Ja iskreno ne kontam vas par mazohista ovdje u ovoj temi koji konstantno kukate kako igra ne valja, ne predstavlja vam zabavu, ne uzivate u njoj, sve je nerealno i onda se idalje vracate toj igri.
Ja sam iskreno u vrhuncu slave PUBG-a probao, odigrao par partija, sve me frustriralo i onda sam izbrisao igru i nisam se vise nikada vratio njoj.
Ako te nesto frustrira i nervira te valjda je sljedeci logican korak da se rijesis toga u svom zivotu.
Ljudi koji imaju porodicu se razvedu radi medjusobne nervoze i frustracije, a vas par ne mozete da se odreknete jedne igre
Nema danas niti jedne MMO igre u kojoj ne dominiraju idioti, debili i chiteri.
Nazalost na ovoj planeti ovi gore navedeni su velika vecina i to je tako ili se pomirite sa cinjenicom i pokusajte izvuci maximum uzivanja ili jednostavno pronadjite si novu igru jer sve ostalo nije zdravo za vas.
Ovih mjesec dana nece biti lagani, cak i najveci debil u igri je dobio citavu jednu liniju do tier X besplatno. Uz to je dobio i deset milja kredita da moze naspamat golda i ostalih zajenabcija.
Vjerovatno imate par hiljada novih igraca koji su dobili dvije desetke besplatno i nemaju sad pojma sta da rade, a kamoli gdje na kojoj mapi da idu.
Dok im traje ovih 30 dana premiuma vjerovatno ce biti ovako, kasnije kad krenu ici u finansijsku dubiozu spast ce to na normalu i sve ce biti kao i prije.
Neke pozitivne stvari su se krenule desavati u WoT-u, sad samo treba da se strpimo i vidimo u jednom dugorocnijem periodu na sta ce sve to da izadje.
Usput sada poslije svake bitke imate opciju da je ocjenite, pa te bitke 2:15 i 15:2 ocijenite uvijek negativno pa mozda se negdje popale neke lampice i alarmi tamo.