nije plaćeni review.
@luka-cro
Da rezimiramo tvoje izjave. Najbolji mis ti je taj tvoj ali ima tvrde tipke, nista ne mozes mijenjati u drierima koji i sam kazes nista ne valjaju. Ne trebaju ti driveri jer za to kristis ruku (ma sta to znacilo jer ja i pored drivera moram rukom pomicati misa). I sve si to platio 500 kn. Za te pare si mogao da biras misa. Kod logija imas hrpu miseva za koje driveri super rade, mozes mijenajti sta hoces, fenomenalan support, isto tako ne skripe, itd.
Hmmmmmmmmmmmmm
da stvarno čovječe odličan rewiev tip zna vidi se.
stvarno je optički precizniji :O
Dobra mu laboratorija a i vidi se zasto ja ne koristim zicne miseve ;)
Stalno se natezes sa zicom ;)
Svakako pogledaj Razer Abyssus za nekih 300 +kn...izvrstan miš za gaming
http://www.feniks-kompjutori.hr/index.php?module=proizvodi_opsirnije&id=111535&kateg=1102
Kad si presao sa smece optike na laser. Nisi probao mx-a i steelseies qck podlogu, nema ista bolje na svijetu.
Ako cemo vec dokazivat, svi pro gameri igraju sa optikama, ili sa mx-om ili sa Microsoft intelli 1.1 (najcesce 1.1), nađe se i pokoji sa deathadderom( a to opet nije laser nego IR senzor), pa se ti misli zasto...
Znaci najbolji (najcesci kod najboljih igraca) su MX518, deathadder i intellimouse 1.1.
I sto je bilo kada si se probudio ?!?!
Pogledaj review. U početku ti se može učiniti bezveze, ali ako odgledaš sva 3 dijela vidjet ćeš da tip dobro zna o čemu govori. I definitivno se vidi da nije plaćeni review.
Hvala za ovaj video, jer ljudi misle da je skuplje i novije bolje, i nevjeruju da starije moze bit bolje...
Zakljucak ovog videa je da je g500 sranje, mx je bar 10 puta bolji, kao vjerojatno i drugi skuplji opticki misevi naprema laserima.
PS: Molim boga da mi se MX ne pokvari.
krivo si shvatio video...
krivo si shvatio video...
Ti vjerojatno nisi pogledao 2. i 3. dio, zato pogledaj.
Ukratko: g500 pri određenoj brzini (vrlo maloj) preskace (i to puno) ili jednostavno ne prati (nimalo), dok kod mx-a ta brzina (brzine) se nemoze dostici...