World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.452
|
čitano: 9.192.831
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
World of Tanks

Ja iskreno ne kontam vas par mazohista ovdje u ovoj temi koji konstantno kukate kako igra ne valja, ne predstavlja vam zabavu, ne uzivate u njoj, sve je nerealno i onda se idalje vracate toj igri.

Ja sam iskreno u vrhuncu slave PUBG-a probao, odigrao par partija, sve me frustriralo i onda sam izbrisao igru i nisam se vise nikada vratio njoj.

Ako te nesto frustrira i nervira te valjda je sljedeci logican korak da se rijesis toga u svom zivotu.

Ljudi koji imaju porodicu se razvedu radi medjusobne nervoze i frustracije, a vas par ne mozete da se odreknete jedne igre 

Nema danas niti jedne MMO igre u kojoj ne dominiraju idioti, debili i chiteri. 

Nazalost na ovoj planeti ovi gore navedeni su velika vecina i to je tako ili se pomirite sa cinjenicom i pokusajte izvuci maximum uzivanja ili jednostavno pronadjite si novu igru jer sve ostalo nije zdravo za vas. 

Ovih mjesec dana nece biti lagani, cak i najveci debil u igri je dobio citavu jednu liniju do tier X besplatno. Uz to je dobio i deset milja kredita da moze naspamat golda i ostalih zajenabcija.

Vjerovatno imate par hiljada novih igraca koji su dobili dvije desetke besplatno i nemaju sad pojma sta da rade, a kamoli gdje na kojoj mapi da idu.

Dok im traje ovih 30 dana premiuma vjerovatno ce biti ovako, kasnije kad krenu ici u finansijsku dubiozu spast ce to na normalu i sve ce biti kao i prije. 

Neke pozitivne stvari su se krenule desavati u WoT-u, sad samo treba da se strpimo i vidimo u jednom dugorocnijem periodu na sta ce sve to da izadje. 

Usput sada poslije svake bitke imate opciju da je ocjenite, pa te bitke 2:15 i 15:2 ocijenite uvijek negativno pa mozda se negdje popale neke lampice i alarmi tamo. 

4 0 hvala 2
15 godina
World of Tanks

Krenuo sam igrati još u beti na prijateljevom računu. Prodao sam svoja dva do sad. Jedan je bio ljubičast sa super winrate i dmg na t10 t8 tenkovima. Igrao u kazni, wertzu i kad su bile repke. Najviše nostalgija i ekipa na TS. Ali MM kad te ukenja... Ne igram više aktivno i evo dan prije patcha 14 odgiranih 4 pobjede sa Grille 15. Možda da igram više bi možda mogao još jednu dvije pobijedit al inače nema šanse. 

Skupi se ekipa na TS sve super i onda MM ukenja da svi popizde.

Mislim da je MM postao teško sranje kad su bili stavili neki članak da im je Oracle pomogao oko analize podataka. 

C/P iz Oracle materijala.

Wargaming.net deployed Oracle Advanced Analytics
and Oracle R Advanced Analytics for Hadoop on Oracle
Big Data Appliance and Oracle Database Appliance.
The company is now able to quickly understand and
segment players, correct gameplay problems, and
deliver the right messaging to the right players at
the right time.
So far, Wargaming.net has used this capability to correct
a problem in gameplay that was causing dropout among
those players most likely to pay, increasing chances of
conversion by 42 percent. The company also managed
to increase revenue by 62 percent in one region.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.9.2025 21:27 (anarky1988).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: World of Tanks
Meni je T6 full zabavan a O. light mi je taman za dva stock tanka. Upalio sam danas igru nakon updatea ovaj UI je tragedija.

T10 imam skoro sve ali ne igram ih niti ću iči na T11 nadam se.
16 godina

Generalno su pokvarili ekonomiju. Prije je bilo moguće igrat čak i tier x sa prem ammo i završit u profitu ako nakucaš dovoljno dmg, ponekad čak i uz poraz. Sada nema teoretske šanse, ne mogu nigdje pronaći podatak ali mi se čini da su ovom zamjenom shellova znatno poskupili ammo. Tier 8 premiumi su i dalje ok, ali sve iznad je otišlo za koju stepenicu gore. Tier 11 neću ni spominjat, to je mazohizam.

7 godina
World of Tanks

Koliko god ja nisam dobar igrač...ali vo je stvarno katastrofa....nakon 180 sekudni igranja ovilika razlika ... -18k ? Tier X !!!!

Dobar vozač stiže daleko...a ne brzo !
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 10:45 (dawor).

1 0 hvala 0
14 godina
Dr. Vicko kaže...

Ja iskreno ne kontam vas par mazohista ovdje u ovoj temi koji konstantno kukate kako igra ne valja, ne predstavlja vam zabavu, ne uzivate u njoj, sve je nerealno i onda se idalje vracate toj igri.

Ja sam iskreno u vrhuncu slave PUBG-a probao, odigrao par partija, sve me frustriralo i onda sam izbrisao igru i nisam se vise nikada vratio njoj.

Ako te nesto frustrira i nervira te valjda je sljedeci logican korak da se rijesis toga u svom zivotu.

Ljudi koji imaju porodicu se razvedu radi medjusobne nervoze i frustracije, a vas par ne mozete da se odreknete jedne igre 

Nema danas niti jedne MMO igre u kojoj ne dominiraju idioti, debili i chiteri. 

Nazalost na ovoj planeti ovi gore navedeni su velika vecina i to je tako ili se pomirite sa cinjenicom i pokusajte izvuci maximum uzivanja ili jednostavno pronadjite si novu igru jer sve ostalo nije zdravo za vas. 

Ovih mjesec dana nece biti lagani, cak i najveci debil u igri je dobio citavu jednu liniju do tier X besplatno. Uz to je dobio i deset milja kredita da moze naspamat golda i ostalih zajenabcija.

Vjerovatno imate par hiljada novih igraca koji su dobili dvije desetke besplatno i nemaju sad pojma sta da rade, a kamoli gdje na kojoj mapi da idu.

Dok im traje ovih 30 dana premiuma vjerovatno ce biti ovako, kasnije kad krenu ici u finansijsku dubiozu spast ce to na normalu i sve ce biti kao i prije. 

Neke pozitivne stvari su se krenule desavati u WoT-u, sad samo treba da se strpimo i vidimo u jednom dugorocnijem periodu na sta ce sve to da izadje. 

Usput sada poslije svake bitke imate opciju da je ocjenite, pa te bitke 2:15 i 15:2 ocijenite uvijek negativno pa mozda se negdje popale neke lampice i alarmi tamo. 

Igra je i dalje super zabavna, ja sam se vratio nakon dosta godina (slučajno se poklopilo s ovim updateom), ali ono što se nije promijenilo je staaaalno kukanje igrača.

Meni to nije jasno, zašto imate potrebu javiti se i kukati oko bezveznih stvari. Sad je glavna stvar što moraju kupiti novo streljivo. Ajme, katastrofa, dobili smo samo mjesec premiuma, 10 milja creditsa, besplatne tier osmice i devetke, bondse, besplatne tech treejeve... 

Ali ne, MOJE STRELJIVO, i onda otvori post na Reditu. 

Pa onda nevalja UI...

Jebo me pas da sam na mjestu Wargaminga poslo bi sve u kur..

Inače, baš sam se zeznuo s odabirom Canopenera za free tier X. Uopće nemam pojma kako igrati te double barrel tenkove, a dosta je spor. Morat ću pogledati neke gameplaye na youtubeu.

15 godina
World of Tanks

Ja sam si otključao njemačku Grille granu do kraja, Jelenak mi se vidi...

Grille je zabavan, smo se još moram naučiti igrati ga kako spada...

ali sam za standardno iskustvo  skočio švedsku LnT granu na 11-cu, Strvinara 107...

i još za obveznice  ruski Obj 268/5...

meni dosta za sada...

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
M4A1 imam ga već dugo vremena i onaj od Šveda sličan njemu. Sad je u bond shopu. Njega igram za opuštanje na T6. Topla preporuka ako vam je trenutni gameplay užasan.

0 0 hvala 1
14 godina
Jel zna netko da li su sve tri nove misije automatski aktivne kad igraš, i Vanguard i Ambush i Assitance. Igram sam9 heavyje i mediume, al sam9 naoredujem u orvoj Vanguard. A Ambush mi je i dalje na jedinici, a siguran sam da sam dosad ispunio uvjet.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Volos kaže...
Jel zna netko da li su sve tri nove misije automatski aktivne kad igraš, i Vanguard i Ambush i Assitance. Igram sam9 heavyje i mediume, al sam9 naoredujem u orvoj Vanguard. A Ambush mi je i dalje na jedinici, a siguran sam da sam dosad ispunio uvjet.

Nisu ti automatski aktivne ako nisi kampanju ručno aktivirao, također bitno ti je i koja je pod-kategorija TD-a i mediuma (sniper i slično).

14 godina
Ali i prva i druga se mogu rjesavati sa heavy i medium, za obe mi pise active, ali kad uđem u borbu samo se vidi prva i samo u toj napredujem.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice