Kupnja novog miša

poruka: 426
|
čitano: 87.686
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Kupnja novog miša

Dečki ja vam kažem da su najbolji miševi s kuglicama!

Ali ako više volite laserske uzmite Genius Navigator 335, de iza piše "Made in China"

16 godina
neaktivan
Kupnja novog miša

Evo ja naisao u oglasima na Deathaddera za 160kn.Polovan sa garancijom od dvije godine.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gman kaže...

Evo ja naisao u oglasima na Deathaddera za 160kn.Polovan sa garancijom od dvije godine.

uzimaj ... ^^ ali pazi da te lik ne zaebe ...

Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan ^^
16 godina
neaktivan
Kupnja novog miša

Nece valjda,kaze da ga je kupio u ZG i da ima garanciju od dvije godine i da mu trebaju pare,tipican razlog,ali ponijet cu ja vjerojatno laptop pa cemo ga probati,dali Razerovi misevi rade bez drivera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gman kaže...

...dali Razerovi misevi rade bez drivera?

Da, svi misevi rade bez drivera, ali ne rade razne dodatne funkcije (podesavanje DPI, dodatne tipke).

Radit ce preko Windows drivera, ali ce se ponasati kao najobicniji mis. Tek instalacijom spftwarea dobije razne dodatne mogucnosti.

16 godina
neaktivan
Mauro kaže...
Gman kaže...

...dali Razerovi misevi rade bez drivera?

Da, svi misevi rade bez drivera, ali ne rade razne dodatne funkcije (podesavanje DPI, dodatne tipke).

Radit ce preko Windows drivera, ali ce se ponasati kao najobicniji mis. Tek instalacijom spftwarea dobije razne dodatne mogucnosti.

To pitam da znam ako budem probavao mis hoce li odmah raditi.

16 godina
neaktivan
Kupnja novog miša

Skini si dan pre šopinga Razer drivere sa neta i instališi ih na laptop bre. Razumeš?

Puno stvari u životu nije sigurno, no tvrda stolica uvijek je sranje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kupnja novog miša

Probao sam dosta miseva i najbolja kompbinacija mi je Razerov Deathader + Golaithus control podloga(500kn sam platil u zit-u)

deathader mi je najbolji jer je vrlo jednostavan,brz mada ima 1800dpi,precizan,lagan,nista ne skripi,al tipke su mi jedino nekako pretvrde i mis koristim bez drivera jer je komplicirano i jede RAM-a bezveze a skoro nikakve koristi

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kupnja novog miša

Meni je Deathadder ujedno jedan od najljepsih miseva.Nadam se da cu ovoga kupiti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kupnja novog miša

Meni je bijeli DeathAdder (Mac Edition) super lijep, ali ipak je moj Ikari kralj ergonomije i leži u ruci kao ček na milijun dolara.

Puno stvari u životu nije sigurno, no tvrda stolica uvijek je sranje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Deathadder s 1800dpi-a više nije na tržištu, barem ne kod nas..

Sada je verzija sa 3500dpi-a..

Dijelim pozivnice za Demonoid.com! // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
17 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Probao sam dosta miseva i najbolja kompbinacija mi je Razerov Deathader + Golaithus control podloga(500kn sam platil u zit-u)

deathader mi je najbolji jer je vrlo jednostavan,brz mada ima 1800dpi,precizan,lagan,nista ne skripi,al tipke su mi jedino nekako pretvrde i mis koristim bez drivera jer je komplicirano i jede RAM-a bezveze a skoro nikakve koristi

Kako mislis vrlo jednostavan? Daj mi primjer komplikovanog misa.

Platis mis 500 kn i koristis ga bez drivera sto znaci kao i svaki drugi genreicki mis?

I jos kazes kako je najbolji ali su ti tipke pretvrde driver mu ne valja nista.

;)

Hhehehhee

16 godina
neaktivan
logic kaže...
luka_cro kaže...

Platis mis 500 kn i koristis ga bez drivera sto znaci kao i svaki drugi genreicki mis?

;)

Hhehehhee

pa pod jednostavno sam da ima dve tipke+dve sastrane+scrol jer moji susjedi imaju one dpi ekrancice+neke dodatne tipke+utege+bezicne+baterije+senzore ;)

al ne kuzim sta ce mi driveri?isto mi je tak i tak sam prvi u codu ;) glavno da mis ne laga il nesto skripi i da ga je lijepo drzati,a software mi netreba za to imam ruku :)

lol

16 godina
odjavljen
luka_cro kaže...

pa pod jednostavno sam da ima dve tipke+dve sastrane+scrol jer moji susjedi imaju one dpi ekrancice+neke dodatne tipke+utege+bezicne+baterije+senzore ;)

al ne kuzim sta ce mi driveri?isto mi je tak i tak sam prvi u codu ;) glavno da mis ne laga il nesto skripi i da ga je lijepo drzati,a software mi netreba za to imam ruku :)

lol

Kako vas je zanimljivo citati kako hvalite ono sto i sami imate...

Sto se tice onoga sto susjedi imaju, jedino nekog smisla imaju utezi.

17 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
logic kaže...
luka_cro kaže...

;)

Hhehehhee

lol

Hahahahah

NE trebaju ti driveri?

PA sto ne kupis obicnog geniusa jer ti taj tvoj sad radi kao i mis od 20 kn.

16 godina
neaktivan
Kupnja novog miša

pa sto ce mi driveri?za sto vi koristite drivere?

tak i tak ovi razerovi driveri su nula

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.4.2010 12:58 (luka_cro).
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma u pravu si. Kupis skup mis koji je skup radi dodatnih funkcija izmedju ostalog i onda ih ne koristis. Genijalno ;)

16 godina
neaktivan
Kupnja novog miša

pa kojih dodatnih funkcija pobogu?

evo instalirao sam drivere i sto sad mogu promijenti?nista,sve isto,bezveze

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
luka_cro kaže...

pa kojih dodatnih funkcija pobogu?

evo instalirao sam drivere i sto sad mogu promijenti?nista,sve isto,bezveze

Kako ne mozes, vidi sliku.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
16 godina
neaktivan
Kupnja novog miša

da razumijem,ali nista mi nekoristi jer nista nemoram mijenjati,kuzis?

dpi je na 1800,polling rate 1000,sensitivitiy podesim u igri,a speed mogu i u windowsima,tako da nike koristi,kuzis?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kupnja novog miša

EDIT:Mozilla steka

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.4.2010 13:31 (luka_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kupnja novog miša

Ja mislim da ste vi otisli u velikiii OT.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
Lud ko puška kaže...

Kad si presao sa smece optike na laser. Nisi probao mx-a i steelseies qck podlogu, nema ista bolje na svijetu.

Ako cemo vec dokazivat, svi pro gameri igraju sa optikama, ili sa mx-om ili sa Microsoft intelli 1.1 (najcesce 1.1), nađe se i pokoji sa deathadderom( a to opet nije laser nego IR senzor), pa se ti misli zasto...

Znaci najbolji (najcesci kod najboljih igraca) su MX518, deathadder i intellimouse 1.1.

I sto je bilo kada si se probudio ?!?! Smijeh

Pogledaj review. U početku ti se može učiniti bezveze, ali ako odgledaš sva 3 dijela vidjet ćeš da tip dobro zna o čemu govori. I definitivno se vidi da nije plaćeni review.

17 godina
neaktivan

@luka-cro

Da rezimiramo tvoje izjave. Najbolji mis ti je taj tvoj ali ima tvrde tipke, nista ne mozes mijenjati u drierima koji i sam kazes nista ne valjaju. Ne trebaju ti driveri jer za to kristis ruku (ma sta to znacilo jer ja i pored drivera moram rukom pomicati misa). I sve si to platio 500 kn. Za te pare si mogao da biras misa. Kod logija imas hrpu miseva za koje driveri super rade, mozes mijenajti sta hoces, fenomenalan support, isto tako ne skripe, itd.

Hmmmmmmmmmmmmm

15 godina
neaktivan
Kupnja novog miša

da stvarno čovječe odličan rewiev tip zna vidi se.

stvarno je optički precizniji :O

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.4.2010 14:41 (explorer 4).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dobra mu laboratorija a i vidi se zasto ja ne koristim zicne miseve ;)

Stalno se natezes sa zicom ;)

15 godina
Kupnja novog miša

Svakako pogledaj Razer Abyssus za nekih 300 +kn...izvrstan miš za gaming

http://www.feniks-kompjutori.hr/index.php?module=proizvodi_opsirnije&id=111535&kateg=1102

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.4.2010 18:26 (vepar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bioaktiv kaže...
Mrgud Veliki kaže...
Lud ko puška kaže...

Kad si presao sa smece optike na laser. Nisi probao mx-a i steelseies qck podlogu, nema ista bolje na svijetu.

Ako cemo vec dokazivat, svi pro gameri igraju sa optikama, ili sa mx-om ili sa Microsoft intelli 1.1 (najcesce 1.1), nađe se i pokoji sa deathadderom( a to opet nije laser nego IR senzor), pa se ti misli zasto...

Znaci najbolji (najcesci kod najboljih igraca) su MX518, deathadder i intellimouse 1.1.

I sto je bilo kada si se probudio ?!?! Smijeh

Pogledaj review. U početku ti se može učiniti bezveze, ali ako odgledaš sva 3 dijela vidjet ćeš da tip dobro zna o čemu govori. I definitivno se vidi da nije plaćeni review.

Hvala za ovaj video, jer ljudi misle da je skuplje i novije bolje, i nevjeruju da starije moze bit bolje...

Zakljucak ovog videa je da je g500 sranje, mx je bar 10 puta bolji, kao vjerojatno i drugi skuplji opticki misevi naprema laserima.

PS: Molim boga da mi se MX ne pokvari.

Imao bih da sam krao... http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1114612
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.4.2010 19:02 (Lud ko puška).
16 godina
neaktivan
Kupnja novog miša

krivo si shvatio video...

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.4.2010 19:16 (luka_cro).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

krivo si shvatio video...

Ti vjerojatno nisi pogledao 2. i 3. dio, zato pogledaj.

Ukratko: g500 pri određenoj brzini (vrlo maloj) preskace (i to puno) ili jednostavno ne prati (nimalo), dok kod mx-a ta brzina (brzine) se nemoze dostici...

Imao bih da sam krao... http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1114612
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.4.2010 19:19 (Lud ko puška).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice