World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.517
|
čitano: 9.340.088
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

DIRADOSVETA

3 dana premium

300k credita

3 mjesta u garaži

Moj PC  
4 0 hvala 5
5 godina
Re: World of Tanks
Dragone kaže...

DIRADOSVETA

3 dana premium

300k credita

3 mjesta u garaži

code activation limit reached, zakasnio :)
svejedno hvala

17 godina
World of Tanks

dosta kukanja....igra je u kurcu no idemo na bojište, palite mašine 

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

3 desetke istražio ladno, iskustvo samo kaplje. Sve u redu da  i srebro prati ovo. Mali tir je već zapostavljen. Gotovo isti scenario kao u AW.

Sve u redu ja i dalje igram, al otkad je ovaj 2.0 ne pamtim dan da sam bio u plusu sa pobjedama, al ne ono partija dve razlike, gotovo duplo sam u minusu. Da bi skinuo x2 i koristio x5, moram i po 5 dobrih partija izgubiti, a onda pobjedim da granate ne opucam.

Najveća im je greška ovo sa novim profilima.

1 0 hvala 0
12 godina

Malo je čudno da, do S.Conq sam došao sa 56 bitaka u tier 9 i win rate 71,43% suludo, nemam toliko s ni jednim tenkom od preko 10 bitaka,a kamoli u tier-u 9.

Niisam nikakav unicum sa specijalno visokom prosječnom štetom ali nije ni slaba aj.

A zato Tiger II, 38 bitaka win rate 44,74% pa života mu 30% razlike skoro, ok mal broj bitaka ali brate mili smiješno haha.

17 godina
World of Tanks

Jučer 4/12

danas sam na nekih 5/13.....katastrofa od MM i igre 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Fight2win
1 cammo style
Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
World of Tanks

ja svaki dan krećem s 8-cama LnT pa kad njih poriješavam (množitelj za prvu pobjedu) idem na višu klasu (otključao švapsku liniju do Grille 15)

uglavnom prvo se u 4-5 srazova napasem muda, i onda preokret, postanem dio ekipe taktičkih i motoričkih bogova i razvaljujem u omjeru 15:0 (prekjučer 3 takve bitke) do najgore 15:6....

što reći, koju posluku porati?

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nakon 15g starog acc sve sam vidio.....nema se šta pametnog reči osim da su si dečki lijepe jahte i žene pokupovali

17 godina
World of Tanks

Na budalama koji daju po 100e za virtualni tenk ili kutijice kad dođe Božić....

Jbte koje je to veselje 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ja uzivam u igri otkako je izasao ovaj 2.0 update. 

Lijepo je dobiti 60 dana free premiuma, uzeo sam citavu jednu granu besplatno i sa ovim dnevnim dodatnim dodacima na xpe uz premium acc sam uspio otkljucati Torticu, preci je i uzeti Badgera.

Kada se BAdger stavi u hull down uz manji uspon i goristi depresija topa samo sto cujete je bounce, bounce 

Isto tako za cas sam od Volwerina dosao na T28 i sada idemo lagano na E3. T28 mi je odlican, stavljam screenshot prve partije sa njim 

Jbg idiota ima, partija gdje izgubim 2:15 ili dobijem 15:2 ima ali opet tako je u svim MMO igrama pa ne znam zasto se netko nervira, koju god igru da se uzme igrati bit ce slicna situacija osim da covjek igra single player igre ali i tu zna biti glupih NPC-jeva ili radnje. 

2 0 hvala 0
13 godina
Dr. Vicko kaže...

Ja uzivam u igri otkako je izasao ovaj 2.0 update. 

Lijepo je dobiti 60 dana free premiuma, uzeo sam citavu jednu granu besplatno i sa ovim dnevnim dodatnim dodacima na xpe uz premium acc sam uspio otkljucati Torticu, preci je i uzeti Badgera.

Kada se BAdger stavi u hull down uz manji uspon i goristi depresija topa samo sto cujete je bounce, bounce 

Isto tako za cas sam od Volwerina dosao na T28 i sada idemo lagano na E3. T28 mi je odlican, stavljam screenshot prve partije sa njim 

Jbg idiota ima, partija gdje izgubim 2:15 ili dobijem 15:2 ima ali opet tako je u svim MMO igrama pa ne znam zasto se netko nervira, koju god igru da se uzme igrati bit ce slicna situacija osim da covjek igra single player igre ali i tu zna biti glupih NPC-jeva ili radnje. 

"Ja uzivam u igri otkako je izasao ovaj 2.0 update." ti si jedan od rijetkih koji uziva u ovome,gameplay nikad gori nije bio sa ovim svim novim igracima i yolo retardima u is7cama

"ima, partija gdje izgubim 2:15 ili dobijem 15:2 ima ali opet tako je u svim MMO igrama pa ne znam zasto se netko nervira" kad izgubis 2-15 u 4min nisi ubiti ni imo sansu da pobijedis jer je drugi tim dobio 2x bolje igrace...totalno gubljenje vremena..ovo je valda jedina igra u kojoj se moze desit da igras 1h npr a da opce nemas sansu da pobijedis

17 godina

hehhee, toćno to, najbolje od svega kada sam sam sa mediumom ili lightom na poziciji a iza mene nikoga na toj strani.....kao Lemingsi svi odu na jednu....točno da možeđ zamrznut premium bi svratio za jedno godinu dana opet....

13 godina

Igrao ovu igru u par navrata u zivotu (svakih par godina vidit šta ima novog jer vecinom pratim Jinglesa), morma priznat ovo je tolko loša igra da je za nevjerovat. 2.0 me razočarao skroz. Vozila previše,bullshita previše,lako za suigrače koji su kao osakacene kokoši...

14 godina
World of Tanks

Što se mora učiniti za još 30 dana premiuma?

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Spiridon kaže...

Što se mora učiniti za još 30 dana premiuma?

30 dana je podijeljeno na 30 daily misija. Riješiš misije koje su ultra lagane i dobiješ po dan premiuma svaki dan i tako 30 dana :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice