World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.514
|
čitano: 9.321.181
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

DIRADOSVETA

3 dana premium

300k credita

3 mjesta u garaži

Moj PC  
4 0 hvala 5
5 godina
Re: World of Tanks
Dragone kaže...

DIRADOSVETA

3 dana premium

300k credita

3 mjesta u garaži

code activation limit reached, zakasnio :)
svejedno hvala

17 godina
World of Tanks

dosta kukanja....igra je u kurcu no idemo na bojište, palite mašine 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

3 desetke istražio ladno, iskustvo samo kaplje. Sve u redu da  i srebro prati ovo. Mali tir je već zapostavljen. Gotovo isti scenario kao u AW.

Sve u redu ja i dalje igram, al otkad je ovaj 2.0 ne pamtim dan da sam bio u plusu sa pobjedama, al ne ono partija dve razlike, gotovo duplo sam u minusu. Da bi skinuo x2 i koristio x5, moram i po 5 dobrih partija izgubiti, a onda pobjedim da granate ne opucam.

Najveća im je greška ovo sa novim profilima.

1 0 hvala 0
12 godina

Malo je čudno da, do S.Conq sam došao sa 56 bitaka u tier 9 i win rate 71,43% suludo, nemam toliko s ni jednim tenkom od preko 10 bitaka,a kamoli u tier-u 9.

Niisam nikakav unicum sa specijalno visokom prosječnom štetom ali nije ni slaba aj.

A zato Tiger II, 38 bitaka win rate 44,74% pa života mu 30% razlike skoro, ok mal broj bitaka ali brate mili smiješno haha.

17 godina
World of Tanks

Jučer 4/12

danas sam na nekih 5/13.....katastrofa od MM i igre 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Fight2win
1 cammo style
Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
World of Tanks

ja svaki dan krećem s 8-cama LnT pa kad njih poriješavam (množitelj za prvu pobjedu) idem na višu klasu (otključao švapsku liniju do Grille 15)

uglavnom prvo se u 4-5 srazova napasem muda, i onda preokret, postanem dio ekipe taktičkih i motoričkih bogova i razvaljujem u omjeru 15:0 (prekjučer 3 takve bitke) do najgore 15:6....

što reći, koju posluku porati?

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nakon 15g starog acc sve sam vidio.....nema se šta pametnog reči osim da su si dečki lijepe jahte i žene pokupovali

17 godina
World of Tanks

Na budalama koji daju po 100e za virtualni tenk ili kutijice kad dođe Božić....

Jbte koje je to veselje 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ja uzivam u igri otkako je izasao ovaj 2.0 update. 

Lijepo je dobiti 60 dana free premiuma, uzeo sam citavu jednu granu besplatno i sa ovim dnevnim dodatnim dodacima na xpe uz premium acc sam uspio otkljucati Torticu, preci je i uzeti Badgera.

Kada se BAdger stavi u hull down uz manji uspon i goristi depresija topa samo sto cujete je bounce, bounce 

Isto tako za cas sam od Volwerina dosao na T28 i sada idemo lagano na E3. T28 mi je odlican, stavljam screenshot prve partije sa njim 

Jbg idiota ima, partija gdje izgubim 2:15 ili dobijem 15:2 ima ali opet tako je u svim MMO igrama pa ne znam zasto se netko nervira, koju god igru da se uzme igrati bit ce slicna situacija osim da covjek igra single player igre ali i tu zna biti glupih NPC-jeva ili radnje. 

2 0 hvala 0
13 godina
Dr. Vicko kaže...

Ja uzivam u igri otkako je izasao ovaj 2.0 update. 

Lijepo je dobiti 60 dana free premiuma, uzeo sam citavu jednu granu besplatno i sa ovim dnevnim dodatnim dodacima na xpe uz premium acc sam uspio otkljucati Torticu, preci je i uzeti Badgera.

Kada se BAdger stavi u hull down uz manji uspon i goristi depresija topa samo sto cujete je bounce, bounce 

Isto tako za cas sam od Volwerina dosao na T28 i sada idemo lagano na E3. T28 mi je odlican, stavljam screenshot prve partije sa njim 

Jbg idiota ima, partija gdje izgubim 2:15 ili dobijem 15:2 ima ali opet tako je u svim MMO igrama pa ne znam zasto se netko nervira, koju god igru da se uzme igrati bit ce slicna situacija osim da covjek igra single player igre ali i tu zna biti glupih NPC-jeva ili radnje. 

"Ja uzivam u igri otkako je izasao ovaj 2.0 update." ti si jedan od rijetkih koji uziva u ovome,gameplay nikad gori nije bio sa ovim svim novim igracima i yolo retardima u is7cama

"ima, partija gdje izgubim 2:15 ili dobijem 15:2 ima ali opet tako je u svim MMO igrama pa ne znam zasto se netko nervira" kad izgubis 2-15 u 4min nisi ubiti ni imo sansu da pobijedis jer je drugi tim dobio 2x bolje igrace...totalno gubljenje vremena..ovo je valda jedina igra u kojoj se moze desit da igras 1h npr a da opce nemas sansu da pobijedis

17 godina

hehhee, toćno to, najbolje od svega kada sam sam sa mediumom ili lightom na poziciji a iza mene nikoga na toj strani.....kao Lemingsi svi odu na jednu....točno da možeđ zamrznut premium bi svratio za jedno godinu dana opet....

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice