- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e pa dobro vam jutro macani...
ako itko treba neku pomoc oko warr prot ili arms specca ili oko shamija resto nek se javi, ja znam sve tocne izracune i kalkulacije sta moze biti...
mogu vam pomoc oko keybindova i addonova, geara, cega god...
zalosno jos nisam vidio hrvata koji ne kaze da def cap nije 540... kao prvo def cap nije na 540 i kao drugo def cap ne postoji...
ja imam svoje 2 krave na zenedaru, warr kravu nisam igrao punih 4 mjeseca, ali za vrijeme dok sam igrao bio sam jedan od najboljih dpsova na realmu i to kao arms... gs mi je 5.1, dps testiran u 10 man raidu uz kingse, self buff i mark of wild je varirao izmedju 7.5 i 8k, dps na 25 man raidu nikad testiran... pa cisto mene interesira jel netko zainteresiran za moju kravu, mene ona vise ne interesira...
Kor'gall..horda ofc
Imaš natpis kad ulazis u wg..kaže: "Horde teritory! Alliance will be ganked. Survivors will be ganked again!"
Btw točan broj je 540 za raid.
e kad bi taj tvoj iznos od 540 def bio tocan, ja bi bio batman
e pa dobro vam jutro macani...
ako itko treba neku pomoc oko warr prot ili arms specca ili oko shamija resto nek se javi, ja znam sve tocne izracune i kalkulacije sta moze biti...
mogu vam pomoc oko keybindova i addonova, geara, cega god...
zalosno jos nisam vidio hrvata koji ne kaze da def cap nije 540... kao prvo def cap nije na 540 i kao drugo def cap ne postoji...
ja imam svoje 2 krave na zenedaru, warr kravu nisam igrao punih 4 mjeseca, ali za vrijeme dok sam igrao bio sam jedan od najboljih dpsova na realmu i to kao arms... gs mi je 5.1, dps testiran u 10 man raidu uz kingse, self buff i mark of wild je varirao izmedju 7.5 i 8k, dps na 25 man raidu nikad testiran... pa cisto mene interesira jel netko zainteresiran za moju kravu, mene ona vise ne interesira...
ja bih volio neki lvling/pvp arms build. ako je to moguće. dosta mi je bladestorma a da ja trpim ogroman damage. želim malo radit taj damage ^^
ak hoces bit pvp to ti se vise fokusira na kretanju, i prezivljavanju nego na cistom udaranju...
evo ti hybrid varijacija armsa
http://www.wowhead.com/?talent#LcrIbfIz0fMozGuiohxbs:VusMz
postoje i ostale varijacije, ovdje sam otisao na tactical mastery i na iron will jer su oboje vrlo korisni u pvpu, tactical mastery ti jako koristi kad se prebacujes u def stancu i koristis reflect, ak hoces macro mogu ti i to dati, ostao ti je jedan slobodan minor glyph i 4 talenta koja nisu iskoristena za weapon specc. Naglasavam ovo je samo varijacija, komentari kao zasto ovo tu da a ovo tu ne su nepotrebni...
Kor'gall..horda ofc
Imaš natpis kad ulazis u wg..kaže: "Horde teritory! Alliance will be ganked. Survivors will be ganked again!"
NIsi ti batman prijatelju, ti si samo njubek.
evo ja bas poceo igrat prije 10 dana, malo gazim PvE s warriorom.
Ako netko ima kakav fury guide dobro ce doci
Jel netko zna dal multiboxing još uvijek radi .... naime nisam igrao jako dugo i na nedavnoj akciji sam kupio dva nova acca, te mislio zarollat ally s recruit a friendom na agrammaru (stavit drugog lika na follow i skupljat 3 x XP). Znam da recruit a friend ne radi za hrv, nego sam se mislio regat kao austrijanac. Jel netko probao nešto slično?
Kor'gall..horda ofc
NIsi ti batman prijatelju, ti si samo njubek.
ahahaha koja si ti budala... i to nije uvreda, to je cinjenica... ajd odi procitaj koliko 540 defensa smanjuje sansu da te critaju i vidit ces da fali 0.01% sanse da u potpunosti budes ne critljiv od mobova level 83.
ajd idi jest puno graha da narastes velik i jak, ocito neznas cinjenice oko tenkanja... ajd ak si tak pametan reci mi sve sta parry radi.. da vidimo hoces li to znati kao sta si znao da je cap na defense 540... cap na
defense ne postoji, jer je cap vrijednost na kojem defense rating prestane davat defensa i avoidancea, neznam jel ima cap i ne interesira me... sam mi nemoj plakat tu i zvat admina, il jos bolje svoju mamu da mi drzi lekciju o tenkanju
e pa par stvari ak hoces multiboxing stavit i ak hoces recruit friend... moze se, trebas nabavit kopiju osobne ili vozacke i tocno slovo do slovo prepisat njihove informacije... multiboxing sa 3 chara ces tesko izvest na jednom kompu, jer ces morat imat upaljena 3 wowa... il si nabavi zvjer komp il 2 kompa koja su losija sam da je wow upaljen... fora multiboxinga ti je da sve spelove sta imas su ti zapravo macroi... tak kad ti iskoristis nesto na prvom liku, posalje se informacija na ostala 2 i oni to naprave, ovisno koliki ti je ms i ovisi o brzini kompa, u vecini oni kasne za tobom 0.1 do 0.2 sekunde svaku reakciju... ja sam igrao 3 shamija ele jedno vrijeme, brutala za levelanje, jedan bolt od prvog do zadnjeg levela rjesava svakog moba... mjesanje klasa je malo teze iako se i to moze rjesit preko macroa... imas guidove kak napravit multiboxing po internetu i youtubeu i addonove za multiboxing.. ak trebas nekaj sam zovni
one osnove sta trebas znat nisu nista puno razlicite od armsa, trebas imat 26/26 expertise i trebas imat 263 hita bez talenta za 3% hita ili to zajebes pa imas 5% hita i taj talent...
gemovi>sve stackas na arp, vrijednost jednog arp na jedan strength je puno veca iako imas 20% bonus na strength... za critical se nemoras brinit, za haste isto se nemoras brinit, socket bonus slobodno
mozes otpisat, osim ak ti daje arp, jer je to jedino sta se isplati gemat. Mozes stavit onaj jedan match all gem, neki tear koji daje sve 10 statuse, al to probaj drzat tak da napravis socket bonus i da si odrzis
req za meta gem na glavi zivim... najvaznije ti je stavit expertise pa hit rating... neki ce rec da tih 8% nije dovoljno da si capan, nisam ni tocno siguran, poanta ti je da imas "soft cap", iliti da nemozes fulat yellow
attack, kolicina missanih white attackova ce ti biti 2-3%, pa ni ne vrijedi stavljat full cap, vise ces damage dobit ak stackas na arp... ak ces hardcore igrat, probaj si arp nabit sto vise, sunder armor od warr tanka (20% manje armora)
i faeri fire od druida (5% manje armora) su 24% manje armora, iako svi misle da je to 25% manje armora, blizzard je stavio da je to maksimalno 24% manje armora od debuffa na mobu... tak da si probaj nabit sto vise arpa, idealno je 100%
jer nemozes uvijek racunat na warr tanka u raidu, u vecini slucajeva je to pala il dk, manjini warr i druid, barem na mom realmu... ak jos nest trebas sam se javi
ahahaha koja si ti budala... i to nije uvreda, to je cinjenica... ajd odi procitaj koliko 540 defensa smanjuje sansu da te critaju i vidit ces da fali 0.01% sanse da u potpunosti budes ne critljiv od mobova level 83.
ajd idi jest puno graha da narastes velik i jak, ocito neznas cinjenice oko tenkanja... ajd ak si tak pametan reci mi sve sta parry radi.. da vidimo hoces li to znati kao sta si znao da je cap na defense 540... cap na
defense ne postoji, jer je cap vrijednost na kojem defense rating prestane davat defensa i avoidancea, neznam jel ima cap i ne interesira me... sam mi nemoj plakat tu i zvat admina, il jos bolje svoju mamu da mi drzi lekciju o tenkanju
Čisto sam razočaran tobom. Neznaš ni nerd rage izvesti kako treba. Gdje je caps lock?
Još papati da postaneš pravi veliki nerd.
Čisto sam razočaran tobom. Neznaš ni nerd rage izvesti kako treba. Gdje je caps lock?
necu se spustati na tvoju razinu, ocito neznas ni sta parry radi a fino sam te pitao, vidim da ti jedno diskutiranje preokrenes na svadju... ak se hoces svadjat ja cu rec ne hvala, idem na pivo u 1
ak hoces bit pvp to ti se vise fokusira na kretanju, i prezivljavanju nego na cistom udaranju...
postoje i ostale varijacije, ovdje sam otisao na tactical mastery i na iron will jer su oboje vrlo korisni u pvpu, tactical mastery ti jako koristi kad se prebacujes u def stancu i koristis reflect, ak hoces macro mogu ti i to dati, ostao ti je jedan slobodan minor glyph i 4 talenta koja nisu iskoristena za weapon specc. Naglasavam ovo je samo varijacija, komentari kao zasto ovo tu da a ovo tu ne su nepotrebni...
super, hvala. može još jedno pitanj? koje je najbolje oružje za armsa? znam da je arp odličan pa neznam da li da idem na mace ili šta?
necu se spustati na tvoju razinu, ocito neznas ni sta parry radi a fino sam te pitao, vidim da ti jedno diskutiranje preokrenes na svadju... ak se hoces svadjat ja cu rec ne hvala, idem na pivo u 1
gle mutavi glupane daj zacepi nerviras mene, a sigurno nisam jedini kojeg nerviras, i bas ce mi bit drago kad dobijem ban zbog ovog na 2 3 dana.
gle mutavi glupane daj zacepi nerviras mene, a sigurno nisam jedini kojeg nerviras, i bas ce mi bit drago kad dobijem ban zbog ovog na 2 3 dana.
imas pravo na svoje misljenje, to ti ne zamjeram, ak te zivciram nemoj mi se ni obracat pa mirna bosna
super, hvala. može još jedno pitanj? koje je najbolje oružje za armsa? znam da je arp odličan pa neznam da li da idem na mace ili šta?
ma pitaj sta god, dobar mace je jako tesko naci, sve su swordovi il axevi, mace imas u naxxu i u ulduaru ali to je preslabo za ista ozbiljno, pa si svaki put namjestis talente kad dobijes nesto novo, ofc ovo pricam za lv 80, a ako levelas mozes i preskocit taj talent, na lv 60 ces imat onaj sword iz onih prvih instanci, na lv 65 imas axe od ring of blood, pa opet axe iz uk normal na lv 70, pa ti leti na levelu 75 nesto iz amphiteatra of anguish sam neznam sto tocno...
ma pitaj sta god, dobar mace je jako tesko naci, sve su swordovi il axevi, mace imas u naxxu i u ulduaru ali to je preslabo za ista ozbiljno, pa si svaki put namjestis talente kad dobijes nesto novo, ofc ovo pricam za lv 80, a ako levelas mozes i preskocit taj talent, na lv 60 ces imat onaj sword iz onih prvih instanci, na lv 65 imas axe od ring of blood, pa opet axe iz uk normal na lv 70, pa ti leti na levelu 75 nesto iz amphiteatra of anguish sam neznam sto tocno...
oke, a jel se isplati kupit bloodied acranite reaper za embleme? da li je to jače od ovih wepona koje si naborajao gore?
oke, a jel se isplati kupit bloodied acranite reaper za embleme? da li je to jače od ovih wepona koje si naborajao gore?
pa iskreno da ti kazem bas i nije, udara 168 u sekundi koliko ja znam, za lv 80 nije nesto ali za vrijeme levelanja je odlicno...
ak hoces nest na brzinu, napravi si od bs-a mace 2h sta udara 189 il tak nesta, titansteel nesta mu je ime, jeftin je i nema potrebe za farmanjem emblema za onaj axe
Pozdrav svima
Ako bi postojao neki BlizzCon ili tako nešto u ljepoj našoj da li bi bilo zainteresiranih da se isti i posjeti?
Pitam zato jer se razvija jenda inicijativa da se tako nesto pokrene no ako nema garantiranih posjetitelja a.k.a potrošaća nema ni eventa.
pa iskreno da ti kazem bas i nije, udara 168 u sekundi koliko ja znam, za lv 80 nije nesto ali za vrijeme levelanja je odlicno...
ak hoces nest na brzinu, napravi si od bs-a mace 2h sta udara 189 il tak nesta, titansteel nesta mu je ime, jeftin je i nema potrebe za farmanjem emblema za onaj axe
eo uzeo sam i sholdere i chest i taj axe za lvlanje. odlično je, i ide jako brzo (20% veci exp :P)
@ Gravehunter - ja bih došao ako bi bilo u Sisku ili u Zagrebu i okolici xD
Pozdrav svima
Ako bi postojao neki BlizzCon ili tako nešto u ljepoj našoj da li bi bilo zainteresiranih da se isti i posjeti?
Pitam zato jer se razvija jenda inicijativa da se tako nesto pokrene no ako nema garantiranih posjetitelja a.k.a potrošaća nema ni eventa.
Zainteresiranih bi bilo sigurno (ja 100%) ali teško da bi Blizz nabacio nešto tako kod nas (Zadnji u Europi je bio u Parizu mislim, tako da mi nešto govori da ciljaju na velike metropole sa velikom količinom okolne populacije koja je dobro prometno povezana sa danim gradom).. Ne da kritiziram inicijativu, dapače, svaka čast! :) Ali problem je što mi je teško vjerovat da bi Blizz to napravio kod nas.
Pozdrav svima
Ja bih došao 100%
Pozdrav svima
Vrlo, vrlo vjerojatno
Ako neko želi igrat na privatnom serveru gdje je manji broj ljudi evo vam info:
set realmlist eternalreign.com
Stranica za registraciju je:
Forum:
Server je Blizz na 3.3.2 patchu.
Nažalost zbog malog broja ljudi horda i alliance igraju skupa.
Od Raidova u Northrendu su dostupni heroicsi sa par bugova, te Naxxramas.
Ima puno Španjolaca i Peruanaca koji vole exploitat i hackat, pa ako se nekome da treba nam ljudi da nam ih pomognu razvalit XD.
Pvp i nije tolko aktivan zbog nedostatka ljudi, ali ga ima večinom bg.
Ako želite doć evo naših guildova, na hordinoj strani ima guild Blodloust, a na alliance strani ima guild Balkanmanija XD.
Dosta je igrača neaktivno tako da u guildu baš i nema previše ljudi ;( .
Ali ako neko hoće terat zezancije samo dođite XD .
Za ulaz u glavni chat u igri napišite /join Chat !!!!!!!!!
Ej ljudi odlucil sam se nakon par mjeseci opet vratiti WoWu i malo casual raidat prije Cataclysma pa me zanima gdje mogu naći aktivne hrvatske guilde s lijepim (ali opet casual) progresom i puno aktivnih ljudi?
Nisam u toku pa pitam
EDIT:typo
Pozdrav svima...
Vidim dosta si ljudi vraca wow-u pa ako vas zanima imate vecinom hrvatski (80% hrvata i dosta nas je IRL ekipa) guild na Defias Brotherhood-u. Ime guilda je Zephyr pa provjerite malo i odlucite zelite li nam se pridruziti. Politika je guilda dobra zabava i 10man progres.
Jedini uvjet koji je potrban da upanete je jamsto nekoga u guildu da si ok tj. da nekukas cijelo vrijeme, da si fer prema svima ako vodis raid ( pug ), da si spreman pomoci guild ekipi ako mozes...
Usluge alkemije, enchantinga, jewlcraftinga te blacksmithinga su besplatne a ako imate status raidera matsi su takodjer besplatni...
To je to...
Valjda se vidimo...
Pozdrav iz Kine... :)
eo imam par pitanja što se tiče arene ako mi netko može odgovoriti. prije 2 tjedna napravio sam 2v2 arena team sa feral druidom(ja sam resto druid xD) i shvatio da to nije baš neka kombinacija te da moj partner ima dosta lošiji gear od mene i teško mu je napravit neki veći damage. zato sam prije tjedan dana pozvao u arena team SL/SL locka. ide puno bolje, ali sam sa druidom imao više izgubljenih nego dobivenih. sada se taj broj izjednačio, ali dobivam puno manje ratinga za pobjedu a gubim puno više kada izgubim. da li to ima veze s tim što sam puno gubio u početku ili je to jednostavno tako. nije mi neki visok rating, tek smo na 900..
dobivam puno manje ratinga za pobjedu a gubim puno više kada izgubim. da li to ima veze s tim što sam puno gubio u početku ili je to jednostavno tako. nije mi neki visok rating, tek smo na 900..
Postoji formula po kojoj se računa rejting, koliko ćeš dobiti/izgubiti ovisi o ratingu tvog tima i ratingu protivničkog tima.
Kako se točno računa pogledaj ovdje: http://www.wowwiki.com/Arena